Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@02:55:26 GMT

آمازون برای سرطان سینه و پوست واکسن می‌سازد

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۸۴۹۱۸

آمازون برای سرطان سینه و پوست واکسن می‌سازد

آفتاب‌‌نیوز :

آمازون و فرد هاچینسون Fred Hutchinson به‌دنبال جذب ۲۰ داوطلب بالای ۱۸ سال برای آزمایش مرحله اولیه یا فاز۱ هستند. هدف ایجاد «واکسن‌های شخصی شده» است که می‌تواند سرطان سینه و ملانوم که نوعی سرطان پوست است را درمان کند. بر اساس داده‌های موجود، فرد هاچینسون به عنوان حامی این مطالعه و آمازون به‌عنوان همکار معرفی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبر این همکاری اولین بار توسط Business Insider منتشر شده است. این مطالعه برای اولین بار در اکتبر گذشته تایید و در نهایت ۹ ژوئن آغاز شد. انتظار می‌رود این تحقیق تا اول نوامبر سال ۲۰۲۳ تکمیل شود. فرد هاچ و آمازون این همکاری را تایید کردند.

آمازون با مرکز سرطان شناسی فرد هاچینسون (Fred Hutch) در پروژه های علمی و تخصص ماشین لرنینگ (یادگیری ماشین با تکیه بر هوش مصنوعی) همکاری می‌کند. هدف از این مشارکت توسعه درمان شخصی شده در برخی از اشکال سرطان است.

سخنگوی شرکت در پاسخ مکتوب به شبکه ان بی سی آمریکا با تاکید بر اینکه فرد هاچینسون اخیر از مسئولان سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای فاز اول آزمایش بالینی مجوز گرفته گفت معلوم نیست که این آزمایش موفقیت آمیز باشد. این مطالعه فرایندی طولانی و چند ساله دارد. وی در ادامه از آمادگی آمازون برای همکاری با دیگر نهادها و سازمان های فعال در زمینه سلامت و علوم زیستی که احتمال دارد پروژه های مشابهی داشته باشند، خبر داد.

شرکت آمازون در سال‌های اخیر حضور خود در صنعت سلامت و بهداشت را پر رنگ‌تر کرده است. این شرکت در سال ۲۰۲۰ یک داروخانه آنلاین راه اندازی کرد و قصد دارد خدمات سلامت از راه دور خود به نام Amazon Care را نیز توسعه دهد.

به گفته مجله اینترنتی بیزنس اینسایدر در ابتدا یک گروه تحقیقاتی و توسعه محرمانه در آمازون، معروف به «چالش بزرگ» بر پروژه توسعه واکسن سرطان نظارت داشت اما اکنون این پروژه تحت نظارت یک تیم تحقیقاتی سرطان است که به معاون بخش دستگاه‌های آمازون، رابرت ویلیامز، گزارش می‌دهد.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آمازون سرطان سینه سرطان پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر