Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدصادق افراسیابی روز چهارشنبه در کارگروه فضای مجازی استان قزوین که در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان قزوین برگزار شد، افزود: بازدیدهای استانی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای به منظور آشنایی بیشتر زیست بوم بازیها با ساختارهای حمایتی، نظارتی و آموزشی بنیاد صورت می‌پذیرد و امیدواریم بتوانیم شاهد انسجام شبکه زیست بوم از توسعه دهنده، نظام حکمرانی و  مخاطب این حوزه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
سرپرست معاونت نظارت و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: طی 10 ساله اخیر تعداد مخاطبان این حوزه رشد بالایی داشته و رشد اقتصاد، تاثیر فناورانه و نفوذ فرهنگی اجتماعی آن مبحث بازیهای رایانه ای را در صدر توجه صنایع خلاق قرار داده است و براساس آموزه‌های حوزه رسانه امروزه موثرترین رسانه بازی است که در سطح زندگی افراد نقش بسزایی دارد. 
افراسیابی بر ضرورت توجه به رده‌بندی سنی در انتخاب بازی‌های رایانه‌ای تأکید کرد و خاطرنشان کرد: رده‌بندی سنی بازی‌ها دارای اهمیت است، کودکان و نوجوانان در سنین مختلف دارای روحیه متفاوتی هستند و باید با توجه به شخصیت و رفتار آن‌ها بازی انتخاب شود، برای مثال کودکان چهار تا ۶ سال سن تقلیدگری است و کودکان  هرچه می‌بینند عینا انجام می‌دهند. 
سرپرست معاونت نظارت و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اضافه کرد: در حوزه رده‌بندی بازی‌ها به صورت جدی ورود پیدا کردیم و بازی‌هایی که رده سنی مناسبی را نداشتند با همکاری بازی سازان و مارکت ها اصلاح و بازنگری می‌شود. 
وی یادآور شد: از مردم و بازیکنان نیز می‌خواهیم که حمایت کنند و اگر بازی مجوز یا رده سنی ندارد به ما معرفی کنند و هر بازی که مسئله جدی داشته باشند محتوای بازی کنترل می‌شود و از گزارش‌های مردمی برتر تقدیر خواهد شد. 
وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم اهمیت بازی‌های رایانه‌ای و مبالغ هنگفتی که در این حوزه هزینه می‌شود بودجه در نظر گرفته شده برای بنیاد بازی‌های رایانه‌ای بودجه کمی است، این در حالی است که بودجه در نظر گرفته شده برای بخش‌های دیگر به خصوص سینما چندین برابر حوزه بازی می باشد و نیاز داریم حمایت جدی‌تری صورت بگیرد. 
سرپرست معاونت نظارت و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: در سال ۹۸ مجموع هزینه‌کرد بازیکنان ایرانی برای سخت‌افزار و نرم‌افزارهای بازی دیجیتال،  ۴هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بود که با توجه به رشد آن در شرایط کنونی در مقایسه با سایر صنایع فرهنگی و هنری بسیار حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: در عصر کرونا پیش‌بینی شده که سبد مصرف افزایش پیدا کرده است و در حوزه بازی رایانه‌ای باید بین متولیان هم‌افزایی شکل بگیرد، در حوزه فرهنگ‌سازی بحث سواد بازی موضوع مهم است.
افراسیابی یادآور شد: بحران جدی ما در حوزه بازی نیروی انسانی است، افرادی که کارآمد هستند پیشنهادات مالی خوبی دارند و زیست بوم با نیاز دائمی برای تامین نیروی انسانی متخصص روبروست، که با حمایت و آموزش افراد دغدغه‌مند و با استعداد مشکلات اینچنینی کاهش پیدا می‌کند. 
وی بیان کرد: نباید از نقش مفید بازی رایانه‌ای غافل شویم، بازی‌ها می‌توانند تمدن‌ساز شود، برای مثال در کلاس تاریخ می‌توان از بازی استفاده کرد و  بازی تاریخی را بسازیم  که طی آن آموزش صورت بگیرد.
سرپرست معاونت نظارت و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما در حوزه بازی‌سازی و گیمرها حل مسائل فنی نظیر اینترنت برای نرم افزارهای ویژه، مالیات و بیمه است در تلاش هستیم که این مشکل حل شود.
وی همچنین با اشاره به راه اندازی مرکز مشاوره بازی با شماره ۰۲۱۵۸۱۲۹ از فعالان صنعت بازی در قزوین خواست از طریق این کانال ارتباطی  از همکاری و مشاوره و حمایت بنیاد بهره مند شوند.
در این بازدید رضا رسولی مدیر ساماندهی بازار بازیهای رایانه ای، محمد صادق دهنادی سرپرست مدیریت ارتباطات و بین الملل بنیاد نیز حضور داشتند.

برچسب‌ها سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری بازی‌های رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین بنیاد ملی بازی های رایانه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری بازی های رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری بازی های رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین بنیاد ملی بازی های رایانه ای حوزه بازی زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز و در حاشیه رویداد روز جهانی مالکیت فکری، توافق‌نامه‌ای میان معاونت فناوری وزارت علوم و مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با موضوع گسترش همکاری و مشارکت طرفین با هدف ترویج، فرهنگسازی، برنامه ریزی و مدیریت توسعه فناوری و کمک به بهره برداری از دارایی های فکری ایجاد شده در وزارت علوم به امضا رسید.

این توافق نامه با توجه به اهمیت نشانه‌های جغرافیایی و طرح‌های صنعتی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و با عنایت به ظرفیت‌های موجود در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نمایندگی دکتر سجاد محمد علی‌نژاد معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به نمایندگی دکتر شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری منعقد شد.

تهیه اسناد سیاستی و فرایندهای اجرایی مدیریت دارایی های فکری در وزارت علوم و مجموعه های تابعه، توسعه و ترویج و ظرفیت‌سازی سرمایه‌های انسانی مدیریت زنجیره ارزش توسعه و مدیریت فناوری با تأکید بر مدیریت دارایی‌های فکری از مسیر آموزش و تامین محتوای مکتوب و چندرسانه‌ای،تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک ها، تسهیل در خصوص بسترسازی برای بهره برداری از دارایی های فکری، راه اندازی نشریه تخصصی مالکیت فکری، پیگیری راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی مالکیت فکری در حیطه های تخصصی مدیریت، اقتصاد و فناوری های نوین مالکیت فکری از زمینه های همکاری این دو نهاد به شمار می رود.

در این توافقنامه وزارت علوم متعهد به راه اندازی واحد مالکیت فکری در دانشگاه، پژوهشگاه ها و پارک ها و پیاده سازی و راهبری سامانه نان در حوزه مالکیت فکری و ایجاد ارتباطات بین سامانه با هماهنگی مرکز توسعه فناوری های راهبردی شده است. همچنین همکاری فنی در سیاستگذاری و تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها و پژوهشگاه، همکاری در جهت طراحی و پیاده سازی فرایند ساز و کار ارزش گذاری دارایی های فکری از تعهدات معاونت علمی به شمار می رود.

کد خبر 6090889 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»