Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، در گودبرداری پروژه اسکای‌مال واقع در تقاطع خیابان میرزاده عشقی و شهیدان دیباج(هنرستان) آب قابل توجهی بیرون زده و مدت‌هاست هدر می‌رود که موضوع از چند منبع پیگیری شد.

 در ابتدا موضوع را از شرکت آب منطقه‌ای پیگیری کردیم که مدیر روابط عمومی آن در پاسخ بیان کرد: بحث هدررفت آب در پروژه اسکای مال مربوط به گودبرداری پروژه عمرانی است که باعث جمع شدن آب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حال حاضر آب به جوی بیرون هدایت نمی‌شود و برای آبیاری فضای سبز ساختمان مجاور استفاده می‌شود هر چند در حال حاضر پروژه غیر فعال است.

به پیشنهاد شرکت آب‌منطقه‌ای که این مسئله در حوزه کاری شرکت نیست و باید شهرداری پاسخگو باشد، با معاون عمرانی شهردار صحبت کردیم که او نیز اظهار کرد: در جریان این مسئله هستم و همکارانم برای بررسی به محل رفته‌اند که مشخص شده آب جاری شده در آن ناشی از قنات نیست.

وحید علی‌ضمیر عنوان کرد: اگر سطح آب زیرزمینی باشد پروژه مشاور و طراح دارد و باید جوابگو باشد ولی آنچه به مدیریت شهری مربوط است اینکه آنجا مسیر قنات نیست.

در ادامه با معاون شهرسازی شهردار همدان صحبت کردیم که او نیز عنوان کرد: پس از بررسی مشخص شد سطح آب‌های زیرزمینی در این منطقه بالاست و یکی از دلایل جمع شدن آب این مسئله است.

امیر فتحیان‌نسب عنوان کرد: از طرف دیگر ‌آب‌هایی که از دامنه الوند جاری می‌شود به علت سرازیر شدن به گودالی رسیده و جمع می‌شود و پس از اشباع بیرون زده است.

وی با بیان اینکه این موضوع از طریق شهرداری منطقه یک پیگیری می‌شود افزود: در این زمینه به مالک نیز اخطار داده شده که پاسخگوی این مسئله باشد.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: پروژه اسکای مال هدررفت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد، از این‌رو تعامل مسئله‌محور نه فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان درباره بررسی لایحه تعامل با اصحاب رسانه و پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌ها اظهار کرد: پیچیدگی‌های شهرداری اجازه نمی‌دهد که مسائل و امور به روال عادی انجام شود و در صورتی‌که بخواهیم جلسات ما در این حوزه به نتیجه خوبی دست پیدا کند، باید به‌طور ساختارشکنانه پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در حوزه اقتصادی به بازنگری قانون درآمد پایدار در تمام موارد پرداخته است و این ضرورت در حوزه فرهنگی، اجتماعی و رسانه نیز وجود دارد، افزود: تلاش شده است تا نحوه تعاملی که رسانه باید با موضوعات مختلف در شهر داشته باشد، در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی شود، چرا که یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد و مسیری که باید در تعامل مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک حکومت محلی با رسانه ایجاد شود، همین موضوع است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه رسانه‌های سنتی رقیب پیدا کردند و رسانه‌های مکتوب در حال حاضر در شرایط سختی به سر می‌برند، تصریح کرد: حجم اطلاعات بدون منبع و رسیدن به دوران مرگ منبع، مخاطب را به جایی رسانده است که باید دوباره رسانه‌های رسمی را به‌عنوان رسانه مرجع قرار دهیم.

صالحی ادامه داد: تعامل مسئله‌محور نه‌فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این تعامل باید آورده شهرداری برای رسانه‌ها و آورده رسانه‌ها برای شهرداری و اینکه در چه سطحی قرار دارد، مشخص شود و به‌طور قطع باید بین رسانه‌ای که فعال و بازنشر آن مشخص است با رسانه‌ای که موقعیت، تأثیر، ضریب انتشار و نحوه پرداختن آن به مسائل مشخص نیست، تفاوت قائل شد.

کد خبر 747920

دیگر خبرها

  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • حفاری بیل مکانیکی شهرداری در گورستان باستانی ری/ضرب و جرح مالک
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • وقتی اسکای نیوز ناامید شد
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است