Web Analytics Made Easy - Statcounter

آدم‌های بزرگ گرانش خاص خود را دارند. تابع قواعد زمانی و جاذبه‌ای زمینی نیستند. آدم‌های بزرگ کهکشان خود را می‌سازند. اما در این کهکشان و در اینجای جغرافیا و با همین جاذبه و زمان زمینی، ما در این ده سال، بسیار سختی کشیدیم. در این ده سال درجا نزدیم، بلکه عقب رفتیم. همیشه می‌گفتی خاصه خرجی‌ها هنر تئاتر را نابود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواستم بگویم اکنون خاصه خرجی ها ردیف بودجه گرفته‌اند. می‌گفتی باید کسی باشد یا یک نیرویی که جلوی هر کسی را که خواست بگوید بازیگر است یا کارگردان را بگیرد. اکنون همه ما، همه خودمان را از بین برده‌ایم. منقرض شده‌ایم. کسی نمانده است. ما کریه‌ترین کراهت‌های هر دورانی را بصورت خود مالیده‌ایم. در این میدان، پشت ما با لمپن‌های اجاره‌ای و با ابتذال جاذبه و زمان به خاک مالیده شده است. ما در زیر زباله‌های هرکول اوجیاس نماندیم. ما به جبر زمانه شدیم خود زباله‌ها. خواستیم شر باشیم تا به بازگشت شرارت پا به زلالت بگذاریم؛ اما شر برای ما جایی نگذاشت که آونگ ذهن خود را به سویه نیک نیز حرکت دهیم. ما در شر ماندیم. انسانیت تا حد جنسیت فروکاهیده شده است. آن‌قدر در برابر هم سکوت کردیم، آنقدر به کین و رد و نفرین خود و نه شرایط - که دلالی اوقات پرداختیم که اکنون حتا از خودمان هم چیزی نمانده برای عزیمت و یا به جبر سوی هزیمت! ما تکه های خود را در جاده ی شدن جا گذاشتیم و فقط خو گرفتیم به بودن. میراث، به توبره کشیدن تبدیل به نظم اجتماعی ما شد و تن به پایه میز شدن و بر صندلی‌های کسالت خود برای اجرا زنبیل گذاشتن، حرفه‌ای‌گری ما شد. ما نه انگشتی برای آرشه و خرک و نه پایی برای بر صحنه گذاشتن داریم. صحنه دیگر طناب بند بازی نیست. در ضمن دو موسس گروه پاسارگاد در دو سال اخیر به شما ملحق شدند: پرویز پورحسینی و حمید لبخنده. فکر کنم حالا که آقالو هم بساط حضور همه شما را در یک جا فراهم کرده و هما نیز مثل همیشه علاوه بر انسان بودن، تهیه کننده خوبی است؛ چه گروه بی نظیری آنجا گرد آمده‌اید. به نظرم اکنون نوبت مکبث است و حتا دیگر نه گالیله! چرا که خواب جایز نیست وقتی مکبث دست به خون خواب برده است! ۵۷۵۷ کد خبر 1651083

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تئاتر کارگردانان تئاتر نمایش ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۷۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم

یک اقتصاددان گفت: اگر رشد نقدینگی کنترل نشده بود، ممکن بود تورم از کنترل خارج شود و دچار ابرتورم شویم. - اخبار اقتصادی -

عباس علوی راد کارشناس مسائل پولی و بانکی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه افزایش نرخ ارز با وقوع جنگ غزه از سال گذشته شروع شد، گفت: در آن زمان می دانستیم که این افزایش قیمت گذراست، چراکه اعلام شد ایران در ایجاد این جنگ نقشی نداشته است و با گذشت 15 روز هم قیمت دلار بازگشت. 

وی افزود: ما بعد از آن مواجهه با مجموعه‌ای از شوک‌ها همانند موج‌های دریا به صورت سریالی مواجه هستیم که غیراقتصادی بوده است و تا همین چند وقت پیش که آخرین اتفاق یعنی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران رخ داد، شاهد التهاب در بازار بودیم که دلیل اقتصادی ندارد؛ بنابراین دیدیم که نرخ‌ها به سرعت تعدیل شد. در واقع در اینجا با موضوع اقتصادی مواجه نیستیم  بلکه مکانیزم آن از نوع انتظاراتی است.

علوی راد اظهار داشت: اقتصاد ما تحریم است و طبیعتا فعالان اقتصادی برای تامین ارز نگران می شوند و با توجه به تورم موجود، افراد برای مراقبت از منابعشان وارد عمل می شوند و دو فشار انتظاراتی از 2 کارگزار اصلی وارد می شود. یعنی این فضای ناامنی در شرایط سیاسی فعلی کشور دو گروه ذینفع نرخ ارز را تحت تاثیر قرار می دهد که شامل آن هایی که فعالیت مولد انجام می دهند و افرادی که به دنبال مراقبت از دارایی هایشان هستند می شود که نتیجه این موضوعات باعث فشار بر بازار ارز است. 

باید بار دیگر همچون گواهی سپرده 30 درصدی، نقدینگی را جذب کنیم

این کارشناس اقتصادی با ارائه پیشنهاداتی به بانک مرکزی ادامه داد: من به عنوان یک کارشناس اقتصادی در شرایطی مثل التهابات اخیر پیشنهاد می کنم بانک مرکزی باید از هر ابزاری که می تواند، استفاده کند تا مردم با اطمینان بیشتری نسبت به حفظ ارزش پولشان فعالیتی انجام دهند. به نظر من این گواهی سپرده 30 درصد را می توان با چند شرط، یک دور دیگر تکرار کرد. شرط اول این است که جابه جایی حساب در کار نباشد و کسی از این حساب برندارد و به بانک دیگری منتقل کند، بلکه سپرده جدیدی شارژ کند که این پیشنهاد برای کوتاه مدت کارساز است. 

وی افزود: بانک مرکزی باید با ابزارهای حاکمیتی که در اختیارش است، بتواند بخشی از این نقدینگی که روی بازار ارز فشار می‌آورد را جذب کند و می تواند به دید کوتاه مدت 6 ماهه روی این موضوع کار کند. من معتقدم نرخ سود برای جذب سپرده های مردم در این طرح باید به 35 درصد برسد. باید زمان های مختلف 3 ماهه، 6 ماهه و یک ساله را مدنظر قرار دهند تا افراد مختلف با درجه ریسک پذیری متفاوت، حق انتخاب داشته باشند. 

علوی راد در پایان با بیان اینکه یک متغیر بنیادین به نام رشد نقدینگی که بر نرخ ارز اثر می گذارد، به کمتر از 25 درصد که هدفگذاری بانک مرکزی بود رسیده است، اظهار کرد: اگر رشد نقدینگی کنترل نشده بود، ممکن بود تورم از کنترل خارج شود و دچار ابَرتورم شویم، البته چون در شرایطی هستیم که جامعه نمی تواند این موضوعات را لمس کند، نمی تواند ارزش کار بانک مرکزی را هم به خوبی درک کند. کنترل ترازنامه بانک ها، کاهش نرخ رشد پایه پولی و کاهش نرخ رشد نقدینگی مجموعه ابزارهایی بود که از شدت آسیب‌ها کم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوسمار: به خاطر دوستانم در برزیل ناراحتم اما از برد پرسپولیس خوشحالم
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • یادی از شهید امیررضا علیزاده ، شهید مدافع حرم
  • فیلم| یادی از دیدار نخبه مازندرانی با رهبر انقلاب
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • عکس| پیام ویژه قلعه نویی برای حمید مطهری
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!