Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سید حسن سراج امروز، در جمع اصحاب رسانه معاونت بین الملل دانشگاه را یک معاونت جوان معرفی کرد و افزود: تا چند سال پیش مانند تمام دانشگاه‌های کشور، فعالیت‌های این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در قالب دفتر امور بین الملل انجام می شد، اما با افزایش اهمیت بین المللی سازی مراکز آموزش عالی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دانشگاه های پیشرو در راه اندازی معاونت بین الملل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آموزش و پیگیری امور دانشجویان غیر ایرانی، تبلیغات بین المللی دانشگاه، ایجاد سایت دانشگاه به زیان انگلیسی، تولید محتوای انگلیسی، پیگیری روابط بین الملل با سازمان ها و نهادها، پیگیری رتبه بندی های بین المللی و امضای قرارداد و تفاهم نامه همکاری با دانشگاه های خارج از کشور را از مهمترین وظایف و اقدامات این معاونت برشمرد.

سراج ادامه داد: با وجود اینکه معاونت بین الملل از نظر ساختار کوچک ترین معاونت مجموعه دانشگاه است، اما به عنوان ویترین بین المللی دانشگاه ضمن تعامل با سایر معاونت های دانشگاه، می کوشد تا هدف بین المللی سازی دانشگاه را به صورت عملیاتی پیاده سازی کند.

پیشبرد اهداف گردشگری سلامت در معاونت بین الملل دانشگاه

معاون بین الملل دانشگاه با اشاره به موضوع گردشگری سلامت به عنوان یکی از محورهای فعالیت این معاونت اظهار کرد: با افزایش اهمیت مبحث گردشگری سلامت طی سال های اخیر، معاونت بین الملل در قسمت تولید محتوا و تبلیغات، همکاری خود را با معاونت درمان آغاز کرده است؛ همچنین به دلیل اهمیت موضوع در استانداری فارس نیز دفتری برای پیگیری امور گردشگری سلامت راه اندازی شده است.

سراج با بیان توانمندی های حوزه سلامت فارس، دانشگاه علوم پزشکی شیراز را از دانشگاه های برتر کشور در حوزه گردشگری سلامت خواند و افزود: به ویژه در عرصه خدمات چشم پزشکی، هر ساله به تعداد زیادی از بیماران سایر کشورهای منطقه خدمت رسانی می شود.

جایگاه معتبر علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در منطقه خاورمیانه

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تلاش های انجام شده در برنامه‌سازی آموزشی در دانشگاه اشاره کرد که باعث شده تا دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خاورمیانه به عنوان یک مرکز معتبر علمی مطرح باشد و از کشورهای مختلف به ویژه کشورهای آسیایی و منطقه خاورمیانه دانشجویان متقاضی تحصیل در دانشگاه باشند.

به گفته معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز هر ساله حدود ۵۰ دانشجوی خارجی برای دوره پزشکی در این دانشگاه پذیرش می شوند و در حال حاضر حدود ۲۰۰ دانشجوی پزشکی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول تحصیل هستند؛ همچنین هفت دانشجوی خارجی در دوره های رزیدنت، فلوشیپ و فوق تخصص نیز در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحصیل می کنند و هفت دانشجو نیز در این رشته ها فارغ التحصیل شده اند.

پذیرش ۷۰ دانشجوی خارجی در سال ۱۴۰۰

سراج با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ به دلیل شیوع کرونا امکان پذیرش دانشجوی خارجی وجود نداشت، افزود: در سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰ دانشجوی خارجی پذیرش شدند که این دانشجویان می توانند نماینده های علمی و فرهنگی برای معرفی شهر شیراز و دانشگاه علوم پزشکی در کشورهای خود باشند.

او نخستین دوره پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز را مربوط به سال تحصیلی ۹۳-۹۴ اعلام کرد و گفت: تفاوت های فرهنگی، همچنین مسایل مربوط به ویزای دانشجویی، انتقال ارز و تبلیغات و شناساندن دانشگاه ها از جمله چالش های جذب دانشجوی خارجی محسوب می شود، اما با پیگیری برای رفع این موانع در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این دانشگاه به یک برند بین المللی و شناخته شده تبدیل شده است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه، اهمیت ایجاد زیرساخت های آموزشی، اجرای دوره های مشاهده گری، فعال سازی دوره های کوتاه مدت آموزشی، آموزش یک تکنیک یا مفهوم، ارتباط با نخبگان ایرانی ساکن خارج از کشور، تبادل دانشجوی پزشکی با دانشگاه های خارج از کشور، تبادل استاد و دانشجو تحت قراردادهای بین المللی با خارج از کشور، ارتباط اساتید دانشگاه با اساتید خارجی و تبادلات علمی و انتقال تکنولوژی و علم را از دیگر برنامه های اجرا شده و در حال اجرای این معاونت عنوان کرد که با توجه به سیاست ها، قوانین و مجوزهای کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال پیگیری و انجام است.

سراج با بیان اینکه بیشترین تقاضا از سوی دانشجویان خارجی برای تحصیل در رشته پزشکی است، پیگیری برای پذیرش دانشجویان خارجی در رشته داروسازی را از دیگر فعالیت ها و برنامه های پیش روی این معاونت برشمرد و افزود: برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام شده و امیدواریم تا سال تحصیلی آینده، این هدف محقق شود.

بررسی تجربیات دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از حضور در شیراز

وی با اشاره به مصاحبه با دانشجویان خارجی دانشگاه در خصوص تجربیات آنان از زندگی در شیراز، برخورد با مردم و بیماران گفت: این مصاحبه ها حاکی از تجربیات مثبت دانشجویان از حضور در شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود و با تحلیل انجام شده از نتایج این مصاحبه ها که با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه انجام می شود، امید است یک پویش فرهنگ سازی و بین المللی سازی در دانشگاه طراحی و اجرا شود.

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز حضور اساتید و اعضای هیات علمی توانمند و با تجربه را از مهمترین دلایل موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه های مختلف به ویژه تقاضای تحصیل دانشجویان خارجی در این دانشگاه عنوان کرد.

این نشست، صبح امروز، بیست و دوم تیر ۱۴۰۰ در دفتر معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، برگزار شد.

پایان خبر/خ

منبع: فارس

کلیدواژه: داروسازی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشگاه علوم پزشکی شیراز معاون بین الملل دانشگاه معاونت بین الملل دانشجویان خارجی پذیرش دانشجوی دانشجوی خارجی گردشگری سلامت خارج از کشور بین المللی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی سیستان و بلوچستان، صبح امروز جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع با حضور مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، معاون حقوق عامه دادستان مرکز استان و نماینده نهاد امنیتی در محل سالن جلسات علوم پزشکی زاهدان برگزار شد. 
در این جلسه مدیر کل امور اتباع و مهاجرین در ابتدا ضمن پاسخگویی به سوالات حاضرین در حوزه اتباع بر متمرکز بودن سیاست گذاری در زمینه اتباع در سطح ملی و ابلاغ مصوبات به استان ها تاکید کرد و گفت: خروجی این جلسه کمک به تصمیم سازان در مرکز است و استان به تنهایی مجوز در امر سیاست گذاری پیرامون بسیاری از موارد ندارد.

همچنین در این نشست در راستای دریافت کمک از سازمان های بین الملل اعلام شد دانشگاه علوم پزشکی طرح توریسم درمانی و کمک به بیماران خاص اتباع خارجی را ارائه دهد.   

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود