Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@18:38:13 GMT

کرونا در گوشت منجمد فريزر زنده مي‌ماند

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۸۸۲۲۷

خبرگزاری آریا-نتایج بررسی‌های محققان نشان می‌دهد که ویروس کووید-19 می‌تواند در محصولات گوشتی که در یخچال و فریزر نگه داری می‌شوند، بیش از 30 روز زنده بمانند.
به گزارش خبرگزاری آریا، محققان برای پی بردن به احتمال زنده ماندن ویروس کرونا و انتقال آن از طریق محصولات گوشتی منجمد به انسان ها، مرغ، گوشت و ماهی قزل آلا را در یخچال با دمای 4 درجه و در فریزر با دمای منفی 20 درجه نگهداری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گروه از پژوهشگران دانشگاه کمپبل‏، تحقیقات خود را پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر شیوع کووید-19 در مناطق جنوب شرقی آسیا که هیچ سابقه قبلی در مورد انتقال نداشتند، آغاز کردند. ردیابی کووید-19 در این جوان نشان داد که محصولات گوشتی بسته بندی و تولید شده در مناطقی که کرونا در گردش است، می‌تواند منبع انتقال ویروس باشد.
امیلی بیلی از دانشگاه کمپبل می‌گوید: اگرچه ممکن است گوشت را به مدت 30 روز در یخچال نگهداری نکنید، اما ممکن است آن را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. ما متوجه شدیم که ویروس‌ها را می‌توان پس از مدت زمانی طولانی انجماد، مجددا کشت داد.
پژوهشگران می‌گویند این ویروس‌ها در دمای پایین یخچال و فریزر می‌توانند تا چند هفته زنده بمانند و این کووید در برابر سرما مقاوم است. با این حال، محققان معتقدند که بار‌های ویروسی زنده در گوشت منجمد بسته به نوع غذا متفاوت است.
مطالعات قبلی نشان داده است که ویروس کرونا در واقع قبل از شروع علائم تنفسی بر روده بیمار تأثیر می‌گذارد. گزارش‌های دیگر نیز بدتر شدن شدت کووید-19 را با سلامت ضعیف روده بیمار مرتبط دانسته اند.
در طول این مطالعه جدید، محققان ویروس کرونا را با سه ویروس مختلف جایگزین کردند: یک ویروس RNA با پوشش لیپیدی و دو ویروس کرونای حیوانی که هر سه این موارد، جایگزین رایجی برای SARS-CoV-2 در آزمایش‌های علمی هستند.
گفتنی است برای پیشگیری از انتقال کرونا از طریق گوشت یخ‌زده، تلاش‌های مستمر برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و سطوح فرآوری مواد غذایی، دست‌های کارگر و ظروف پردازش مواد غذایی مانند چاقو مورد نیاز است. علاوه بر این، فقدان یا ضدعفونی ناکافی این مواد غذایی قبل از بسته بندی باید برطرف شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا مواد غذایی کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شعب این بانک در سال 1402 به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر 140 هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر 148 هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به 110 هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود 14 هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و 34 هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲