Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: احیا سرمایه گذاری های بزرگ و پروژه های پیشران یکی از عوامل مهم نقشه راه این وزارتخانه است.

 سید احسان خاندوزی روز چهارشنبه در پیامی ویدئویی به همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری کرمان افزود: این استان به دلیل همگرایی خوبی که بین سیاست گزاران و نیروهای اقتصادی وجود داشته طی چند دهه گذشته در رشد سرمایه گذاری، تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال و کاهش خام فروشی موفق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما همچنان ظرفیت هایی بالقوه زیادی در این خطه وجود دارد و امیدواریم در این همایش به همرسانی سرمایه گذاران و فرصت ها کمک ویژه ای کرد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی خاطرنشان کرد: مساله به همرسانی فرصت های سرمایه گذاری از یک سو و اشخاص حقیقی و حقوقی توانمند و علاقمند برای نقش آفرینی در فرصت های سرمایه گذاری حائز اهمیت ویژه ای است.

وی گفت: در راستای معرفی فرصت ها و حمایت عملی و واقعی از سرمایه گذاران کاستی های زیادی داریم و علی رغم پتانسیل های مالی و فنی در بخش خصوصی کشور از این ظرفیت ها به نحو احسن استفاده نشده است.

خاندوزی اظهار داشت: نرخ تشکیل سرمایه ثابت ناخالص طی دهه گذشته در اقتصاد ایران به حوالی صفر نوسان کرده و ضعیف ترین دوره های سرمایه گذاری اقتصادی را در دهه ۱۳۹۰ شاهد بودیم که البته نقش آفرینی سرمایه گذاری دولتی و سرمایه گذاری بانک ها در فعالیت های پیشران و مولد نیز در این دهه به حداقل رسیده بود.

وی یادآور شد: ظرفیت های بالقوه بسیار بالایی در استان کرمان وجود دارد و اشارات بسیار خوبی به امکان های سرمایه گذاری وجود داشته است.

وزیر امور اقتصاد و دارایی ادامه داد: امیدواریم در این همایش به هم رسانی سرمایه گذاران و فرصت ها توجه بیشتری صورت گیرد و در این وزارتخانه نیز از طریق سازمان سرمایه گذاری و مشوق های مورد نیاز در حوزه  های مختلف مانند تسهیل در ترخیص گمرکی کالاها، توسعه منطقه ای در استان کرمان و سایر استان ها بهره مند شود.

وی گفت: حمایت ویژه وزارت اقتصاد و دارایی در این خصوص قطعی خواهد بود و امید است که نتیجه این همایش منجر به ثمر نشستن ظرفیت ها باشد و هم تولید و ارزش افزوده بیشتری داشته باشد و اشتغال بیشتری نیز به دنبال داشته باشد.

/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری ظرفیت ها فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی نظارت مالی ذی حسابی‌ها، فضای کسب و کار، مولدسازی و تبصره ۱۸ را از اولویت‌های وزارت اقتصاد بیان کرد و گفت: مهم‌ترین سرفصل مولدسازی است که راه خروج از رکود تورمی معرفی می‌شود زیرا بدون ایجاد تورم و افزایش نقدینگی در اقتصاد تحرک ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضا خواجه نائینی پیش از ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین تکریم علیرضا عرب‌ها و معارفه ناصر یار محمدیان مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان اظهار کرد: مراسم تکریم و معارفه در نظام جمهوری اسلامی فرصتی برای ارائه ایده‌های جدید و تکریم از زحمات گذشته است. و امیدوارم مدیر کل جدید با حمایت استاندار اصفهان در حوزه‌های اقتصادی موفق باشد.

وی با اشاره به سابقه فعالیت مدیر کل جدید امور مالیاتی استان در دانشگاه هنر اصفهان، مرکز پژوهش‌های مجلس و صندوق بیمه حوادث طبیعی یادآور شد: این سابقه نشان‌دهنده دانش و تجربه مدیر کل جدید در زمینه اقتصادی است بت این حال پیشنهاد می‌کنم هر دو ماه یک بار سرفصل اولویت‌های مورد نظر وزیر در حکم معارفه را مرور کنید.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی، نظارت مالی ذی‌حسابی‌ها، فضای کسب و کار، مولدسازی و تبصره ۱۸ را از اولویت‌های وزارت اقتصاد بیان کرد و گفت: مهم‌ترین سرفصل مولدسازی است که راه خروج از رکود تورمی معرفی می‌شود زیرا بدون ایجاد تورم و افزایش نقدینگی می‌تواند تحرکی در اقتصاد کشور ایجاد کند.

خواجه نائینی همچنین افزایش سرعت و روال کار در حوزه غیرنقدی را از دیگر اولویت‌های در دستور کار اعلام کرد و ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌ها، توجه به نیروی انسانی در اداره کل اقتصاد دارایی است که تعداد آن‌ها در هر اداره کل به حدود ۱۵۰ نفر می‌رسد بنابراین حرکات مدیران کل بیشتر مورد دید و رصد همکاران قرار دارد.

وی تصریح کرد: در هیچ دوره‌ای بخاطر ندارم بیش از ۵ درصد نیروهای وزارت اقتصاد از بیرون آن آمده جذب شده باشند بر این اساس، توجه به نیروها زمینه را برای ارتقا جایگاه اقتصادی استان فراهم می‌کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به عضویت ۴۰ نفر در شورای معاونان وزارت اقتصاد گفت: بسیاری از این اعضا در استان‌ها نماینده ندارند و اگر موضوع استانی مطرح شود، نماینده وزیر و مدیر کل استان باید آنها را نیز پوشش دهد از جمله مولدسازی، شرکت‌های بیمه و بانک و غیره که این باعث می‌شود بهره‌وری نیرو در اداره کل‌ها بسیار بالا باشد و مدیران کل نیز وظیفه دارند تعاملات خوبی با دستگاه‌های استانی و نمایندگان در تهران داشته باشند.

کد خبر 747757

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو ارائه می‌شود
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • شناسه یکتا مهمترین راهکار برای مقابله با عوامل اقتصاد پنهان
  • تبدیل ۴۶۳ فقره شناسه قدیم به شناسه جدید طی یک روز در گلستان
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است