Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: بر اساس توافقات انجام شده، شرکت‌های پتروشیمی‌های استان امسال در قالب مسئولیت‌های اجتماعی ۴۸۰ میلیارد تومان پرداخت می‌کنند.

احمد محمدی‌زاده روز پنجشنبه در نشست با فرمانداران استان بوشهر با تبریک دهه امامت و ولایت و عید غدیر خم اظهار کرد: ۹۰ درصد نفت خام کشور از مبدا اسکله‌ها و پایان‌های جزیره خارگ صادرهمچنین بخش قابل توجهی از نفت خام در فلات قاره و میدان‌های نفتی در این استان تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بااشاره به اینکه به ظرفیت ذخیره بیش از ۴۰ میلیون بشکه نفت خام در استان بوشهر تصریح کرد: مخازن ۱۰ میلیون بشکه‌ای نفت در گره، مخازن ۲۰ میلیون بشکه‌ای نفت در خارگ و مخازن ۴ میلیون بشکه‌ای نفت در امام حسن از جمله آنهاست.

استاندار بوشهر  تصریح کرد: ۷۴ درصد گاز مصرفی کشور در این استان تولید می‌شود که بیشترین تولید مربوط به پارس جنوبی و سپس نار و کنگان است.

محمدی‌زاده خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد محصولات پتروشیمی کشور در استان بوشهر تولید و صادر می‌شود، این درحالی است که ماهشهر تنها ۲۱درصد تولید محصولات پتروشیمی کشور را به خود اختصاص داده است.

وی عنوان کرد: ۲۴ واحد پتروشیمی فعال و ۱۸ واحد پتروشیمی در حال ساخت در استان بوشهر وجود دارد.

استاندار بوشهر گفت: صنایع نفت و گاز و پتروشیمی در کنار ایجاد منافع ملی، رفاه، آسایش، عمران و آبادی کشور برای استان بوشهر منجر به آسیب‌های زیادی در حوزه جغرافیای انسانی و محیط زیست شده که عوارض آن مشهود است.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه مسئولیت‌های اجتماعی صنایع زیر مجموعه وزارت نفت در سال‌های گذشته بسیار ضعیف و کم‌بهره نسبت به مناطق پیرامونی بوده است افزود: بیشترین مسئولیت‌های اجتماعی این صنایع با مراجعه مسئولان یا تشکل‌های اجتماعی و فرهنگی مناطق در کمک‌رسانی به آن‌ها شکل گرفته است.

محمدی‌زاده باانتقاد نسبت به اجرای ضعیف مسئولیت‌های اجتماعی نفت و گاز و پتروشیمی در استان بوشهر عنوان کرد: در سال‌های گذشته مسئولین و تشکل‌های اجتماعی برای انجام پروژه‌ها کمک‌هایی را به‌صورت متفرقه دریافت می‌کردند و صنایع نیز با پرداخت کمک‌های مالی، کمک‌های معنوی می‌گرفتند.

وی یادآور شد: در سال ۱۳۹۹ مجموع کمک‌های شرکت‌های پتروشیمی به استان بوشهر ۲۹ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰ این رقم به  ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

استاندار بوشهر ادامه داد: در سه ماهه نخست امسال تاکنون شرکت‌های پتروشیمی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی ۸۰ میلیارد تومان پرداخت کرده‌اند.

محمدی زاده اظهار کرد: با سفر آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور به استان بوشهر و دستورات لازم در پرداخت منابع مالی مسئولیت‌های اجتماعی ساماندهی اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی در دستور کار قرار گرفت و وزیر نفت دستورات لازم صادر کرد.

وی افزود:  نشست‌های تخصصی متعددی برای تخصیص مصوبات هیئت دولت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی برگزار شد و در اهر در جلسه این هفته با حضور مسئولان و نمایندگان شرکت‌های ملی گاز، نفت و پتروشیمی راهکارهای لازم برای افزایش اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی تدوین و مصوب شد.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بکارگیری نیروهای بومی در صنایع، حمایت صنایع از شرکت‌های دانش‌بنیان، شکل‌گیری نمایشگاه ارائه توانمندی شرکت‌های، خرید کالا از مجموعه‌های داخلی استان، ارتقا مهارت کارگران، شاغلان و متقاضیان اشتغال در صنایع و انتقال بخشی از سپرده‌های بانکی شرکت‌های پتروشیمی به بانک‌های استان بوشهر ار جمل مصوبات است.

محمدی‌زاده گفت: بخش زیادی از منابع صنایع استان بوشهر در بانک‌های پایتخت به‌ویژه بانک‌های شمال استان سپرده‌گذاری می‌شد که طبق مصوبات باید از این پس بخش قابل توجهی از منابع آن‌ها در بانک‌های این استان سپرده‌گذاری شود.

وی تاکید کرد: بر اساس توافقات انجام شده، شرکت‌های پتروشیمی‌های استان در قالب مسئولیت‌های اجتماعی ۴۸۰ میلیارد تومان پرداخت کنند. همچنین در توافق آمده است با جذب کامل مبلغ این شرکت‌ها مبالغ بیشتری را هم پرداخت کنند.

استاندار بوشهر گفت: ۴۷۷ میلیارد تومان از محل منابع شرکت ملی نفت ایران برای اجرا و تکمیل پروژه‌ها از دیگر مصوبات بوده است. همچنین شرکت ملی گاز ایران ۴۲۰ میلیارد تومان برای اجرا و تکمیل پروژه‌های مختلف استان بوشهر بر عهده گرفت.

محمدی‌زاده اضافه کرد: در مجموع ۱۳۷۷ میلیارد تومان منابع مالی وزارت نفت در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در  استان بوشهر اختصاص یافت که تمرکز این اعتبارات به پروژه‌های اساسی، زیربنایی، نیمه تمام و تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های مختلف در استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مسئولیت اجتماعی قالب مسئولیت های اجتماعی شرکت های پتروشیمی استاندار بوشهر استان بوشهر میلیارد تومان میلیون بشکه محمدی زاده پروژه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۸۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی عصر روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت‌) در جمع مدیران و مجریان طرح‌های پتروپالایش کنگان و پتروشیمی سروش، نگین و آلای مهستان، با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری به نام «سال جهش تولید با مشارکت مردم» بیان کرد: مهم‌ترین وظیفه ما تهیه «برنامه عملیاتی و پیگیری ویژه» برای تحقق شعار سال در صنعت بزرگ پتروشیمی است.

وی با تأکید بر پیگیری رئیس‌جمهور، معاون اول و وزیر نفت بر حمایت از سرمایه‌گذاران صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه با قوانین و مشوق‌های موجود، بسیاری از مشکلاتی که در روند ساخت طرح‌ها موجود بود، کاهش یافته است و شاهد تسهیل و شتاب‌بخشی اجرای طرح‌های پتروشیمی که امسال و سال آینده عملیاتی می‌شوند، هستیم.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، بر حمایت قاطع شرکت ملی صنایع پتروشیمی از ساخت و تکمیل طرح‌های مختلف پتروشیمی تأکید کرد و از مجریان طرح‌های پتروشیمی خواست بهره‌گیری از توانمندی‌های شرکت‌ها و سازندگان داخلی را در دستور کار قرار دهند.

شاهمیرزایی افزود: همواره به هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی اعلام شده است که در کنار آن‌ها هستیم و نهایت همکاری و کمک در روند ساخت طرح‌ها را بر اساس دستورعمل‌ها و قوانین موجود خواهیم داشت.

وی رویکرد اصلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی را ادامه روند حداکثر بهره‌مندی از توانمندی‌های داخلی در اجرای پروژه‌ها دانست و بیان کرد: فعالیت‌های انجام‌شده از سوی واحدهای مختلف پتروپالایش کنگان می‌تواند الگوی مطلوبی در مسیر تکمیل زنجیره ارزش باشد.

شایان ذکر است در این نشست مدیران عامل شرکت‌های انتخاب کنگان، پیشگامان سیراف انرژی، ویستا انرژی ارغوان و سپهر کنگان نیز حضور داشتند و گزارشی از روند ساخت طرح‌های خود ارائه کردند.

کد خبر 6098463 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است