Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور با بیان اینکه همه گروه‌های مردمی در خدمت‌رسانی مشمول عنایت و الطاف الهی قرار دارند گفت: در این خدمت‌رسانی شیعه و سنی تفاوتی ندارند و گروه‌ها در صورتی که مشمول خدمات شوند، باید مورد حمایت قرار گیرند؛ یک مسیحی برای خدمت‌رسانی باید همچون مسلمان انقلابی نگریسته شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری روز چهارشنبه در نشست تخصصی مدیران، رؤسا و کارشناسان ادارات حقوقی سراسر کشور که با عنوان «حمایت حقوقی؛ عدالت‌محور، کرامت‌مدار، توانمندساز» در کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد، افزود:  خدمات قضایی آحاد مردم به ویژه جامعه تحت پوشش کمیته امداد نباید بر زمین بماند و این کمیته نیز باید خدمات موردنیاز در این حیطه را از دستگاه قضا طلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه قضا موظف به خدمات‌رسانی به مردم است. 

وی تصریح کرد: آحاد مردم ولی‌نعمت هستند و دستگاه قضایی به‌منظور خدمات‌رسانی به این جمعیت باید اهتمام ورزد؛ اما اقشار مختلف جامعه نیز به طبقات متعددی تقسیم می‌شوند؛ برخی گروه‌ها به دلیل توانمندی مالی یا حقوقی همچنین سواد حقوقی توانایی لازم برای پیگیری و جلوگیری از تضییع حقوق مربوطه را خواهند داشت اما برخی اقشار جامعه توان پیگیری حقوق خود را نداشته و بنابراین خدمت‌رسانی به این قشر از مسئولیت‌ها و وظایف کمیته امداد امام خمینی و دستگاه قضا است.    منتظری اظهارداشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) با ظرفیت و چهارچوب مشخص در این زمینه می‌تواند گام بردارد و دستگاه قضا نیز باید در این چارچوب خدمت‌رسانی و پیگیری حقوق جامعه هدف اعم از ایتام، زنان بیوه‌، جانبازان و معلولان را دنبال کند. این گروه باید خدماتی ویژه را دریافت کرده و این امر صرفا با «گفتن و شنیدن» محقق نخواهد شد و باید با همکاری و تعاملات لازم جامه عمل پوشانده شود. کمیته امداد امام خمینی در این زمینه یک مرجع به‌شمار می‌رود و البته سازوکارهای مربوطه در این حوزه باید تقویت شده و در صورت نبود ساختارهای لازم، تهیه و تدوین شود.   دادستان کل کشور افزود: ظرفیت دادستانی کل کشور هم در ٢ جهت در این زمینه می‌تواند حمایت داشته باشد؛ در وهله نخست، دادستان‌ها باید به خط شوند، دستورالعمل‌های لازم صادر شده و نیازمندی‌ها به دستگاه قضا انتقال داده شود همچنین در صورت نبود دادستانی، دادگاه‌های بخش باید کمک‌ رسان باشند و کمیته امداد نیز موظف به مطالبه‌گری است. دستگاه قضا در این رابطه آمادگی خود را برای اقدامات کارشناسی و خدمت‌رسانی اعلام می‌کند.   منتظری اضافه کرد: برخی مباحث به حقوق ایتام و اقشاری که توان دفاع و مطالبه‌گری ندارند، مربوط است و بر این اساس، دستگاه قضایی کشور باید ورود کند. ادارات سرپرستی هم در زمینه این خدمت‌رسانی می‌تواند کمک‌کننده باشد.   وی با اشاره به برخی سرکشی‌ها افزود: این ادارات اکنون در مشهد مقدس راه‌اندازی شده و حقیقتا ارزشمند و موثر است. اجازه ندهید، خدمات قضایی بر زمین بماند، کمیته امداد امام خمینی از ما خدمات مورد نیاز برای جامعه تحت پوشش را طلب کند. در این رابطه همچنین می‌توان شخصی را برای پیگیری امور مامور و تلاش کرد، مأموریت‌ها موثرتر دنبال شود.   منتظری اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی یک سازمان ارزشمند است که در راستای خدمت به مستضعفان و محرومان جامعه گام برداشته و باید قدردان این فرصت ارزنده باشد. این خدمات‌رسانی یک توفیق و بستری برای حرکت در مسیر فضیلت است.    دادستان کل کشور تاکید کرد: سالم باشید، به جامعه ارزشمند تحت پوشش خدمات شایسته ارائه دهید و این را ذخیره آخرت بدانید.   همایش حمایت حقوقی؛ عدالت‌محور، کرامت‌مدار، توانمندساز با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی و جمعی از مدیران، رؤسا و کارشناسان ادارات حقوقی سراسر کشور برگزار شد.

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی خدمت رسانی دستگاه قضا کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس از اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی در استان خبر داد و گفت: سال گذشته تعداد ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته معلم و بسیج سازندگی اظهار داشت: بعد از انحلال وزارت جهاد سازندگی و ادغام آن با جهاد کشاورزی، خلأ بزرگی در عرصه خدمت‌رسانی مشهود بود که با فرمان مقام معظم رهبری در 17 اردیبهشت ماه 1379 این سازمان در سپاه تشکیل شد.

وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این سازمان، سازماندهی جهادگران عرصه محرومیت‌زدایی در جامعه بود، تصریح کرد: این نهاد در‌ کنار دولت خدمات محرومیت‌زدایی انجام می‌دهد.

طحان، خدمات بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در فارس را چشمگیر دانست و ادامه داد: این مردم هستند در قالب گروه‌های جهادی که به کمک دولت می‌آید.

آبرسانی به 308 روستا، آسفالت راه‌های روستایی و راه‌های بین مزارع و‌ گلزار‌های شهدا و دسترسی به مقبره شهدای گمنام با 94 پروژه راه‌های روستایی به ارزش 304 میلیارد تومان در سال 1402، ساخت یک‌هزار و 200 مسکن مددجویی کمیته امداد ظرف 2 سال که تا امروز 557 مسکن به کمیته امداد تحویل شده است، ورود به مشاغل خانگی، پهباد‌های کشاورزی و سم‌پاشی با اعتبار 467 میلیارد تسهیلات در عرصه اقتصاد مقاومتی، از خدمات این سازمان در سال گذشته است که مسئول بسیج سازندگی فارس به بیان آن، افزود: کاشت یک‌میلیون اصله نهال در دو ماه با کمترین امکانات در بیابان‌های استان از دیگر خدمات این سازمان است.

وی گفت: تکمیل و‌ مرمت 800 مسکن نیازمندان در سال 1402، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، احداث و تکمیل مخازن 7 مترمکعبی آب شرب، احداث و تکمیل استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، احداث و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و‌مرمت گلزار شهدا و برنامه‌های متنوع در بحث امنیت غذایی، از پیکر خدمات سازمان بسیج سازندگی فارس است.

احداث 200 کارگاه اشتغالزایی و اهدای 3 هزار و 383 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان، از دیگر اقدامات این سازمان در بحث محرومیت‌زدایی در سال 1492 انجام شده که سرهنگ طحان با اشاره به آن، تصریح کرد: همه این تلا‌ش‌ها با حمایت جهادگران در مجموعه بسیج سازندگی است و افتخار این را داریم که این سازمان در فارس تا امروز 5 هزار و 200 گروه جهادی را راهبری می‌کند.

به گفته وی، از جمله خدمات این گروه‌های جهادی به خصوص در ایام نوروز و تابستان، محرومیت‌زدایی در سطح روستا‌های دورافتاده است که در نوروز امسال 764 گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد خدمت‌رسانی کردند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس ادامه داد: در ماه مبارک‌رمضان هم گروه‌های جهادی با راه‌اندازی پویش سراسری خانه دوست کجاست؟ با همت 500 گروه جهادی 354 هزار افطاری ساده را میان مردم استان توزیع کردند و تعمیر و خانه‌تکانی 430 عدد از منازل افراد نیازمند انجام دادند.

طحان با اشاره به ورود به هفته بسیج سازندگی، گفت: در این هفته یک هزار و 25 برنامه در سطح استان اجرا می‌شود که 245 عنوان برنامه به پروژه‌های محرومیت‌زدایی، 147 عنوان مربوط به اقتصاد و اشتغال، 558 عنوان برنامه در‌موضوع خدمت‌رسانی جریان جهادی و 75عنوان برنامه کمک‌های مومنانه است.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی