Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حال حاضر، قیمت تیرآهن و قیمت میلگرد روز ساختمانی از یک ثبات نسبی برخوردار است. اما احتمال افزایش قیمت‌ها در طول تابستان و ادامه سال را نمی‌توان نادیده گرفت. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت تیرآهن و قیمت میلگرد از تولیدکننده‌های مختلف به سایت مرکزآهن مراجعه کنید. در ادامه به بررسی عواملی می‌پردازیم که در تخمین قیمت میلگرد و قیمت تیرآهن مورد نیاز ساختمان در سال جاری نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل مؤثر در تخمین قیمت میلگرد و تیرآهن

میلگرد و تیرآهن بخش مهمی از مصالح فولادی یک ساختمان را تشکیل می‌دهند. به همین دلیل، تخمین قیمت میلگرد و قیمت تیرآهن موردنیاز ساختمان در زمان شروع پروژه، ضروری است. میلگرد در انواع آجدار و ساده، در سایزهای متنوع (معمولاً بین ۸ تا ۳۲ میلی‌متر) در بازار موجود است. هر ساختمان، بسته به نقشه و تعداد طبقات، به هر دو میلگرد ساده و آج‌دار با سایزهای متفاوت نیاز دارد. تیرآهن نیز، در سایزهای ۸ تا ۶۰ به فروش می‌رسد. بسته به نقشه، باید تعداد تیرآهن‌ها به ‌اندازه‌ای باشد که تحمل بار ساختمان را داشته باشند.

باتوجه به شرایط بازار و تورم فزاینده، یک پیمان‌کار باید از قیمت‌های روز مصالح ساختمانی مطلع شود. در عین حال، باید بتواند بر اساس بودجه خود یا مشتری، مصالح مناسب برای یک ساختمان ایمن را تهیه کند. از این جهت، آشنایی با عواملی که می‌توانند در تخمین قیمت میلگرد و تیرآهن ساختمانی مؤثر باشند، ضروری است. در ادامه به‌ تعدادی از این عوامل مؤثر در قیمت‌ محصولات فولادی اشاره می‌کنیم.

اثر افزایش تقاضا قیمت میلگرد و تیرآهن

ساختمان‌سازی در فصل‌های گرم و کم باران سال، رونق بیشتری دارد. از این رو، تقاضا برای مصالح ساختمانی، از جمله میلگرد و تیرآهن هم افزایش پیدا می‌کند. با افزایش تقاضای هر محصول، قیمت آن محصول نیز بالاتر می‌رود. بسیاری از پروژه‌های ساختمانی، ممکن است چندین سال ادامه داشته باشند و به‌صورت مرحله به مرحله پیش بروند. برای مثال، عملیات ساخت فونداسیون ممکن است در تابستان شروع شود. در این حالت، اگر نرخ تورم را ثابت فرض کنیم، قیمت میلگرد مصرفی برای آرماتوربندی بیشتر خواهد بود. البته در کشور ما، نرخ تورم هیچ‌وقت ثابت نیست و ماه به ماه افزایش دارد.

اثر کاهش عرضه در تخمین قیمت میلگرد و تیرآهن در سال ۱۴۰۱

نبود یا کمبود مواد اولیه مصرفی صنایع فولاد، چالش‌های قطعی برق و گرانی حامل‌های انرژی می‌تواند میزان تولید کارخانجات میلگرد و تیرآهن را پائین آورد. با پائین آمدن عرضه، یک فضای رقابتی منفی در بازار ایجاد می‌شود. بسیاری از فروشندگان نیز از این فضا استفاده می‌نمایند و این اقلام ساختمانی مهم را احتکار می‌کنند. نتیجه همه این‌ها، افزایش قیمت میلگرد و قیمت آنلاین تیرآهن است.

از سوی دیگر، اگر کاهش عرضه با افزایش تقاضا میلگرد و تیرآهن همراه شود، قیمت میلگرد و قیمت تیرآهن با شیب تندتری بیشتر می‌شوند. این اتفاق معمولاً در شش‌ماه اول سال، بیشتر می‌افتد و در ماه‌های سردتر، بازار از ثبات نسبی بیشتری برخوردار است. البته باز هم اگر نرخ تورم را ثابت فرض کنیم!

اثر کاهش قدرت خرید در تخمین قیمت میلگرد و تیرآهن

تورم بالا و پیوسته، دلیل اصلی کاهش قدرت خرید مردم است. مشکل مهمی که در حال حاضر می‌تواند گریبان ساختمان‌سازان و انبوه‌کاران را بگیرد، پائین آمدن قدرت خرید مردم است. از طرفی، پیمان‌کاران یک بودجه مشخص برای هر یک از مصالح موردنیاز ساختمانی خود دارند. افزایش قیمت میلگرد و تیرآهن می‌تواند به کسری بودجه در یک پروژه منجر شود. این در حالی است که گرانی تصاعدی مصالح ساختمانی دیگر نیز به این کسری بودجه اضافه می‌کند. از طرف دیگر، پیمان‌کار در فروش ساختمان‌های خود دچار مشکل خواهد شد. چرا؟ چون‌ با بالا رفتن نجومی قیمت مسکن، کمتر کسی قدرت خرید یک خانه حتی به‌صورت قسطی را خواهد داشت.

اثر نوسانات بازار ارز بر روی قیمت میلگرد و تیرآهن

نوسان بازار ارز نیز مثل همیشه تاثیر عمیقی بر قیمت میلگرد و قیمت تیرآهن موردنیاز ساختمان در سال جاری دارد. باتوجه به نامعلوم بودن عاقبت برجام و همچنین جنگ اوکراین باید انتظار یک نوسان هیجانی در قیمت ارز را در سال ۱۴۰۱ داشته باشیم. واکنش بازار نسبت به افزایش یا کاهش ناگهانی ارز، افزایش تقاضا تا خوابیدن هیجان مردم برای خرید خواهد بود.

پس در نهایت، یک پرسش در این‌جا مطرح می‌شود: آیا در سال جاری، بازار آهن آلات ایران، به‌ویژه مصالح فولادی ساختمانی، آن‌قدر ثبات قیمتی دارد که بتوان به یک تخمین قیمت میلگرد و قیمت تیرآهن درست رسید؟ اگر به فکر ساختمان‌سازی در سال ۱۴۰۱ هستید، برای تخمین قیمت میلگرد و تیرآهن موردنیاز ساختمان خود، یک افزایش نرخ تورم ۳ درصدی را لحاظ کنید. در این صورت دچار کسری بودجه نخواهید شد.

جمع‌بندی

عوامل بسیاری در تخمین قیمت میلگرد و قیمت تیرآهن مورد نیاز ساختمان نقش دارند. در سال ۱۴۰۱، با افزایش تورم ماهانه ۲.۵ تا ۳ درصدی مواجه خواهیم بود. این امر بر قیمت مصالح ساختمانی از جمله میلگرد و تیرآهن نیز اثر می‌گذارد. از طرفی، بازارساز تمام تلاش خود را خواهد کرد تا با ثابت نگه‌داشتن قیمت‌ها، مانع از پائین آمدن قدرت خرید و در نتیجه میزان تقاضا شود. با این همه، در تخمین قیمت میلگرد و تیرآهن مورد نیاز ساختمان افزایش نرخ تورم به ازای هر ماه را در نظر بگیرید. همچنین در جریان تغییرات روزانه قیمت‌ها باشید. شما می‌توانید برای آگاهی از قیمت روز آهن‌ آلات مصرفی ساختمانی به سایت مرکزآهن (markazeahan) مراجعه کنید.

تلفن مرکزآهن: ۰۳۱۳۵۱۵۵-۰۳۱۳۵۱۵۶

آدرس وب‌سایت ارائه دهنده قیمت روز آهن مرکزآهن:

https://www.markazeahan.com/

آدرس مرکزآهن: اصفهان، خیابان امام خمینی، جنب بیمه تامین اجتماعی ساختمان الماس، طبقه پنجم، واحد ۵۱۵

آدرس ایمیل مرکزآهن:

info@MarkazeAhan.com

آدرس شبکه‌های اجتماعی مرکزآهن:

تلگرام: https://t.me/markazeahan

لینکدین: https://www.linkedin.com/company/markazeahan/

توییتر: https://twitter.com/markazeahan

کد خبر 1650650

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: موردنیاز ساختمان نیاز ساختمان مصالح ساختمانی افزایش تقاضا سال ۱۴۰۱ سال جاری قدرت خرید نرخ تورم قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • ۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان بیمه ندارند
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • نحوه ساخت آسان یک قفل با میلگرد (فیلم)
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود