Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست بانک توسعه تعاون عملکرد شرکت های تابعه را، به عنوان بازوهای تخصصی و اجرایی بانک ضروری و مهم دانست. به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، شیخ حسینی در جلسه بررسی عملکرد شرکت‌های تابعه بانک با تأکید بر اهمیت ایجاد ارزش برای ذینفعان افزود: باید از تمام ظرفیت‌های موجود برای ارائه خدمات و محصولات به کلیه ذینفعان استفاده کرد و شرکت‌های تابعه بانک، به عنوان بازو‌های اجرایی موثر و هم راستا با استراتژی‌های بانک در ایجاد این هم افزایی بسیار موثر می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست بانک با اشاره بر اینکه در بانک توسعه تعاون تنها سودآوری مطرح نمی‌باشد ادامه داد:باید از تخصص، دانش، تجربه و ظرفیت شرکت‌های تابعه در کلیه زمینه‌ها بهره گرفت تا در تعیین استراتژی ها، اهداف و فرآیند‌ها شاهد موفقیت‌های مجموعه بانک باشیم.
شیخ حسینی ضمن اشاره بر نقش موثر سرمایه انسانی در سازمان اضافه کرد: امروزه مزیت رقابتی بین سازمان‌ها سرمایه انسانی آن‌ها می‌باشد، تکنولوژی، دارایی و درآمد تنها درکنارسرمایه انسانی معنا می‌یابد و توجه به استعداد همکاران زیر مجموعه و ایجاد انگیزه برای آن‌ها از وظایف مدیران می‌باشد.
وی در ادامه انضباط اداری و مالی را پایه اولیه انجام کار‌ها دانست و با اشاره بر اینکه در اسلام و کلام بزرگان نیز به انضباط توجه فراوان شده است افزود: انتظار می‌رود با برنامه ریزی مطلوب و استراتژیک شرکت‌های تابعه در آینده به عنوان شرکت‌های تخصصی علاوه بر اجرای قراداد‌های مرتبط با بانک بتوانند با سایر سازمان‌ها نیز قرارداد‌هایی اجرایی به ثبت برسانند.
سرپرست بانک با اشاره به این‌که رعایت شفافیت در عملکرد و خدمات ارائه شده از سوی شرکت‌های تابعه بانک توسعه تعاون، یکی از مهمترین اصول و راهبردهاست، گفت: فعالیت شرکت‌های تابعه در چارچوب ضوابط حرفه‌ای و قانونی با رعایت شفافیت و در تکمیل خدمات توسعه‌ای بانک می‌باشد. همه فعالیت ها، عملیات‌ها و پروژه‌های شرکت‌ها باید شفاف باشد و برای سهولت در طی نمودن مسیر باید مدیران فعال و با انگیزه‌ای داشته باشیم.
شیخ حسینی در ادامه افزود: شرکت‌های تابعه بانک توسعه تعاون همواره در مسیر ارائه بهینه خدمات متنوع، گسترده و باکیفیت به مجموعه بانک توسعه تعاون تلاش نموده‌اند. در همین راستا نیاز است تا حجم عملیات‌ها را هم جهت با سیاست‌های بانک و واحد‌های تخصصی مرتبط با فعالیت هر شرکت راهبری نمود.
فتاحی رئیس هیات مدیره بانک نیز که در این جلسه حضور داشت خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه راهبرد اصلی شرکت‌های تابعه کمک به بانک می‌باشد، بر ضرورت افزایش سرمایه بانک اشاره و تاکید نمود.
در ادامه سید باقر فتاحی در مورد ضرورت بررسی و رفع مشکلات موجود در شرکت‌ها پرداخت و در این زمینه حضور و مشارکت همکاران مرتبط بانک را جهت تعامل و همفکری موثر دانست.
در این جلسه آقایان فیاض مقدم مدیرعامل شرکت صرافی توسعه تعاون، افتخاری مدیرعامل شرکت سمات، فنایی مدیرعامل شرکت خدمات و پشتیانی توسعه تعاون، عطاء مدیرعامل شرکت واسپاری توسعه تعاون، بوذرجمهر مدیرعامل گروه مالی توسعه تعاون و اکبر نجفی مدیرعامل شرکت کارگزاری پوشش توسعه تعاون گزارش فعالیتها، عملکرد تخصصی و برنامه‌های کاربردی شرکت‌ها را مطرح نمودند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون بانک مرکزی بانک بانکداری الکترونیک توسعه شرکت های تابعه بانک بانک توسعه تعاون مدیرعامل شرکت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد

  خلیل‌احمد سلامی در نشست بررسی مشکلات تعاونی‌های مسکن المهدی و اسکان چابهار اظهار کرد: رصد وضعیت تعاونی ها و اتحادیه تعاونی‌های سراسر کشور یکی از موضوعات مهمی است که از شروع بکار دولت سیزدهم در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد توجه قرار دارد و عملیاتی شده است.

وی افزود: دو شرکت تعاونی مسکن المهدی و اسکان شهرستان چابهار که از گذشته دچار مشکلاتی هستند، در اولویت تعیین تکلیف قرار دارند و با همت مسئولان و هیئت مدیره شرکت‌های تعاونی، بزودی مشکلات آنها رفع خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افزایش نظارت‌ها بر عملکرد شرکت‌های تعاونی را مورد تأکید قرار داد و گفت: هیئت مدیره شرکت و اتحادیه ها می‌بایست مطابق آنچه که در سامانه جامع و هوشمند تعاون از آنها خواسته شده است، مستندات را بارگزاری کنند.

سلامی با بیان اینکه تعاونی‌ها به عنوان تشکل‌های اقتصادی و اجتماعی می‌توانند ظرفیت لازم را برای مشارکت گروه‌های مختلف مردمی به وجود آورند، افزود: ایجاد شرکت‌های تعاونی چون با تجمیع سرمایه و استفاده از فکر و خرد جمعی همراه است و بصورت گروهی اداره می‌شود، در صورت هدایت صحیح و قانونی، پایدار بوده و منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امرار معاش برای اعضا می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • پیروزی تیم فوتسال در مسابقات شرکت‌های تابعه منطقه پنج صنعت نفت
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد