Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@02:54:25 GMT

از نخستین نشان تضمین کیفیت محلی رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۸۰۵۹۳

از نخستین نشان تضمین کیفیت محلی رونمایی شد

ظهر روز _چهارشنبه بیست‌ودوم تیرماه_ در نشست فعالان صنعت مد و پوشاک استان اصفهان از نخستین نشان تضمین کیفیت محلی که متعلق به اتحادیه پوشاک شهرستان اصفهان است، رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا پاکروان امروز _چهارشنبه بیست‌ودوم تیرماه ۱۴۰۱_ در نشست هم‌اندیشی با حضور فعالان صنعت مد و پوشاک، اظهار کرد: در حوزه مد، لباس و پوشش، ایران سابقه طولانی داشته اما سال‌هاست هزینه‌های بسیاری توسط دشمنان ما انجام شده تا در این حوزه فرهنگ پوشش ایران را تغییر دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوشاک و لباس یک قدرت نرم است که دشمنان آن را نشانه گرفتند.

وی افزود: در تاریخ بیست‌وهفتم تا سی‌ام مهرماه، نخستین نمایشگاه بین‌المللی ایران برگزار می‌شود که بخشی از آن به مد و لباس اختصاص دارد؛ این نمایشگاه تراز جهانی داشته و اتاق بازرگانی اصفهان می‌تواند غرفه رایگانی در آن داشته باشد.

مشاور امور فرهنگی دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام تصریح کرد: پوشاک ایرانی باید از عرصه ملی فراتر برود و به عرصه بین‌المللی بپیوندد؛ همچنین صنعت و علم باید به یکدیگر پیوند بخورد تا بتواند کاستی‌های حوزه صنعت را به خوبی رفع کرد.

در ادامه این نشست، جمشید پرویزیان عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: سهم ایران از بازارها و صنعت دنیا حدود یک درصد است. این درحالی است که صادرات نساجی ترکیه ۵۶ برابر ایران است. اقتصاد ایران درون‌زا است و نمی‌تواند به اقتصاد دنیا ورود کند زیرا توان تولید چندانی ندارد.

وی افزود: در دهه ۷۰ صنعت پوشاک ایران از روند توسعه جهانی فاصله گرفته است. زمانی که با بازارهای بزرگ با تعداد مشتری‌های میلیونی مواجه باشیم نیازمند برندسازی هستیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: بازار نساجی در دنیا اکنون هوشمند شده و هزینه‌های تولید را به نحو قابل توجهی کاهش داده است، بنابراین برای ورود به بازارهای جهانی نمی‌توان همچنان از روش‌های سنتی استفاده کرد.

پرویزیان اضافه کرد: مهم است که در کدام بازار هدف حرکت می‌کنیم. اهمیت طراحان در شناخت ذائقه بازار و تصاحب آن نقش بسیار ویژه‌ای دارد. شناخت بازار هدف، ایجاد راه‌های دسترسی و توجه به طراحی مهم‌ترین فاکتورهای ایجاد برند است.

در ادامه نفیسه عروجی دبیر کارگروه مد و پوشاک اتاق بازرگانی اصفهان گفت: جامعه سنتی در دنیای امروز جایی ندارد. سنت بخشی از هویت است و نمی‌توان آن را مدرن کرد. فاصله بین سنت و دنیای مدرن امروز فقط با هویت پر می‌شود. هویت ایرانی ابعاد مختلف اجتماعی، محیطی و صنعتی دارد.

وی افزود: صنایع و اقوام مختلف توانسته‌اند هویت پوششی خود را حفظ کنند اما نمی‌توان با پوشش‌های محلی در مکان‌های اداری و جوامع صنعتی و بین‌المللی حضور یافت‌.

دبیر کارگروه مد و پوشاک اتاق بازرگانی اصفهان گفت: شکاف هویتی جوانان را با دست‌اندازهایی مواجه کرده که فقر اشتغال را به دنبال داشته است.

عروجی تصریح کرد: ایجاد بستر هویتی، حمایت و معافیت‌های مالیاتی برای تولیدکنندگان پوشش هویتی مهم‌ترین خواسته فعالان بخش خصوصی از دولت است.

به گزارش ایمنا، در پایان این نشست، از نخستین نشان تضمین کیفیت محلی کشور که توسط اتحادیه پوشاک شهرستان اصفهان طراحی شده است، رونمایی شد.

کد خبر 587952

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پوشاک قاچاق پوشاک رييس اتحاديه پوشاک صنعت پوشاک واردات پوشاک اتحاديه پوشاک برند پوشاک مد و پوشاک شهرک پوشاک صادرات پوشاک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مد و پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد

جواد عبدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی محلی به همت دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، اداره‌کل میراث فرهنگی استان خراسان‌شمالی، شهرداری بجنورد و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی بجنورد در محوطه باز دانشگاه آزاد بجنورد برگزار شد.

وی بیان کرد: اسفند سال گذشته برای برگزاری این جشنواره جلسات متعدی با ارگان‌هایی همچون شهرداری، اداره‌کل میراث فرهنگی و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی استان برگزار شد تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های لازم این جشنواره را در روز معلم در دانشگاه برگزار کنیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد تصریح کرد: طناب‌کشی، دوزپا، دارت، لی لی و هفت سنگ از جمله رشته‌های ورزشی بودند که دانشجویان و دانش‌آموزان زیادی بالغ بر دو هزار نفر برحسب علاقه‌مندی خود در این رشته‌ها شرکت کردند که پس از داوری مسابقات توسط مسئولان حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه به نفرات برتر نیز جوایزی اهدا شد.

عبدی با اشاره به برنامه‌های متعدد این جشنواره افزود: این جشنواره با استقبال بسیار خوب دانشجویان و دانش آموزان همراه بود و کانون‌های فعال دانشگاه نیز از جمله کانون دست آرا حضور پررنگی در این جشنواره داشتند.

وی ضمن بیان فعالیت‌های کانون دست آرا گفت: به همت دانشجویان فعال در کانون دست آرا دانشگاه آزاد بجنورد، در بازارچه فروش، دست ساز‌های دانشجویی نیز به عرض نمایش گذاشته شد که با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان همراه بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این جشنواره برپایی سیاه چادر‌های عشایری بود که با پخت غذا‌های محلی، فروش محصولات لبنی محلی همراه بود.

عبدی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار به صورت دانشگاهی در سطح استان برگزار شده، افزود: جشنواره‌های اینچنینی به صورت جداگانه در استان‌ها توسط ارگان‌های متولی مختلفی برگزار می‌شود، اما این جشنواره با توجه به ماهیت فرهنگی و ورزشی که داشت برای نخستین بار در سطح استان و در سطح کشور در واحد دانشگاهی بجنورد برگزار شد.

وی ضمن قدردانی از حوزه تربیت‌بدنی واحد بجنورد و بخش فرهنگی و کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیان کرد: باتوجه به پیگیری‌های لازم به دنبال این فرصت هستیم که چنین جشنواره‌هایی که موجب ایجاد شور و نشاط در بین افراد می‌شود را توسعه و گسترش دهیم تا بتوانیم علاوه بر ایجاد فضایی شاد و مفرح در راستای آشنایی و نزدیکی بیشتر جامعه دانشگاهی با فرهنگی بومی محلی گامی برداشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت