Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پلیس آگاهی کشور با اشاره به اهمیت فناوری‌های جدید در کشف جرم گفت: باید سطح فناوری در پلیس به درجه‌ای برسد که بتوانیم مجرمین را پیش از ارتکاب جرم شناسایی کنیم.

به گزارش ایسنا، سردار محمد قنبری در نشست رونمایی از کاربرد هوش مصنوعی در کشف جرم گفت: امروزه ما در کشف جرم فاکتورهای مختلفی را برای بررسی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته پلیس از روش‌های سنتی استفاده می‌کرد و دلائل مادی در آزمایشگاه بررسی و به شناسایی مجرم ختم می‌شد. امروزه داده‌ها و اطلاعات قضایی علاوه بر دلائل مادی وجود دارد که ما را به سمت شناسایی مجرم هدایت می‌کند. داده‌های غیرقضایی مبتنی بر هوش مصنوعی و تقاطع گیری بین آن‌هاست.


وی ادامه داد: متغیر بعدی درباره مشخصات ذاتی و مورد بعدی مربوط به متغیرهای صحنه جرم است. اولین رویکرد آگاهی کشف پیشدستانه جرائم است که با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز از طریق کارآگاهان آموزش دیده انجام می‌شود که قبل از ورود مجرم به صحنه جرم انجام می‌شود و حتی پیش از طرح شکایت ما مجرم را شناسایی کرده ایم.


رییس پلیس آگاهی کشور گفت: همه این موارد نیازمند مدیریت فناوری است. نیاز اساسی ما امروز تحلیل هوشمند داده‌های مربوط به مجرمین است. اگر این داده‌ها در حوزه هوش مصنوعی قرار بگیرند و داده‌های رفتاری، شناختی و روانی آن‌ها در این سیستم وجود داشته باشد کمک شایانی به ما خواهد کرد. این هدف نیازمند برنامه ریزی و مدیریت است.


وی گفت: هدف ما شناسایی مجرم پیش از وقوع جرم و زمانی است که قصد ارتکاب جرم دارد و تحقق این هدف شدنی است. ما امروز به قابلیتی رسیدیم که می‌توانیم بگوییم زمان رسیدن ما به مجرم حداکثر یک هفته خواهد بود.


رییس پلیس آگاهی کشور با بیان اولویت‌های پلیس آگاهی در حوزه هوشمندسازی گفت: ارتقاء کیفیت تصاویر چهره و پلاک‌های خودرو اولین اولویت ماست. شناسایی هویت افراد با استفاده از الگوهای رفتاری به وسیله اطلاعات بیومتریک نیز هدف بعدی ماست که از تکنولوژی نیز بهره خواهیم برد. ما اطلاعات زیادی از رفتار مجرمین داریم و با تقاطع گیری اطلاعات صحنه جرم و اطلاعات بانک اطلاعاتی جرم را کشف می‌کنیم.

وی ادامه داد: هدف بعدی ما تقطیع و فشرده‌سازی فیلم‌هایی است که از صحنه جرم گرفته می‌شود. همچنین استخراج و تحلیل کلمات در اصوات برای تطبیق درست اطلاعات که نیازمند تکنولوژی است، هدف بعدی ماست. همچنین تحلیل اطلاعات شاهدان نیز دستور کار ما قرار دارد.


قنبری با بیان هدف کلی پلیس اظهار کرد: برداشت اطلاعات مربوط به صحنه جرم هدف کلی و اصلی ماست. باید بانک صحنه‌های سراسر کشور تجمیع و ذخیره شود و به محض اینکه اطلاعات را به نرم افزار داده شود فرضیات محدود شده و تحلیل آن‌ها را انجام دهد. اگر بتوانیم اطلاعات را تجمیع کنیم می‌توانیم آن را با همه صحنه‌های جرم دیگر مقایسه کنیم و تطبیق بدهیم. این سیستم باید بتواند بیشترین و دقیق ترین اطلاعات را در کمترین زمان به مأموران ما بدهد.‌


رییس پلیس آگاهی فراجا گفت: مجموع این عوامل سبب بهبود وضعیت کشف جرم و افزایش آرامش و اطمینان مردم به پلیس می‌شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پليس فراجا پليس آگاهي رییس پلیس آگاهی صحنه جرم کشف جرم داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج

‌به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد نادربیگی گفت: کارشناسان پلیس فتای استان البرز با بکارگیری روش‌های نوین بررسی جرایم رایانه‌ای و اقدامات فنی و پلیسی از فعالیت یک اکانت تلگرامی در زمینه فیشینگ مطلع شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد: پس از انجام اقدامات پلیسی هویت و مخفیگاه متهم مورد نظر در منطقه عظیمیه کرج شناسایی و نامبرده با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شد.

وی بیان کرد: در بازرسی از تجهیزات الکترونیک متهم که به وسیله آنها اقدام به ارسال پیامک‌های جعلی ابلاغیه قضائی می‌کرد، اطلاعات بانکی بیش از ۴۰۰ کاربر شناسایی شد که تاکنون ۱۸ نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند.

سرهنگ نادربیگی با بیان اینکه ارزش کلاهبرداری انجام شده توسط این متهم توسط کارشناسان بیش از دو میلیارد ریال برآورد می‌شود، از معرفی وی به مرجع قضائی خبر داد.

وی گفت: مشاهده ابلاغیه قضائی هیچ نیازی به پرداخت وجه ندارد، لذا در مواجهه با سایت‌های جعلی که برای مشاهده ابلاغیه کاربر را به درگاه واریز منتقل می‌کند، به هیچ وجه اطلاعات بانکی را در آن بارگذاری نکنید.

کد خبر 6097093

دیگر خبرها

  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله | عکس
  • قتل هولناک زن جوان به دست پسرش
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • دستگیری پسر جوانی که مادر خود را به آتش کشید + جزئیات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج
  • قتل بی‌رحمانه مادر توسط پسر پرخاشگر در شهرک دانشگاه
  • اعتراف ربایندگان «یسنا» | اقدام مجرمین بعد از ربودن یسنا
  • اعتراف ربایندگان «یسنا» به جرم خود | اقدام مجرمین بعد از ربودن دختر ۴ ساله
  • کشف ۱۰۳ گرم طلا مسروقه از مخفیگاه مالخر/ برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت طلاجات