Web Analytics Made Easy - Statcounter

اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق(ع) با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و دانشجویان، مدیران حوزه فرهنگی و گردشگری گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار گردشگری ایران اکونومیست، اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق(ع) روز چهارشنبه - ۲۲ تیرماه ۱۴۰۱- همزمان با دهه ولایت با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و دانشجویان، مدیران حوزه فرهنگی و گردشگری کشور گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهاب طلایی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) و مدیر این اندیشکده گفت: با حمایت اساتید دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع)، فعالیت اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق(ع) به صورت رسمی همزمان با دهه ولایت آغاز می‌شود و بناست تا با همراهی پژوهشگران مسائل کلان و مهم کشور در زمینه جهانگردی و میراث آسیب‌شناسی و بررسی شود.

مدیر اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه ظرفیت‌های بی‌شمار فرهنگی، طبیعی و تمدنی، ایران را در بحث جهانگردی در دسته کشورهای متمایز و مهم جهان قرار داده است، اظهار داشت: در سال های ابتدایی گام دوم انقلاب به دنبال آسیب شناسی جدی مباحث کلان در این حوزه هستیم و امید است با حمایت اساتید دانشگاه و پژوهشگران فعالیت های این اندیشکده به سرمنزل مقصود برسد.

در این مراسم، محمدهادی همایون عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس شورای راهبری اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق(ع)، محمدحسین ایمانی خوشخو عضو هیات علمی دانشگاه و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی، سعید اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، مصیب امیری رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری درباره موضوعاتی مانند اهمیت گردشگری، ابعاد تمدنی جهانگردی و میراث، اهمیت کار اندیشکده ای برای حکمرانی خوب، ظرفیت اندیشکده ها برای کمک به میراث فرهنگی و گردشگری و...به ایراد سخنرانی پرداختند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: صنایع دستی ، دانشگاه امام صادق ، علی اصغر شالبافیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنایع دستی دانشگاه امام صادق فرهنگی و گردشگری اساتید دانشگاه میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از توسعه مسیر و گذرهای گردشگری در پایتخت خبر داد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه مسیر و گذر گردشگری در شهر تهران با بیان اینکه گذر گردشگری تعریفش با مسیر گردشگری متفاوت است گفت: در مورد گذر گردشگری می‌توان به اقداماتی که در باب همایون، سی‌تیر و... انجام شده، اشاره کرد اما در مورد مسیرهای گردشگری موضوع متفاوت است به‌گونه‌ای که در مسیر گردشگری ممکن است مردم به صورت عادی زندگی کنند اما چندین نقطه گردشگری و میراثی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه مثلا خانه نیما یوشیج و خانه جلال و سیمین به دلیل همجواری یک مسیر گردشگری هستند، گفت: اما گذر گردشگری با برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود. حتما تعداد مسیرهای گردشگری را افزایش داده و در سال گذشته نیز تعداد این مسیرها را به 19 مسیر رساندیم و همچنین تلاش می‌کنیم که گذرهای گردشگری را ایجاد کنیم کما اینکه دو گذر غذا در منطقه 9 و 4 ایجاد شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر در مورد انتخاب شهردار ویژه ناحیه بازار با بیان اینکه از قبل این موضوع مطرح بود چرا که ما در تهران مناطق و محلات ویژه ای داریم که در بحث میراث فرهنگی و گردشگری خاص هستند گفت: باید شهردار ناحیه علاوه بر مضوعات شهری به موضوعات میراثی و مرمت و... وارد باشد و برای اینکه شهرداران ویژه را راه‌اندازی کنیم براساس مصوبه شورای شهر، این شهرداران ویژه نواحی را با اولویت شهردار ویژه ناحیه بازار تصویب کردیم و الان توپ در زمین شهرداری تهران است که باید این مصوبه را اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • افتتاح هتل در ارومیه