Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، فرامک عزیزکریمی مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در کارگاه آموزشی بهره‌وری در تولید و ضرورت‌های تهیه سیلوی کیفی ذرت، با اشاره به نمونه موفق کشت ذرت در مزرعه نمونه کشوری در استان تهران، بر اهمیت تأمین علوفه و پروتئین دامی با هدف تأمین امنیت غذایی تاکید کرد و گفت: برای ذرت علوفه‌ای سیلویی نیاز کشور ۱۵ میلیون تن است که در این زمینه خودکفا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول، تاب‌آوری کشت ذرت کشور را ۴۰۰ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: متأسفانه برخی کشاورزان به دلایل اقتصادی از ابتدا محصول ذرت خود را بین دانه‌ای یا سیلویی تفکیک نمی‌کنند؛ این مسئله به دلیل میزان تراکم و موارد فنی مهم است.

وی تاکید کرد: با این که ۱۵ میلیون تن تولید ذرت سیلویی عددی قابل اتکا است و در این زمینه خودکفا هستیم اما باید به اصول بهره‌وری در آب و کیفیت سیلو دقت بیشتری کنیم.

عزیزکریمی با تاکید بر اهمیت حضور کشاورزان در جنگ اقتصادی گفت: کشاورزان ولی‌نعمتان ما هستند که در شرایط فعلی تولید را حمایت می‌کنند؛ امروز شاهدیم کشورهای که ادعا داشتند از آمریکا تا اتحادیه اروپا، کمرشان به دنبال اثرات مختلف ناشی از جنگ اوکراین شکسته است و به دنبال تأمین محصولات اساسی خود هستند.

مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: کشوری که می‌خواهد روی پای خود بایستد، بدون امنیت غذایی راه به‌جایی نخواهد برد؛ بنابراین باید علاوه بر افزایش کیفی بر تولید بهینه و کیفی محصولات نیز توجه کرد.

صلاحی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان تهران نیز در این مراسم، کشاورزان را خط مقدم تولید دانست و گفت: هر جا توسعه هست به‌کارگیری علم نیز هست؛ جلسه امروز نیز بخش اجرا، تحقیقات و آموزش و کشاورزان را در کنار هم قرار داده‌اند تا بتوانند یکی از موضوعات مهم زراعت را ترویج کنند.

بنا بر این گزارش، با توجه به اهمیت تولید ذرت علوفه‌ای سیلویی مورد نیاز کشور برای دامداران و لزوم رعایت نکات بسیار مهم به‌زراعی در کاشت، داشت و برداشت و ماده خشک حاصله در سیلو، آخرین دستاوردها در کارگاه بهره‌وری در تولید و ضرورت‌های تهیه سیلوی ذرت در محل مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران و کشت و صنعت صفاری در شهرستان ورامین با حضور مدیران زراعت و دام استان‌های کشور و دامداران و کشاورزان پیشروی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی یک‌روزه سراسری مدیران امور دام و زراعت استان‌های کشور، از مزرعه هزار هکتاری نمونه کشوری دام و کشت و صنعت صفاری به عنوان نمونه‌ای موفق بازدید کردند.

کد خبر 5537814

منبع: مهر

کلیدواژه: ذرت ذرت دامی علوفه سازمان امور مالیاتی بازار سهام دولت سیزدهم نهضت ملی مسکن وزارت نیرو وزارت راه و شهرسازی بورس بورس کالا بورس انرژی قیمت سکه بهار آزادی سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت بازرگانی دولتی ایران روسیه مالیات استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۳۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است

مرتضی شاه‌میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی بر تاثیر دانش بنیان‌ها در تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید پتروشیمی‌ها گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم یکی از برنامه‌هایی برای صنعت پتروشیمی‌ها تنظیم شد، جهش تولید در بخش کالا و تجهیزات بود.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر افزایش تولید محصولات پتروشیمی از طریق افزایش عملکرد تولیدی در قالب و سقف ظرفیت نصب شده فعلی از برنامه‌های تعیین شده برای پتروشیمی بود. در این زمینه طیفی از برنامه‌ها آماده شد که از مهمترین آنها حرکت دانش بنیان‌ها برای جهش تولید قطعات و کالا‌ها و تجهیزات است.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: ما این موضوع را با هلدینگ‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطرح کردیم؛ در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین و تجهیز و به کارگیری کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: سرزیر این نیاز مجموعه‌های پتروشیمی حین تولید به سوی شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و سازندگان داخلی خواهد آمد. این موضوع جزو راهبرد‌های اصلی صنعت پتروشیمی در سال جاری است و با تمام سرمایه گذاران خود اتمام حجت کرده ایم و قطعیت این موضوع در جلسه‌ای که ۱۹ فروردین با حضور همه اعضا پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها تشکیل شد به اطلاع همکاران رسید.

استفاده از توان دانش بنیان مهمترین جلوه بومی سازی و جهش تولید با مشارکت مردم

شاه‌میرزایی تاکید کرد: موضوع استفاده از امکانات داخلی و توان دانش بنیان‌ها برای تامین نیاز صنایع پتروشیمی از مهم‌ترین جلوه‌های بومی سازی و استفاده از ظرفیت داخل است؛ به همین سبب در طرح‌ها و ابرپروژه‌ها نیز جهت گیری به سوی تولید و استفاده از کالای دانش بنیان و داخلی بود.

وی گفت: در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین کنند. به همین جهت تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا بتوانیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیانی خواهد بود.

معاون وزیر نفت ادامه داد: به ویژه در خصوص در مبحث ماشین آلات دوار که معمولا از خارج تامین میشد به تمام واحدها تاکید شد که تا جایی که آسیب به تولید وارد نشود، بایستی تجهیزات و ماشین آلاتی مانند کمپسور‌ها و پمپ‌ها و توربین‌ها که در رسته ماشین آلات دوار هستند و همینطور در رسته تولیدات پلیمری بایستی برنامه ریزی ویژه‌ای شود تا تامین آن‌ها از داخل کشور انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در همین راستا تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا ما بتونیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و طبیعی است که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیان‌ها خواهد بود. شایان ذکر است که در نمایشگاه پیش رو صنعت نفت و گاز نیز شاهد حضور دانش بنیان‌ها خواهیم بود.

معاون وزیر نفت گفت: لازم است دانش بنیان‌ها و تولیدکنندگان داخلی پای کار بوده و نسبت به اجرا و تولید سریع سفارشات پتروشیمی‌ها و واحد‌های تولیدی اقدام کنند؛ چرا که نمی‌توان امر تولید را متوقف کرد و در صورت تاخیر به ناچار به توان خارج از کشور روج خواهد شد و این موضوع آسیب فراوانی از لحاظ فنی برای تولید کنندگان داخلی و صرف منابع مالی برای مجموعه‌های پتروشیمی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران