Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس حفاظت از مرزهای اروپا (فرانتکس) اعلام کرد که اتحادیه اروپا باید خود را برای موج جدید مهاجرت ناشی از وخامت بحران غذایی در نتیجه جنگ اوکراین، آماده کند.

به گزارش خبرگزاری برنا، آیجا کالناجا مدیر موقت فرانتکس در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در پراگ با اشاره به آمادگی کامل این اتحادیه برای پذیرش پناهجویان اوکراینی، گفت: در همین حال باید خود را برای پذیرش پناهجویانی آماده کنیم که از مناطق درگیر با ناامنی غذایی قصد ورود به اروپا را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بروز اختلال در نقل و انتقال گندم اوکراین به دلیل بروز جنگ، افزود: همین امر موج مهاجرت را در پی خواهد داشت که باید خود را برای مواجهه با آن آماده کنیم.

برپایه این گزارش، اوکراین یکی از بزرگترین صادرکنندگان جهانی غلات بود که جنگ در تولید و صادرات این کشور اختلال ایجاد کرد. حدود ۲۰ میلیون تن غله برداشت سال گذشته هم اکنون در بنادر دریای سیاه مسدود شده است.

این وضعیت به افزایش بهای غلات در بازار جهانی و بروز بحران غذایی در کشورهای وابسته به غلات اوکراین به‌ویژه کشورهای آفریقایی و خاورمیانه، انجامید.

مسکو می گوید در صورتی که ارتش اوکراین بنادر این کشور را مین زدایی کند، به کشتی‌های اوکراینی با بار غلات اجازه حرکت خواهد داد، اما کی‌یف نگران از امنیت سواحل خود در دریای سیاه این پیشنهاد را نمی‌پذیرد.

فیلیپو گراندی کمیسر عالی پناهجویان در سازمان ملل متحد، ماه گذشته میلادی هشدار داد در صورت بی‌پاسخ ماندن بحران غذایی فعلی، رکورد یکصد میلیون آواره در جهان با رقم بسیار بزرگتری خواهد شکست.

به گزارش سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار پناهجوی اوکراینی را پذیرفته است.

فرانتکس اعلام کرد در فاصله زمانی ۳۰ ژوئن تا ۶ ژوئیه (۹ تا ۱۵ تیر) تعداد پناهجویان ورودی به اروپا (۲۵۲ هزار و ۲۴۶نفر) از تعداد بازگشتگان به این کشور (۲۶۵ هزار و ۷۹۳ نفر) کمتر شده است.

ایلوا جوهانسون کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا اعلام کرده است موج مهاجرت از اوکراین به اروپا به سطح پیش از جنگ رسیده است.

وی افزود:احتمالا بسیاری از اوکراینی هایی که وارد اتحادیه اروپا شده اند پیش از آغاز سال تحصیلی به بازگشت تصمیم می‌گیرند.  

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت. در ۲۳ فوریه (۴ اسفند) و تنها یک روز پیش از آغاز جنگ اوکراین، شورای اتحادیه اروپا در واکنش به این اقدام نخستین بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب کرد.

پوتین روز پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. جنگ اوکراین با همه تبعات گسترده سیاسی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی اش پنجمین ماه خود را می گذراند. این جنگ قدرت های مهم اروپا چون فرانسه و آلمان را به افزایش بودجه‌های نظامی و دفاعی واداشته است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خاورمیانه سازمان ملل متحد فرانسه مهاجرت ولادیمیر پوتین اتحادیه اروپا بحران غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا گفته است که در صورت انتخاب مجدد، کمکی به اوکراین اختصاص نخواهد داد، مگر اینکه اروپا نیز بودجه‌ای برای کمک به این کشور اختصاص دهد.

رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با مجله تایم گفت: "اگر اروپا به اندازه مبالغی که آمریکا برای کمک به اوکراین متحمل می‌شود، ما نیز پرداخت نخواهم کرد. اگر اروپا نپردازد، پس چرا ما باید پرداخت کنیم. "

در ۱۰ فوریه، ترامپ که متقاضی نامزدی ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه است، در گفتگو با هواداران خود در کارولینای جنوبی، از یکی از دیدارهایش با رهبران کشور‌های عضو ناتو در زمانی که رئیس جمهور آمریکا بود گفت. به گفته وی، سپس یکی از همکاران خارجی وی از او پرسید که آیا ایالات متحده آماده است تا در صورت تهدید احتمالی روسیه و در صورت عدم پرداخت کمک مالی به ناتو، ایالات متحده از این اتحاد دفاع کند. ترامپ پاسخ داد که از چنین اتحادی دفاع نخواهد کرد و علاوه بر این، روسیه را تشویق خواهد کرد تا هر کاری که می‌خواهد انجام دهد. رئیس جمهور سابق مشخص نکرد که این مکالمه چه زمانی و در کجا انجام شده است.

روسیه بار‌ها موضع خود را در مورد وضعیت پیرامون اوکراین در سطوح مختلف نشان داده است. همانطور که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه پیشتر اشاره کرد، مسکو همیشه برای حل دیپلماتیک بحران آماده بوده و می‌ماند و آماده پاسخگویی به پیشنهادات واقعا جدی است، در حالی که رژیم کی‌یف مذاکرات با روسیه را قطع و ممنوع کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • پیش‌بینی تازه بورل از زمان پایان جنگ اوکراین
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است