Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- در ابتدای جولای سال جاری، برند جدید هواوی XMAGE رسما وارد بازار شد. Huawei XMAGE یک فناوری کاملاً جدید در زمینه تصویر برداری است.

به گزارش فرارو، هوآوی وعده داده است که نسل بعدی تلفن‌های همراه این شرکت نیز پیشرفت‌هایی در زمینه تصویربرداری به همراه خواهد داشت. گزارش‌ها حاکی از آن است که اولین گوشی هوشمند هوآوی که از این فناوری استفاده می‌کند، سری میت ۵۰ هوآوی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز یک وبلاگ نویس Weibo به نام Factory Director Shiguan@ اعلام کرد که زمان عرضه سری میت ۵۰ هوآوی نهایی شده است. نسخه نهایی مدل‌های میت ۵۰ استاندارد و میت ۵۰ پرو قابلیت‌های جدید تصویربرداری را به ارمغان خواهند آورد. این گوشی‌ها با سیستم عامل Hongmeng 3.0 (نسخه چینی سیستم عامل 3.0 HarmonyOS هوآوی) عرضه خواهند شد و پیکربندی قوی تری نسبت به سری P50 هوآوی خواهند داشت.

اخیراً نسخه بتای HarmonyOS 3.0 راه اندازی شده است. سرمایه گذاری استراتژیک Huawei Imaging عمدتاً بر سه بعد متمرکز است. این سه بعد شامل نوآوری‌های تکنولوژیکی، shooting experience و فرهنگ تصویربرداری است. سیستم نوری چندین فناوری هسته‌ای مانند سیستم دوربین چندگانه، تله فوتو پریسکوپ، لنز سطح آزاد و ... را ارائه می‌دهد.

فناوری تصویربرداری بر پایه تبدیل فوتوالکتریک کار می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به سنسور فوق حساس RYYB، فوکوس هشت هسته‌ای تمام پیکسل، سنسور چند طیفی ۱۰ کانالی، تصویربرداری فراطیفی و ... اشاره کرد. پردازش تصویر مجموعه‌ای از الگوریتم‌های عکاسی با هوش مصنوعی، HDR، عکاسی محاسباتی XD Fusion Pro و اپتیک محاسباتی XD Optics می‌باشد. سری میت ۵۰ هواوی با پردازنده جدید اسنپدراگون هشت نسل یک 4G عرضه خواهد شد.

منبع: gizchina

منبع: فرارو

کلیدواژه: هوآوی میت 50 میت ۵۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • (ویدئو) ثبت رقص و حرکات پروتئین-لیپید برای اولین بار
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد