Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: برنامه‌های دانش‌بنیان در کانون توجه برنامه‌های بسیج قرار دارد و شتابگیری روند تجاری‌سازی محصولات را در دستورکار قرار داده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دامغان، سردار غلامرضا سلیمانی صبح امروز در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه برنامه‌های بسیج با توجه به شعار سال لزوم توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان چیست اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمودند تولیدات ما امسال مبتنی بر دانش و اشتغال ما مبتنی بر دانش پیش برود و دانش‌بنیان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بسیج نیز برنامه‌های دانش‌بنیان را در کانون توجه قرار داده است، شناسایی ایده‌ها و تبدیل ایده به محصول و وقتی محصول نهایی شد یک محصول دانش‌بنیان باید مسیر تجاری‌سازی را طی کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: خوشبختانه در استان سمنان نیز محصولات بسیار خوبی از ایده‌های بسیار مناسبی تولید شده است و باید تلاش شود این محصولات الگوهای نهایی خودشان را طی کنند و در مسیر تجاری‌سازی قرار بگیرند؛ و این روند امسال حتماً شتاب می‌گیرد و انشاالله در پایان سال نتایج خوبی را باید شاهد باشیم.

سردار سلیمانی برنامه‌های بسیار متنوع و گسترده در زمینه محرومیت‌زدایی و سازندگی دارد و همین‌طور برنامه‌های متنوعی درباره اقتصاد مقاومتی دارد و ما امروز توفیق یافتیم در شهرستان دامغان و استان سمنان از یک نمایشگاه بسیار مفصل اقتصاد مقاومتی بازید کنیم.

وی گفت: ظرفیت‌های کشور ما بسیار متنوع و گسترده است و باید همه تلاش کنیم در شرایط فعلی ظرفیت‌های تولیدی را مبتنی بر راهبرد اقتصاد مقاومتی افزایش دهیم و این روند در استان سمنان به شکل بسیار مناسبی شکل گرفت و انشاالله تداوم پیدا خواهد کرد و بسیج هم از این روند پشتیبانی خواهد کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: پروژه‌های محرومیت‌زدایی هم در زمینه ساخت مسکن محرومین، در زمینه آب‌رسانی به روستاهای که تنش آبی دارد، در زمینه احیای قنوات و در واقع کانال‌های آب‌رسانی تحت عنوان طرح از آبخیز تا جالیز، در زمینه جاده‌ها و راه‌های روستایی و سایر برنامه‌هایی که در زیرساخت مناطق محروم تأثیر دارد و بسیج در تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز محرومین تلاش می‌کند و استان سمنان هم دارای یک بسیج سازندگی بسیار قوی است و گروه‌های جهادی بسیار فعالی دارد و انشاالله این روند که آغاز شده توسعه خواهد یافت و ما از قبل فعالیت بسیج سازندگی استان و گروه‌های جهادی در استان و در سطح کشور امسال خبرهای خیلی خوبی را شاهد خواهیم بود.

سردار سلیمانی گفت: امسال شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های محرومیت‌زدایی و آب‌رسانی که انشاالله در مردادماه آغاز خواهد شد و این امر هم‌زمان در سیزدهم مردادماه سالروز حضور رهبر معظم انقلاب در سال 1347 در شهر زلزله شهرستان فردوس که عنوان آغاز یک حرکت جهادی بود و متناسب با آن ایام بهره‌برداری از پروژه‌ها آغاز می‌شود.

فرمانده سپاه استان قزوین: پایگاه‌های بسیج با آسیب‌های اجتماعی در محلات مقابله کنندنخستین بیمارستان ثابت تخصصی بسیج در مناطق 9گانه بروجرد برپا شد + تصویررئیس بسیج رسانه: خبرنگاری که امنیت شغلی ندارد نمی‌تواند ایده خود را پیاده کند + فیلمگروه‌ها و هنرمندان مستعد بسیجی به زودی به نظام تئاتر کشور معرفی می‌شوند

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه بسیج در راستای جراحی اقتصادی دولت که دولت آغاز کرده است چه وظیفه‌ای دارد و چه کمکی را انجام می‌دهد گفت: بسیج وظیفه تسهیل گری دارد و همچنین آموزش، پشتیبانی و ارائه تسهیلات لازم و مورد نیاز و تسهیلگری برای ورود تولیدات به بازار کمک می‌کند و این روند شکل گرفته و تداوم می‌یابد.

انتهای پیام/363/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بسیج دانشجویی بسیج هنرمندان بسیج سازندگی بسیج دانشجویی بسیج هنرمندان بسیج سازندگی رئیس سازمان بسیج مستضعفین دانش بنیان استان سمنان تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها