Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از پرداخت ۸۸ هزار میلیارد تومان بدهی این سازمان به بانک رفاه خبر داد و گفت: سهم منابع تامین اجتماعی‌ از سرمایه‌گذاری ۶ درصد است که به دنبال افزایش سه برابری آن هستیم.

 «میر هاشم موسوی» روز چهارشنبه در همایش سراسری شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا)، اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی در گذشته به دلیل شرایط موجود ابر بدهکار نظام بانکی بود که با تلاش این دولت بدهی این سازمان به بانک رفاه پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه‌ریزی برای توسعه سرمایه‌گذاری شستا با ۴۰۰ هزار میلیارد تومان نیز در نظر گرفته شده است تا شستا در گام دوم انقلاب سهم خود را در اقتصاد و تامین منابع برای سهامداران را دنبال کند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ۱۴۰ هزار کارکنان در حوزه بیمه‌ای دارد، گفت: ۴۵ میلیون نفر بیمه شده مستقیم در بخش‌های مختلف داریم.

موسوی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی ۵۳ درصد جامعه تحت پوشش بیمه اجتماعی را در ۱۸ مورد خدمت‌رسانی می‌کند.

وی بیان داشت: تقویت تولید و رفع موانع در کنار اقتصاد ملی و در بخش سرمایه‌گذاری تحت عنوان شستا نقش قابل‌توجهی در اقتصاد ملی دارد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه شستا در ۹ رشته و هلدینگ فعالیت می‌کند، گفت: هر هلدینگ سهم قابل توجهی در کشور را عهده‌دار است و این اموال و دارایی‌ها مربوط به قشر مولد، شاغل، کارمندان و بازنشستگان است.

موسوی تاکید کرد: سهم بازنشستگان حق‌الناس ویژه‌ای است که باید در این حوزه موردتوجه قرار دهیم که در فرمایش‌های رهبر در سیاست‌های ابلاغی تامین اجتماعی وجود دارد.

وی با بیان اینکه باید با تمرکز راهبردی با ظرفیت موجود، سهم موردنظر را احیا کنیم اضافه کرد: سهم منابع تامین اجتماعی‌ از سرمایه‌گذاری ۶ درصد است که به دنبال افزایش سه برابری هستیم تا بتوانیم با تلاش مدیران این امر را تحقق ببخشیم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: راهبرد کلان این سازمان افزایش نرخ بازده سرمایه‌گذاری، افزایش تولید و افزایش سود است که در سال گذشته در فروش تجمیعی شستا ۷۲ درصد رشد را شاهد بودیم. 

موسوی تصریح کرد: این وضعیت مطلوب نیست، شرکت‌ها تا زمانی که از تله تولید متوسط بیرون نیایید به شرایط مطلوبی نخواهیم رسید از این رو در زیرمجموعه باید توجه به نوآوری دانش بنیان مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه شود.

وی با تاکید بر توان داخلی گفت: صیانت از اموال و دارایی از جمله راهبردهایی است که مستلزم ایجاد شفافیت در سامانه‌ها با دسترسی عموم مردم است؛ در همین راستا از تمام ظرفیت دستگاه‌های نظارتی در مبارزه با فساد در حوزه سرمایه‌گذاری بهره خواهیم برد تا این سازمان نماد طهارت اقتصادی را به تصویر بکشد.


انتهای پیام/



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سلمان ستاری، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال رسیدگی به وضعیت کارگران در حوزه مختلف اشتغال، حقوقی و مطالبات است، افزود: ۳ هزار و ۴۰۰ نفر کارگر ساختمانی در خلخال وجود دارد که ۲ هزار نفر آنان از مزایای بیمه کارگران استفاده می‌کنند و یک هزار و ۴۰۰ نفر نیز در نوبت ثبت قرار دارند.
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار، حوادث ناشی از بخش ساختمان افزایش یافته و مقام معظم رهبری نیز در دیدار با کارگران، بر لزوم اهمیت ایمنی و امنیت شغلی کارگران تأکید کردند.
ستاری با اشاره به اشتغال اتباع بیگانه در شهرستان‌های استان اردبیل خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده این امر، واحد به کارگیرنده مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان جریمه می‌شود.
وی گفت: ۴۵ واحد کارگری بزرگ و کوچک در شهرستان خلخال وجود دارد که بزرگترین آن واحد نئوپان است.
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان خلخال، تعهد اشتغال شهرستان خلخال در سال ۱۴۰۲ را یک ۱۱۰۰ نفر عنوان کرد و ادامه داد: اولویت با فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است.ستاری بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ اعتبار کل شهرستان با ۱۱ دستگاه حمایتی و ۴ دستگاه اجرایی در حوزه مشاغل خانگی و تبصره ۱۸ بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان بوده که توسط بانک‌های عامل پرداخت شده است.

دیگر خبرها

  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها