Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@19:50:26 GMT

عجیب‌ترین خرافات در کشورهای جهان

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۷۳۳۰

عجیب‌ترین خرافات در کشورهای جهان

مثلا در کشور پرتغال، بیشتر مردم معتقدند که به‌ عقب راه رفتن بدشانسی می آورد یا انگلیسی ها بر این باورند که اگر ابتدای هرماه بگویند «خرگوش خرگوش» برای ۳۰ روز آینده موفق خواهند بود.

از این نوع خرافات ها در کشور خودمان هم وجود دارد و به این دلیل که این باورها دایم در جامعه تکرار می شود و دهان به دهان می چرخد، مردم سعی می کنند به آن ها عمل کنند تا شاید زندگی بهتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته جالب این باورها این جاست که وقتی خرافات رایج در دیگر کشورهای جهان را می خوانید، تازه متوجه می شوید که این فکرها و عقاید تا چه اندازه می توانند نادرست و غیرمنطقی باشند و احتمالا حتی از شنیدن شان تعجب کنید و به نادانی اشخاصی که به آن باور دارند، می خندید. در ادامه به برخی از این باورهای نادرست در کشورهای جهان پرداخته ایم.

هند - گرفتن ناخن ها در شب

یکی از خرافه های کشور هند این است که می گویند اگر در شب ناخن های خود را بگیرید، اصلا خوب نیست و بد شانسی می آورد. توضیحی که اکنون برای باور نادرست ناخن گرفتن ارائه می دهند این است که در گذشته، چون بسیاری از خانه ها نور و روشنایی نداشته اند، به مردم گفته می شد که از ابزار و اشیای تیز استفاده نکنند زیرا ممکن است به بدن خود آسیب برسانند.

ترکیه - جویدن آدامس در شب

بر اساس افسانه های ترکی، اگر کسی در شب آدامس بجود، گویی گوشت بدن مرده را می خورد. به همین دلیل، در ترکیه مردم به شدت توصیه و تاکید دارند که هرگز پس از تاریک شدن هوا آدامس نجوید. ریشه این باور به هیچ عنوان مشخص نیست اما تقریبا همه مردم ترکیه از این کار اجتناب می کنند.

ژاپن - مخفی کردن انگشت شست

در ژاپن، مردم اغلب انگشتان شست خود را درون مشت شان مخفی می کنند. دلیلش این است که انگشت شست در این کشور «انگشت والدین» نام دارد و بر اساس افسانه ها، هنگامی که در گورستان راه می روید، باید این انگشت را درون دست تا و مخفی کنید تا به این طریق از پدر و مادر خود محافظت و از مرگ آن ها پیشگیری کنید.

رواندا - خوردن گوشت بز توسط زنان

در کشور رواندا اعتقاد دارند که زنان نباید گوشت بز مصرف کنند زیرا موجب توقف رشد موها و لجاجت و خیره‌ سری می شود. البته برخی می گویند که این خرافه را مردان باب کرده اند تا خودشان به تنهایی گوشت های بز را میل کنند.

کره جنوبی - خوابیدن در اتاقی با پنکه روشن

مرگ با پنکه یکی از کابوس های شهروندان کره جنوبی به شمار می رود. به همین دلیل آن ها هرگز در اتاقی در بسته که در آن پنکه روشن است نمی خوابند. آن ها تصور می کنند اگر فردی برای زمان طولانی در مقابل باد پنکه دراز بکشد، دچار کاهش دمای بدن، از دست رفتن آب بدن و حتی خفگی می شود.

آمریکا - شکسته شدن آینه

آمریکایی ها معتقدند که اگر آینه بشکند، هفت سال بدبختی در راه است. در گذشته، وقتی یک خانواده آمریکایی عزیزی را از دست می‌داد، آینه‌های خانه را می‌پوشاندند تا روح متوفی در آن گیر نیفتد. اگر آینه بشکند بخشی از آینه شکسته را به سنگ قبر می کشند یا قطعات آن را آن قدر می سایند تا پودر شود!

منبع: روزنامه خراسان

تماشاخانه پرده‌برداری از قاچاق سفره‌ماهی‌ها از ایران/ یک ماهی در خطر انقراض است (فیلم) ببینید| نظر مقام معظم رهبری درباره سرمربی تیم ملی فوتبال فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس

محیط زیست دریایی خلیج فارس و دریای عمان مشترک بین ایران و هفت کشور عربی همسایه با برخی از چالش‌های زیست محیطی مواجه هستند که صید بی‌رویه و غیر مسئولانه از منابع آبزی، تخریب و ایجاد تغییرات فیزیکی مناطق ساحلی، ریزش نفت ناشی از اجرای عملیات اکتشاف و استخراج و حمل‌ونقل نفت از جمله آن‌هاست.

آلودگی‌های با منشاء خشکی در خلیج فارس شامل فاضلاب‌های شهری و روستایی، پساب‌های صنعتی و کشاورزی، آلودگی‌های صنایع مستقر در مناطق ساحلی، عملیات عمرانی و توسعه غیراصولی در سواحل نظیر استحصال و خشک کردن دریا، انباشت پسماندها از جمله زباله‌ها و پلاستیک و میکروپلاستیک در نواحی سواحلی می‌شوند که نیازمند مدیریت اصولی است. در این شرایط رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست‌محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه به نقش دیپلماسی بر کاهش مشکلات زیست‌محیطی خلیج فارس تاکید می‌کند.

چالش‌های زیست محیطی خلیج فارس

 سید علی صالح پور با اشاره به از سرگیری روابط ایران و عربستان اظهارکرد: ما از سال گذشته به بعد با از سرگیری روابط سیاسی ایران و عربستان شاهد ایجاد فضای جدید در منطقه هستیم. این تحول زمینه‌های زیادی را برای ایجاد تعامل و مناسبات جدید بین ایران و کشورهای دیگر ایجاد می‌کند. در سطوح سیاست علیا (high politics) اراده و اهتمام میان رهبران سیاسی برای توسعه و نزدیک شدن روابط وجود دارد. در سطوح سیاست سفلی (low politics) نیز باید از ابزارها و زمینه‌های موجود برای تقویت روابط بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه یکی از حوزه‌هایی که می‌تواند به تقویت روابط میان ایران و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس کمک کند، محیط زیست است. چالش‌های محیط زیستی خلیج فارس متنوع است.  این پهنه‌ آبی از منظرهای مختلف که بیشتر ناشی از  آثار مخرب تغییرات آب و هوایی است، شرایط حساس و شکننده‌ای دارد. مسایل مربوط به آلودگی‌ها، طوفان‌های گرد و غبار و تنش آبی نیز مطرح است.

رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست‌محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه اضافه کرد: در این شرایط بیش از پیش لزوم جمع شدن کشورهای حاشیه خلیج فارس حول یک محور احساس می‌شود و باید به کمک هم نسبت به رفع این مسایل اقدام کنند. ما پیش از این در نشست‌های مختلف به کشورهای حاشیه خلیج فارس آمادگی خود را در راستای کمک به رفع چالش‌های زیست‌محیطی این پهنه آبی اعلام کرده‌ایم و حتی حاضر هستیم در چارچوب یک ساختار هشت کشوری یعنی شش کشور واقع در جنوب خلیج فارس به علاوه ایران و عراق در این زمینه اقدام کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چه موضوعی می‌تواند در اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس قرار بگیرد، گفت: مهم‌ترین موضوعی که در چارچوب دیپلماسی زیست‌محیطی در حوزه خلیج فارس می‌تواند مطرح شود، «آلودگی نفتی» است که در سطح خلیج فارس پراکنده است. متاسفانه این پهنه آبی به علت عبور شمار تعداد زیادی نفتکش و نشت قابل توجه نفت از آن‌ها یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان محسوب می‌شود.

صالح پوردر پایان اظهارکرد: محیط دریایی خلیج فارس بسیار حساس است و به‌راحتی سیستم چرخش آب در این منطقه آسیب می‌بیند. فعالیت تاسیسات آب شیرین‌کن و گرمایش آب موجب تخریب مرجان‌ها می‌شود و از مهم‌ترین نکاتی است که در این پهنه آبی قابل توجه است و می‌تواند به عنوان اولویت‌ برای همکاری بین کشورهای حاشیه خلیج فارس مد نظر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • کاربرد انواع ریسه ال ای دی در دکوراسیون داخلی
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام