Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم شهرها یکی از ناهنجاری های به حساب می آید .پدیده ای  که طی سال های اخیر به وفور در شهرهای مهاجر پذیر دیده شده است. 

 صیانت و حراست از اراضی زراعی و باغی، با پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز و غیر قانونی به طور ویژه در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است اما باید دستگاه های مسوول در این زمینه هم پای کار بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساخت و سازهایی که در گذشته نه چندان دور در حریم تهران صورت می گرفت و باعث تخریب محیط زیست و از بین رفتن حقوق شهروندی شد.

در خصوص آخرین وضعیت حریم، رفع سد معبر، هوشمند شدن نظارت ها، افزایش حقوق نیروهای شهربان، صدور کارت حریم یار و .... با سید امیر فتاحیان مدیر عامل شرکت شهربان حریم بان شهرداری تهران به گفت و گو نشستیم.

در یک سال گذشته چه تعداد ماموریت در شرکت شهربان انجام شده است؟ یکی از مشکلات شهروندان درگیری های نیروهای شهربان با سدمعبری ها بوده است برای رفع این مشکل چه اقداماتی صورت گرفته است؟

انجام ماموریت ها بدون تنش/۹۸۹ هزار و ۸۷ مأموریت نظارت بر ساخت و ساز شهری و پیشگیری از تخلفات ساخت و ساز در شهر

حساسیت و اهمیت مأموریت‌های شهروندان زیاد است  از آن به عنوان «ویترین شهرداری تهران» یاد می‌شود، طی سیصد روزگذشته تعداد یک میلیون و ۵۱۱ هزار و ۴۶۶ مأموریت شهربان در سه حوزه شهر، حریم و معبر با همکاری شهرداری‌های نواحی و مناطق انجام شده است که نکته حائز اهمیت در خصوص این حجم از مأموریت، انجام آن‌ها بدون تنش و حاشیه و با حفظ کرامت شهروندان (اصل مورد تاکید شهردار تهران) است که می‌توانیم تعبیر «قانونگرایی اخلاقمدارانه» را برای آن به کار ببریم.

از مجموع  ۱ میلیون و ۵۱۱ هزار و ۴۶۶ مأموریت ذکر شده، تعداد ۹۸۹ هزار و ۸۷ مأموریت مربوط به حوزه شهربان (نظارت بر ساخت و ساز شهری و پیشگیری از تخلفات ساخت و ساز در شهر)، تعداد ۴۲۰ هزار و ۴۵۹ مأموریت مربوط به حوزه معبربان (حفاظت از معابر عمومی و رفع سدمعبر) و تعداد ۱۰۱ هزار و ۹۲۰ مأموریت نیز مربوط به حوزه حریم‌بان (صیانت از حریم، پیشگیری و رفع تخلف ساخت و ساز و تغییر کاربری در حریم) است.

قرار بود حریم تهران به صورت هوشمند کنترل شود آیا تجهیزات لازم برای این امر خریداری شده است؟ برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز چه کرده اید؟در اینباره توضیح دهید.

نصب 30 دوربین نظارتی برای رصد حریم شهر تهران/کنترل ورود یا خروج مصالح به صورت آنلاین

 از اقدامات زیربنایی انجام شده طی سیصد روز گذشته، اجرای طرح‌های مرتبط با «پروژه شهربان هوشمند» در راستای تأکیدات شهردار تهران با هدف مدرن‌سازی اداره شهر و نیز مقابله با فساد است، از جمله این اقدامات، نصب ۳۰ دستگاه دوربین نظارتی در ۱۴ نقطه ورودی حریم شهر تهران است که به مرکز مانیتورینگ شرکت شهربان و حریم‌بان متصل هستند و کنترل ورود یا خروج مصالح از طریق آن‌ها صورت می‌گیرد.

ساخت و ساز غیرمجاز در حریم شهر تهران ۴۶ درصد کاهش داشت

عامل و بستر اصلی بروز تخلفات ساخت و ساز در حریم شهرها، ورود مصالح به محدوده حریم است و در صورتی که مصالحی وارد حریم نشود، ساخت و سازی هم رخ نخواهد داد، از زمان نصب دوربین‌های نظارتی رصد حریم، میزان ورود مصالح به محدوده حریم و بالتبع، تخلفات مرتبط با تغییر کاربری و ساخت و ساز غیرمجاز در حریم شهر تهران ۴۶ درصد کاهش داشته که بسیار قابل توجه است.

راه اندازی مرکز مانیتورینگ شهربان/رصد آنلاین موضوعات مربوط به وظایف شهربان در سطح شهر و محدوده حریم

راه اندازی مرکز مانیتورینگ در شرکت شهربان و حریم‌بان از دیگر اقدامات مرتبط با هوشمندسازی در این شرکت است که راه‌اندازی آن به عنوان بستر و پیش نیاز کنترل و رصد آنلاین موضوعات مربوط به وظایف شهربان در سطح شهر و محدوده حریم یک ضرورت بود؛ از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این مرکز مانیتورینگ می‌توان بهره برداری‌های گوناگونی در راستای وظایف محوله به شرکت شهربان و حریم‌بان و ارتقای کیفی و کمی سطح خدمات به شهر و شهروندان کرد.

یکی از مشکلات در سال های اخیر پایین بودن حقوق نیروهای شهربان بود که منجر به بروز برخی مشکلات می شد، چه میزان حقوق و مزایای نیروهای شرکت شهربان در سال جاری افزایش یافته است؟

همسان‌سازی و افزایش چشمگیر حقوق حدود ۲۵۰۰ نیروی شهربان

حقوق پایین نیروهای شهربان در سالیان گذشته یکی از عوامل و ریشه‌های اصلی بروز برخی ناهنجاری‌ها و همچنین نارضایتی در این خانواده خدوم و زحمتکش شهرداری تهران با وجود سخت و زیانبار بودن نوع مأموریت‌ها بود،  همسان‌سازی و افزایش چشمگیر حقوق حدود ۲۵۰۰ نیروی شهربان (شهربانان، حریم‌بانان، معبربانان، عوامل اجرایی گیت بازار و …) از دیگر اقدامات انجام شده طی این مدت است که با تدبیر و حمایت شهردار تهران و معاونت‌های «خدمات شهری»، «مالی و اقتصادی» و  «برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی» محقق و منجر به تولید رضایت و افزایش کارآیی در خانواده بزرگ ۲۵۰۰ نفره شهربان شد.

اجرای طرح انضباط شهری به کجا رسید؟ برای رفع سد معبر چه کردید؟

ساماندهی دستفروشان و بساط‌گستران/ اجرای ۲۵ طرح فوریتی انضباط شهری در ۱۸ منطقه تهران

 طی این مدت، در راستای حفاظت از معابر عمومی به عنوان حق عامه شهروندان، حفظ نظم و زیبایی نمای شهری و نیز پیرو مطالبات شهروندی، طرح‌های گوناگونی در حوزه انضباط شهری به اجرا درآمده است،  اجرای ۲۵ طرح فوریتی انضباط شهری در ۱۸ منطقه تهران و ساماندهی دستفروشان و بساط‌گستران در این نقاط از دیگر اقدامات انجام شده طی سیصد روز اخیر بوده که این طرح‌ها با وجود همه موانع و چالش‌های اجتماعی و اقتصادی موجود، با برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط شرکت شهربان و همکاری شهرداری‌های مناطق، شرکت ساماندهی و نیروی انتظامی، در کمال آرامش با حفظ کرامت دستفروشان و با محوریت توجه به معیشت دستفروشانِ نیازمند (که از بساط‌گستران حرفه‌ای و غیرنیازمند با درآمدهای قابل توجه جدا هستند) صورت گرفته است.

در پدیده «دستفروشی و بساط‌گستری منجر به سدمعبر» شهرداری هیچ نقشی در تولید و تولد آن ندارد 

 البته طبیعی است که پدیده «دستفروشی و بساط‌گستری منجر به سدمعبر» به عنوان یک معضل اجتماعی که شهرداری هیچ نقشی در تولید و تولد آن نداشته اما طبق قانون، متولی رفع آن شده و حتی در انتظارات عرفی جامعه، متولی ساماندهی آن نیز شده است، معضلی است که حل اساسی و رفع زیربنایی آن نیازمند ورود چندین وزارتخانه و دستگاه دولتی مرتبط با این معضل است و همچنین به فرهنگسازی مستمر رسانه ملی و اقدامات کاربردی نهادهای متولی فرهنگسازی در این خصوص نیاز دارد؛ زیرا تا زمانی که افکار عمومی و شهروندان، معابر عمومی را به عنوان «حق عامه» نپذیرند و تا زمانی که پدیده بساط‌گستریِ منجر به سدمعبر را یک معضل اجتماعی و رخداد غیرقانونی تلقی نکنند، هر چه قدر هم که شهرداری و مدیریت شهری در این زمینه طرح‌های انضباط شهری را به اجرا در بیاورند، اصل موضوع به دلیل دارا بودن ظرفیت پذیرش اجتماعی کماکان پابرجا خواهد بود.

 از دیگر اقدامات انجام شده طی این مدت، برقراری انضباط شهری مراسمات و مناسبت‌های ملی و مذهبی توسط نیروهای اجرایی شرکت شهربان و حریم‌بان پس از برنامه‌ریزی از سوی این شرکت بوده است که از جمله این مراسمات می‌توان به مراسم ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره)، تشییع شهدای گمنام در مناطق مختلف تهران، راهپیمایی 22 بهمن، راهپیمایی روز قدس، همایش بزرگ سلام فرمانده، اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها، مراسم آخرین چهارشنبه سال، نماز عید سعید فطر، جایگاه‌های عرضه دام ویژه عید سعید قربان و... اشاره کرد.

چرا گیت های بازار تهران به شرکت شهربان واگذار شد؟

واگذاری مدیریت گیت‌های بازار تهران به شهربان

 تحویل گیت بازار تهران (به مثابه نبض پایتخت) به شرکت شهربان و حریم‌بان توسط شهرداری تهران، از دیگر اقدامات صورت گرفته طی سیصد روز گذشته بوده است که با سیاستگذاری و برنامه‌ریزی جدید انجام شده توسط شرکت شهربان و تغییر سیستم نظارت عوامل اجرایی گیت بازار تهران، رضایت کسبه و شهروندان از این مسئله رقم خورده و ناهنجاری‌های ایجاد شده در سالیان گذشته به نحو ملموس و قابل توجهی کاهش و یا پایان یافته است.

آیا آموزش های لازم به نیروهای شهربان داده می شود ؟ 

برگزاری بیش از 115 هزار نفر ساعت آموزش برای نیروها و کارکنان

شرکت شهربان در خصوص آموزش‌ نیروهای اجرایی به عنوان لازمه افزایش بهره‌وری، سالم‌سازی ساختار اداری و اجرایی و همچنین، افزایش کیفیت خدمات رسانی به شهروندان اهتمام دارد و  طی این مدت، ۱۱۵ هزار و ۸۳۰ نفر ساعت آموزش برای نیروهای اجرایی و کارشناسان شهربان در نواحی ۱۲۴ گانه و مناطق ۲۲ گانه در قالب دوره‌های آموزشیِ کاربردی و عملی مؤثر برگزار شده است.

بگذارید من یک نکته ای را همین جا عرض کنم که نیروهای شهربان، همواره در شرایط بارندگی (برف و باران)، در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان و تسهیل آمد و شد در سطح پایتخت، همکاری تنگاتنگی با سایر نیروهای خدمات شهری دارند و به صورت آماده باش و عملیات شبانه روزی در شرایط بارندگی، با شن‌پاشی و رفع آبگرفتگی معابر و ... انجام وظیفه می‌کنند.

پویش‌های شهروندی «نه به سدمعبر» و «من هم حریم‌بان هستم» به کجار سید؟آیا کارت شناسایی حریم یار صادر شد؟

طبق گفته مدیرعامل شهربان، این شرکت با حضور در نمایشگاه بین المللی «شهرهای خواهر خوانده و دستاوردهای مدیریت شهری تهران»، با اجرای طرح‌های متنوع، مشارکت فعال داشته است: غرفه شهربان واقع در مجموعه خدمات شهری و محیط زیست، در نمایشگاه بین‌المللی «شهرهای خواهرخوانده و توانمندی مدیریت شهری تهران» (تهران ۱۴۰۱) از ۱۲ تا ۱۷ تیرماه میزبان بازدیدکنندگان بود. اجرای طرح «حریم‌یار» از ویژه برنامه‌های شهربان در این نمایشگاه بود که در این طرح، در راستای افزایش مشارکت و نظارت شهروندی، برای شهروندان متقاضی، کارت شناسایی «حریم‌یار» صادر می‌شد تا شهروندان به عنوان صیانت‌کنندگان از حریم شهر تهران، در هر نقطه‌ای از حریم، تخلفات ساخت و ساز یا تغییر کاربری را مشاهده کردند به سامانه‌ نظارتی ۱۳۷ شهرداری تهران اعلام گزارش کنند. اجرای پویش‌های شهروندی «نه به سدمعبر» و «من هم حریم‌بان هستم» از دیگر ویژه برنامه‌های شهربان در این نمایشگاه بود که در این پویش‌ها، پس از ارائه اطلاعات کاربردی به شهروندان و بازدیدکنندگان، آن‌ها به این دو پویش می‌پیوستند. همچنین، معرفی پروژه‌های «شهربان هوشمند» (سامانه جامع شهربان، مرکز مانیتورینگ هوشمند شهربان، سامانه  AVL، سامانه ثبت ارتباطات الکترونیک شهربان، پروژه خودروهای هوشمند شهربان و…) از دیگر ویژه برنامه‌های این شرکت در نمایشگاه بین‌المللی تهران ۱۴۰۱ بود.

از دیگر اقدامات انجام شده توسط شهربان بنا به اعلام مدیرعامل این شرکت، اجرای «طرح تقدیر از مدافعان زندگی» است که در آن، از همسران کارکنان و نیروهای شهربان (شاغل در عرصه سلامت و درمان) برای ایثارگری و استقامت در مبارزه با ویروس کرونا در کنار پذیرش شغل پرمشقت همسران خود در شهربان با حضور کمیته تکریم شرکت شهربان و حریم‌بان در منزل آنان، از تعهد فداکارانه‌شان تقدیر به عمل آمد.

اجرای طرح تقدیر از نیروهای پاکدست و متعهد

اجرای طرح تقدیر از نیروهای پاکدست و متعهد شهربان در راستای ترویج فرهنگ پاکدستی و سالم سازی اداری از دیگر اقدامات است. یکی از مهمترین و مؤثرترین رویکردهای کاهش ناهنجاری‌ها و ضدارزش‌ها، تقویت هنجارها و ارزش‌هاست که نقش قابل تأملی در سالم سازی اداری دارد؛ در همین راستا، طی این مدت، شرکت شهربان و حریم‌بان با تشکیل کمیته تکریم، نیروهای پاکدست، متعهد و نیکوکار را با هدف تشویق سایر کارکنان به این رویکردها مورد تشویق و تقدیر قرار داده است که این روند، به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

پیوستن 2500  نیروی شهربان به سامانه جامع ثبت تردد کارکنان شهرداری تهران چه ویژگی برای نیروها دارد؟

 از جمله طرح‌های مرتبط با پروژه شهربان هوشمند، پیوستن ۲ هزار و 500 نیروی اجرایی شهربان به سامانه جامع ثبت تردد کارکنان شهرداری تهران با حمایت شهردار تهران، پیگیری‌های‌ معاون خدمات شهری و محیط زیست و مساعدت معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری تهران بود که با هدف هوشمندسازی فرایندها و ساختارها، ارتقای منزلت سازمانی نیروهای اجرایی شهربان و تقویت نظم اداری صورت گرفت و با تحقق این رخداد، فرایند حضور و غیاب دستی و سنتی، از میان رفت.

 تبدیل وضعیت استخدامی نیروهای ایثارگر شهربان انجام شد؟ چه تعداد از نیروها تبدیل وضعیت شدند. در این باره توضیح دهید.

از دیگر اقدامات صورت گرفته طی این مدت در شرکت شهربان ، انجام مراحل تشکیل پرونده تبدیل وضعیت استخدامی نیروهای ایثارگر شهربان و تشکیل شورای تحول در این خصوص است که این اقدام، همچنان در حال انجام و استمرار است و در این زمینه، تعامل و همکاری مطلوبی بین معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تهران و شرکت شهربان وجود دارد.

همچنین  تارنمای رسمی این شرکت به دلیل قدیمی بودن بستر نرم افزاری و طراحی، نیازمند طراحی مجدد بود، در همین راستا، تارنمای رسمی شرکت شهربان به عنوان شناسنامه هویتی این مجموعه در فضای مجازی و جهان اینترنتی، با همکاری سازمان فناوری ارتباطات شهرداری تهران، مورد بازطراحی قرار گرفت که به زودی رونمایی خواهد شد.

طراحی پلن‌های فنی و اجرایی برای کاهش چشمگیر تخلفات ساخت و ساز در شهر و حریم تهران

علاوه بر اقداماتی که بیان شد، اقدامات دیگری از قبیل طراحی پلن‌های فنی و اجرایی برای کاهش چشمگیر تخلفات ساخت و ساز در شهر و حریم تهران، برگزاری مسابقات کاربردی فرهنگی از قبیل «مسابقه نقاشی سدمعبر»، «مسابقه کاریکاتور با موضوعاتی همچون ساخت و سازهای غیرمجاز، سدمعبر و ...»، اجرای پویش‌های شهروندی در سطح شهر با موضوع انضباط شهری (صیانت از حریم، سدمعبر و ...) با هدف افزایش آگاهی شهروندی و مشارکت آنان در برقراری انضباط شهری، راه‌اندازی موکب سیار شهربان ویژه اربعین حسینی در سطح شهر تهران و ... نیز طی این مدت توسط شرکت شهربان و حریم‌بان انجام شده و ویژه برنامه‌ها و طرح‌های اختصاصی دیگری نیز با رویکرد سالم سازی اداری، شفافیت، کاهش تخلفات در حوزه انضباط شهری و... در دست اجراست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حریم شهر تهران دوربین نظارتی ساخت و ساز غیرقانونی تخلفات دیگر اقدامات انجام شده تخلفات ساخت و ساز در شهر شرکت شهربان و حریم بان مرکز مانیتورینگ نیروهای اجرایی نیروهای شهربان ویژه برنامه ها حریم شهر تهران شهرداری تهران ساخت و سازهای شهردار تهران انجام شده طی مدیریت شهری محدوده حریم برنامه ریزی انضباط شهری بازار تهران ناهنجاری ها حریم شهر راه اندازی خدمات شهری حریم تهران طی این مدت سطح شهر سالم سازی اجرای طرح حریم یار پویش ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری

تین نیوز

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: ما در دوره فعلی ۷ برابر دوره پنجم مدیریت شهری نوسازی داشتیم که این نشان از تفکر انقلابی و جهادی است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی در جریان بازدید خبرنگاران از منطقه ۵ شرکت واحد اتوبوسرانی (شهید جم) که صبح دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، اظهار کرد: قرارداد ۱۰۰ دستگاه متروباس در دهه ۹۰ با کشور سوییس بسته شد که در حال حاضر ۴ دستگاه موجود است. 

علیزاده با بیان اینکه به دلیل خریداری غیرفنی، این اتوبوس ها در شرایط آب و هوایی تهران کاربردی نداشت، خاطرنشان کرد: ۲ دستگاه فعال بود که از روز گذشته تنها یک دستگاه در خط خاوران فعال است. این متروباس با توجه به آب و هوای تهران به درد پایتخت نمی خورد. به دلیل مشکلات فنی و تحریم ها از ۱۰۰ دستگاه به ۴ دستگاه رسیدیم که فعلا یک دستگاه موجود است. 

وی با اشاره به اینکه در زمان تحویل مدیریت شهری ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس فعال داشتیم که حدود ۸۰۰ دستگاه شاغل در خطوط بود، تصریح کرد: از ابتدای دوره ششم ۸۲۶ دستگاه نوسازی و خریداری شده و در اختیار مردم قرار گرفته است. ۵۰۰ دستگاه مستقیم با پول شهرداری و ۲۷۱ به صورت مشترک با دولت خریداری شده است. ما ۱۸۰۰ دستگاه را فعال تحویل گرفتیم و در حال حاضر کسانی که مدعی کم کاری شهرداری هستند باید بدانند که از اتوبوس های شرکت های مختلف در پایتخت استفاده می شود. 

فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس در تهران

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: سال ۱۴۰۱ حدود ۵۰ دستگاه و سال گذشته به همراهی بخش خصوصی ۴۰۰ دستگاه را بازسازی کردیم. این عدد به ۳۰۵۰ اتوبوس فعال رسید و امروز برای مردم ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط خدمت رسانی می کنند. باید ۵ تا ۷ هزار اتوبوس در تهران کار کند. با حمایت و عزم شهردار و شورای شهر تهران سال گذشته ۴۵ درصد بودجه به حمل و نقل تخصیص داده شده که ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت ایران خودرو اختصاص داده شد و شامل حدود ۱۰۰۰ اتوبوس است. 

وی ادامه داد: تیرماه سال گذشته ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس از محل شرکت های داخلی قرارداد بستیم که بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان مبلغ قرارداد ما مدل پرداختی ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد غیر نقد و ملک و ۵۰ درصد تسهیلات بود. بر اساس قرارداد ۲۵۰۰ دستگاه باید طبق زمان بندی مقرر شده حدود ۱۵۰۰ عدد تحویل می دادند. ما مردم را معطل تولید داخل به واسطه عقب ماندگی ۱۰ ساله نمی کنیم. بنابراین طی انعقاد قراردادی با چین مقرر شد به دلیل قیمت مناسب ۲۵۰۰ اتوبوس برقی تحویل شهرداری تهران شود که این تعداد باعث کاهش سرفاصله ها خواهد شد. 

عده ای از کارهای مفید خوشحال نمی شوند

علیزاده با تاکید بر اینکه اگر مشکلات بانک مرکزی و بانک شهر و تخصیص ارز حل شود با پرداخت پیش پرداخت ظرف ۶ ماه شاهد ورود اتوبوس های برقی در تهران خواهیم بود، گفت: از ۲۵۰۰ اتوبوس داخلی نیز تا پایان این ماه پیش پرداخت آن نیز انجام خواهد شد. از سال آینده هر ماه ۵۰ اتوبوس داخلی وارد پایتخت خواهد شد. در سطح کشور و کلانشهر تهران وقتی کار مفیدی برای مردم انجام می شود عده ای خوشحال نمی شوند. حوزه نوسازی در دوره های قبل تقریبا صفر بوده و این فاجعه است. ما در دوره فعلی ۷ برابر نوسازی داشتیم که این نشان از تفکر انقلابی و جهادی است. 

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به اینکه طی دو سال مدیریت شهری فعلی قرارداد ۵ هزار دستگاه اتوبوس بسته شد و این باعث خوشحالی همه نیست، خاطرنشان کرد: در قراردادی که با طرف چینی بستیم، بعد از مشخصات فنی مسائل مالی را در نظر گرفتیم. ما با شرکت چینی وارد مذاکره شدیم که بتواند ۸۰ درصد را تامین مالی کند و بتواند اتوبوس ها را یک جا تولید کرده و تحویل ما بدهد. 

علیزاده افزود: اعضای شورا که می گویند قرارداد را ندیده اند، کم لطفی می کنند. قرارداد حاضر است البته نباید به حاشیه کشانده شود و مردم را از ماموریت اصلی منحرف کنند. مهمترین ماموریت ما تامین ۲۵۰۰ اتوبوس است. 

وی ادامه داد: دوستانی که اعتراض به عدد مقرر شده اتوبوس های بازسازی شده می کنند در دوران مدیریت خودشان تنها ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس را وارد کردند. این افراد امروز چه استدلالی دارند که ما ظرف ۴ سال نتوانیم این اعداد را مقرر کنیم. 

مذاکره با شرکت های داخلی برای ارائه خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی

علیزاده با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده در راستای ورود اتوبوس های برقی گفت: مهمترین موضوع در اتوبوس برقی باتری آنهاست. اتوبوس برقی در نظر گرفته شده بیشترین پیمایش را برای مردم خواهد داشت؛ چیزی بالغ بر بالای ۲۷۰ کیلومتر. همچنین مانند اتوبوس های تولید داخل خدمات پس از فروش برای این اتوبوس ها در نظر گرفتیم. در حال مذاکره با شرکت های تولید کننده داخلی برای تامین خدمات پس از فروش این اتوبوس ها هستیم و قرار است ظرف ماه جاری برای خدمات پس از فروش به یک تا دو تولید کننده داخلی واگذار کنیم که در آینده دچار مشکل نشویم.

وی خاطرنشان کرد: اتوبوس های جاری در تهران روزهای عادی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را جابه جا می کنند. اتوبوس های فعلی را در منطقه غرب تهران نوسازی کردیم تا جایگزین اتوبوس های فرسوده شود. ما تا پایان دوره مدیریت شهری تمام تلاشمان را می کنیم که ۵ هزار اتوبوس را مقرر کنیم. همچنین این ۵ هزار اتوبوس تماما ۱۲ متری است. در حوزه تندرو سرفاصله ها مناسب است مگر اینکه در هوای بارانی. اولویت بعدی ما اتوبوس های تندرو است. 

علیزاده با اشاره به حل اختلاف با ایران خودرو گفت: کار را با ایران خودرو پیش می بریم. جلساتی برگزار شده و قول دادند که ظرف ۲ ماه آینده مشکلات را حل کنند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به اقدامات توسعه ای در حوزه اتوبوسرانی با بیان اینکه در غرب تهران در مناطق۲۲،۲۱،۶ و ۵ کمبود اتوبوس داشتیم و ۲۵۶ دستگاه اتوبوس نو در این مناطق به کارگیری شدند گفت: از آنجایی که بخش خصوصی نمیتوانسته به دلیل نبود صرفه اقتصادی مایل به فعالیت نبود و خود اتوبوسرانی در این منطقه فعال شد.

علیزاده ادامه داد: بنا داریم پس از ان توسعه اتوبوس ها را در شرق و جنوب داشته باشیم که در شرق تهران خطوط غیرفعال و متوقف شده داریم که در حال برنامه ریزی تا فعال کنیم.

وی در مورد سرانجام ۵۰ دستگاه اتوبوس های برقی در خط بهارستان _ جمهوری گفت:  با یک شرکت خصوصی قرار داد بستیم اما به تعهدات خود عمل نکرده و اگر تا پایان این ماه به تعهدات خود عمل نکند،قرارداد فسخ می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • تاثیر گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد | مي‌گويند بي‌حجاب راه نده اما در شأنم نیست | می‌آیند، رفت و آمد يك‌سوم مي‌شود!
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • ◄ دوربین های آزادراه اصفهان شیراز ؛ چگونه تصادف های مرگبار را 85 درصد کاهش دهیم؟
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران