Web Analytics Made Easy - Statcounter

محصولات لبنی تنظیم بازاری شامل شیر کیسه‌ای کم چرب ۹۰۰ گرمی، شیر بطری کم چرب یک لیتری، ماست ساده کم چرب ۲.۵ کیلویی و پنیر یو اف نسبتا چرب ۴۰۰ گرمی، کمتر در فروشگاه‌ها و مراکز عرضه دیده می‌شود و همین موضوع سبب ایجاد شائبه عدم تولید این محصولات شده است. موضوعی که صنایع لبنی در نامه‌ای توضیحاتی در خصوص آن ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، در متن نامه دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی به معاول اول رئیس جمهوری آمده است:

احتراما به استحضار می‌رساند که به طور مستمر مسئولان دولت و مسئولان دستگاه‌ها و سازمان‌های نظارتی، صنایع لبنی را متهم به عدم عرضه مکفی سه قلم (شیر، ماست و پنیر) مشمول قیمت‌گذاری می‌کنند. برای حل قطعی این معضل و ایجاد امکان ردیابی و رصد کالاهای عرضه شده و لاجرم رفع اتهام از صنایع لبنی، استدعا دارد با رعایت موارد ذیل دستور به اقدام فرمایند:

۱-سفارشات فروشگاه‌ها به صورت کتبی با قید تناژ و تعداد روز در هفته به هر یک از کارخانجات لبنی اعلام گردد.

۲-فروش و تحویل سه قلم کالای اساسی لبنی (شیر نایلونی ۹۰۰ گرمی ۱.۵ درصد چربی ۱۵۰.۰۰۰ ریال، شیر بطری پاستوریزه یک لیتری ۱.۵% چربی ۱۸۰.۰۰۰ ریال، ماست پاستوریزه ۲.۵ کیلویی ۱.۵% چربی ۴۹۸.۰۰۰ ریال، پنیر ۴۰۰UF گرمی نسبتا چرب ۳۷۰۰۰۰ ریال) بر اساس سفارش کتبی فروشگاه قطعی بوده و مرجوعی پذیرفته نمی‌شود.

۳-فروش و تحویل کالا نقدی بوده و به هیچ وجه سفارش با پرداخت مدت‌دار پذیرفته نمی‌شود. این امر در شرایط بهبود در شرایط پرداخت به گاوداری‌ها ضروری است.

۴-تقاضا می‌کند نشستی با اتاق اصناف، مدیران فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سازمان حمایت جهت، هماهنگی برگزار تا در اجرا، مشکلات ناشی از عدم هماهنگی، به شکست طرح منتهی نگردد.

لازم به ذکر است طبق الگوی مصرف «امنیت غذایی» کشور امر مقرر فرمایند هرچه سریع‌تر کارت کالای لبنی ۶ دهک کم‌درآمد و درآمد ثابت حقوق‌بگیر و راه‌اندازی و بهره‌برداری گردد. تا از میزان مصرف سرانه سالانه خانوار در هر یک از ده‌دهک جامعه حراست شود.

بدیهی است قیمت‌های مصوب ستاد تنظیم بازار سه قلم کالای لبنی در شرایط جاری فعلی اتخاذ گردیده است:

۱-شیر خام درب گاوداری هر کیلوگرم ۱۲۰.۰۰۰ ریال

۲- نرخ مواد پتروشیمی بورس اوراق بهادار

۳- نرخ برابری ارز نیمایی  تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ مبنای محاسبه بوده (پیوست) است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: لبنیات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لبنیات فروشگاه ها ۰۰۰ ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۲۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید