Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس کشور با تاکید بر ضرورت افزایش سرعت هوشمندسازی در مجموعه انتظامی کشور گفت: به همان اندازه که تکنولوژی در کشور پیشرفت کرده، جرایم هم پیچیده شده و جرایمی که امروز در جامعه رخ می‌دهد با گذشته متفاوت است.

‌به گزارش ایمنا، سردار حسین اشتری در اولین رویداد کاربرد هوش مصنوعی در کشف علمی جرم که صبح امروز در سالن همایش‌های سازمان اوقاف برگزار شد، اظهار کرد: امروز انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اقصی نقاط کشور و مأموریت‌های متعدد حضور دارد و هیچ مجموعه و سازمانی را نداریم که به اندازه پلیس ایران با مردم در ارتباط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم هر روز به یک شکل و نوعی با همکاران ما ارتباط دارند، افزود: یکی از مأموریت‌های اصلی ما پیشگیری از جرم است و البته اگر جرمی هم رخ دهد با سرعت پیگیری و احقاق حق می‌کنیم. ما حافظان جان و مال و ناموس مردم هستیم.

جرایم امروز با گذشته متفاوت است

فرمانده فراجا ادامه داد: به همان اندازه که تکنولوژی در کشور پیشرفت کرده است، جرایم هم پیچیده شده است و جرایمی که امروز در جامعه رخ می‌دهد با گذشته متفاوت است.

وی با بیان اینکه تصور ما از مجرمان تغییر کرده است، گفت: امروز دیگر این طور نیست که مجرمان الزاماً یک شرایط فیزیکی خاصی داشته باشند، ظاهر مجرمان و مرتکبان جرم تغییر کرده و برخی خیلی شیک و به اصطلاح با کلاس شده‌اند.

اشتری افزود: پلیس هم باید با ظرفیت و تجهیزاتی و ابزارهای هوشمندی که در اختیار دارد از همه مجرمان جلوتر باشد. ما باید تسلط اطلاعاتی بر جرایم و مجرمان داشته باشیم و بحمدالله در این مسیر حرکت کرده‌ایم و باید سرعت این روند و هوشمندسازی بیشتر شود.

رئیس پلیس کشور با بیان اینکه خوشبختانه در دهه‌های گذشته شاهد رشد پلیس بوده‌ایم، گفت: در بحث الکترونیکی شدن خدمات و انجام مأموریت‌ها نیز گام‌های خوبی در مجموعه انتظامی کشور برداشته شده است. از حدود دو سال پیش نیز پلیس رسماً به سمت هوشمندسازی گام برداشت و دستاوردهای خوبی در این زمینه داشتیم هرچند که باید سرعتمان را بیشتر کنیم.

از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در کشف علمی جرم گام برداشته‌ایم

وی با بیان اینکه امروز برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در کشف علمی جرم گام برداشته‌ایم، اظهار کرد: مردم نیز به زودی نتایج اجرای این طرح را خواهند دید.

اشتری با بیان اینکه در حوزه پلیس آگاهی، کارآگاهان این پلیس از امکانات هوش مصنوعی برای کشف جرایم استفاده می‌کنند، گفت: بعضی از این کشفیات را دیده‌اید و بعضی دیگر را نیز به دلیل محدودیت‌ها نتوانستیم اعلام کنیم. اما مردم بدانند که همکاران ما با استفاده از تجهیزات روز و ابزارهای هوشمند نسبت به کشف جرم اقدام می‌کنند.

فرمانده فراجا با اشاره به سرقت از صندوق‌های امانات شعبه دانشگاه بانک ملی، گفت: در همین ماجرای سرقت از صندوق‌های امانات بانک ملی که در ماه گذشته رخ داد، ما توانستیم در عرض کمتر از ۴۸ ساعت سارقان را شناسایی و دستگیر کنیم. متأسفانه آنطور که باید تا قبل از فرمایشات مقام معظم رهبری به این کار بزرگ پرداخته نشد. ما در این پرونده هیچ سرنخ و ردی از سارقان نداشتیم و کار بسیار پیچیده‌ای بود، اما توانستیم آنها را دستگیر کنیم. معمولاً در ۸۰ درصد پرونده‌های پلیسی یک سرنخی وجود دارد اما در این پرونده هیچ سرنخی نداشتیم.

اشتری به تماس یا پیام برخی از رؤسای پلیس کشورهای خارجی درپی کشف این سرقت اشاره کرد و گفت: رؤسای پلیس برخی از کشورهای پیشرفته زنگ زدند و از این اقدام سریع و هوشمندانه پلیس ایران تشکر کردند، آنها گفتند که این اقدام نه تنها برای پلیس ایران، بلکه برای مجموعه پلیس در جهان نیز یک دستاورد بزرگ و مهم محسوب می‌شود. امروز پلیس جمهوری اسلامی ایران یک پلیس هوشمند و توانمند است.

ارائه ۱۰۰ میلیون خدمت به مردم از سوی پلیس

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به خدمات ارائه شده از سوی پلیس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ میلیون خدمت در یک سال از سوی پلیس به مردم ارائه شده است، این خدمات از گذرنامه و گواهینامه تا شماره‌گذاری و … را شامل می‌شود و از این منظر پلیس یک دستگاه خدمت‌ رسان منحصربه‌فرد در کشور است. ما باید تلاش کنیم تا بیش از گذشته زیرساخت‌ها را توسعه دهیم و در بحث هوشمندسازی پلیس حرکت کنیم.

فرمانده فراجا به شعار امسال نیز اشاره کرد و افزود: ما از ابتدای امسال این کار را آغاز کردیم و بازهم اعلام می‌کنیم که در هرجایی که بتوانیم از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارائه خدمات استفاده می‌کنیم. امروز مردم از پلیس انتظار دارند که با تسلط کامل از وقوع جرایم جلوگیری کرده و در صورت وقوع نیز به سرعت به آن رسیدگی کند.

ادامه دارد…

کد خبر 587898

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس پلیس کشور سردار اشتری پلیس هوشمند و امنیت پایدار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سوی پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوء‌استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه در کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده و اقداماتی نظیر فیشینگ و کلاهبرداری آنلاین و ... هشدار داد.

سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • بازدید دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرایم و برخورد قاطع با سرقت
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرائم و برخورد قاطع با سرقت
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی