Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان دبیرکارگروه مد و پوشاک اتاق بازرگانی اصفهان گفت: انتظار اتاق بازرگانی از بخش حاکمیتی کشور این است که به مسئولان گفته شود در حوزه مد و پوشاک، بستر هویتی، حمایتی و معافیت مالیاتی برای ایجاد پوشش و نه حجاب ایجاد شود.

نفیسه عروجی امروز (چهارشنبه، ۲۲ تیرماه) در نشست هم‌اندیشی که با حضور فعالان صنعت مد و پوشاک در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه جامعه سنتی در دنیای مدرن امروز ما جایی ندارد، اظهار کرد: نمی توانیم سنت را مدرن کنیم و عملا چارچوب‌ها و اصول را از بین می‌بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: فاصله بین سنت و مدرن تنها با هویت پر می‌شود که ابعاد اجتماعی، صنعتی، محیطی و ... دارد و هر فرد به خاطر تمایز باید هویت خود را پیدا کند، اما باید دید یک زن با پوشش سنتی اصفهان می تواند در محیط ادارات کار کند؟ قطعا خیر و در جوامع صنعتی و بین‌المللی نمی‌توانیم این گونه ظاهر شویم و این شکاف باعث شده ایجاد نرخ بیکاری، فقر و ... می‌شود.

به گزارش ایسنا، دبیرکارگروه مد و پوشاک اتاق بازرگانی اصفهان افزود: زمانی که کمیته تلفیق فرهنگ در شورای عالی فرهنگ کشور فعال است، پس چرا در بخش پوشاک برای اشتغال و طراحی استفاده نمی‌کنیم.

عروجی با بیان اینکه ایران روزگاری صادرکننده فرهنگ بود، تاکید کرد: خوشبختانه تنها موضوع و بخشی که تحریم نمی‌شود، فرهنگ است، اما آیا حاکمیت برای معرفی فرهنگ در پوشش خود از نخبگان و پژوهشگران کشور استفاده کرده است؟ البته کارگروه مد و پوشاک اتاق بازرگانی پای این موضوع ایستاده و در بخش‌های مختلف کار می کند به نوعی بسترساز است.

وی تاکید کرد: متاسفانه وقتی به طراحان لباس می‌گوییم یک پوشش هویتی ایجاد کنند، نمی‌داند چه باید انجام دهند. اکثریت جامعه طراحان این موضوع نمی‌دانند و اقلیت تنها با پژوهش‌های مختلف به این مهم رسیده‌اند.

دبیرکارگروه مد و پوشاک اتاق بازرگانی اصفهان گفت: انتظار اتاق بازرگانی از بخش حاکمیتی کشور این است که به مسئولان گفته شود در حوزه مد و پوشاک، بستر هویتی، حمایتی و معافیت مالیاتی برای ایجاد پوشش و نه حجاب ایجاد شود.

وی با اشاره به اهمیت پوشش، گفت: پوشش امنیت است و می‌توان آن را در قالب هویت به روز کرده و در مورد آن صحبت کنیم.

عروجی گفت: اگر ادبیات خود را در قالب پوشش ببریم، از عریانی فاصله می‌گیریم، به همین منظور با کمک اتاق بازرگانی بستری ایجاد شده و بقیه این کار در دست فعالان صنعت مد در داخل و خارج ایران است.

وی به راه اندازی سایت جامک پارسی اشاره کرد و افزود: در این سایت تنها مقالات در حوزه مد و پوشش بارگذاری شده که تمام پژوهش‌ها در حوزه مد و پوشش به نام خود افراد بارگذاری می‌شود.

در مد و لباس باید به عرصه بین المللی بپیوندیم

دیپلمات سابق جمهوری اسلامی ایران در اروپا و آسیا در این نشست گفت: اصفهان با ظرفیت‌های بلندی که دارد باید برنامه ریزی و به‌کارگیری نخبگان، قدم‌هایی را پیش ببریم و این کاری نیست که با قدم های بلند و تند حرکت کنیم، چون رقبای قوی و بسیاری داریم.

محمدرضا پاکروان با بیان اینکه در حوزه مد و لباس باید برنامه ریزی دقیق داشته باشیم و با تیم کارشناسی دقیق و حرفه‌ای کار را پیش ببریم تا بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم، گفت: در آمریکا یک اتاقی به نام اتاق ریسک شناسی وجود دارد که سالانه هزار دانشمند دور هم جمع می‌شوند که چه برنامه‌ای برای کشورها از جمله ایران داشته باشند.

وی افزود: در این اتاق ۱۰ نمونه برای ایران برای ده سال انتخاب کردند که نخستین آن برنامه اقتصادی، بعد فرهنگی است که مربوط به مد و لباس است.

معاون امور فرهنگی بین المللی ایران اسکوکواکس با اعتقاد بر اینکه ما از ناحیه مد، لباس و پوشش حرف زیاد برای گفتن داریم، تاکید کرد: البته ما رقبای قوی داریم که میلیاردها دلار برای گمراه کردن افکار عمومی هزینه می‌کنند. بنابراین باید با دقت و برنامه‌ریزی برای حل این موضوع عناصر این کار و نخبگان دانشگاهی حضور یابند و دیدگاه خود را عنوان کنند.

مشاور امور فرهنگی بین المللی و عضو کمیته راهبردی دانشگاه‌های مجازی جهان افزود: در آینده نزدیک تمام سخت افزارها از بین می‌رود و دنیا در موارد مختلف از جمله لباس برنامه ریزی می‌کند. پیش‌تر گفته می‌شد فناوری‌های نوین و فضای مجازی جزو و عناصر قدرت است، اما امروز فضای مجازی، خود قدرت است.

پاکروان با تاکید بر اینکه در عرصه مد و لباس و پوشاک باید از عرصه ملی خارج و با تمام مشکلات به عرصه بین المللی بپیوندیم، گفت: به عنوان مشاور امور فرهنگی بین المللی و عضو کمیته راهبردی دانشگاه‌های مجازی جهان که ۵۷ دانشگاه عضو این کمیته است و بیش از ۳۰ میلیون دانشجوی مجازی داریم، آماده‌ایم با اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه‌های جهان اسلام در حوزه مد و پوشاک تفاهم نامه امضا کنیم و شما نیز از تجارب این کشور استفاده کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنعت نساجی پوشاك اتاق بازرگانی اصفهان حوزه مد و پوشاک برنامه ریزی بین المللی مد و لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۱۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود

استاندار یزد با اشاره به اینکه نساجی و پوشاک از اولویت‌های اصلی توسعه استان یزد در سند یزد نوین است، گفت: یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، مهران فاطمی در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک در استان یزد با اشاره به ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای که استان یزد در حوزه نساجی دارد اظهار داشت: لازم است که نسبت به معرفی و استفاده هرچه بیشتر از این ظرفیت‌ها تلاش بالاتری انجام شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین موضوعاتی که در استان یزد به دنبال آن هستیم، پیاده سازی صنعت به معنای واقعی است خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری توسعه صنعت نساجی و پوشاک استان یزد به همراه تبدیل این استان به قطب تولید ماشین آلات صنعت نساجی است تا به این طریق بتوانیم در حوزه نساجی به بالاترین جایگاه ممکن برسیم.

فاطمی با تاکید بر اینکه این اقدام در حوزه صنعت کاشی و سرامیک رخ داده تصریح کرد: در حال حاضر تمامی خط تولید کاشی و سرامیک در استان یزد تولید می‌شود و باید این اقدام را در حوزه صنعت نساجی هم به صورت کامل اجرایی و عملیاتی کنیم.

استاندار یزد توسعه استان یزد را بر اساس سند تحولی یزد نوین دانست و افزود: یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی استان یزد در سند یزد نوین، صنعت نساجی و پوشاک است و در تلاشیم که بتوانیم این موضوع مهم را محقق کنیم.

وی به سابقه تاریخی یزد در حوزه هنر صنعت نساجی اشاره کرد و گفت: حوزه نساجی و پوشاک؛ یکی از مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی یزد و سند یزدنوین بوده و مسائل مربوط به آن‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

فاطمی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 به نام «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، خاطرنشان کرد: بخش نساجی و پوشاک از بهترین بخش‌هایی است که با جلب مشارکت مردم، می‌توان در آن جهش ایجاد کرد.

وی با اشاره به نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به حوزه نساجی و پوشاک، تصریح کرد: در راستای رونق فعالیت‌های این حوزه، ضمن ارائه تسهیلات مورد نیاز، پیگیری‌های لازم برای حل مسائل موجود به ویژه در حوزه صادرات انجام می‌شود.

استاندار یزد در ادامه یکی از رویکردهای مورد پیگیری در استان را حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان دانست و افزود: یکی از هدف‌گذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی» است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا خاطرنشان کرد: در راستای تحقق هدف‌گذاری مذکور، حمایت‌های لازم از شرکت‌های فعال در این حوزه انجام خواهد شد.

استاندار یزد در پایان عنوان کرد: امید است در پرتو اقدامات مورد پیگیری، استان یزد در حوزه صنعت نساجی، به روزهای اوج خود بازگردد و روز به روز گسترده‌تر شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست