Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@02:24:47 GMT

کلاهبرداری و اخاذی با تبلیغات دارو و دمنوش لاغری

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۸۹۲۴۲

کلاهبرداری و اخاذی با تبلیغات دارو و دمنوش لاغری

رئیس پلیس فتا استان اصفهان از روش جدید کلاهبرداری با شگرد تبلیغ دارو و دمنوش لاغری در شبکه های اجتماعی، خبر داد.

سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: شبکه‌های اجتماعی به علت استقبال عمومی، ارائه ابزارها و امکانات رایگان و جدید، زمینه را برای سوءاستفاده مجرمان فراهم کرده است. در یکی از جدیدترین شگردهای سودجویانه، این افراد به دنبال ترغیب کاربران به بازدید از کانال یا گروه خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کلاهبرداران با استفاده از عنوان‌هایی نظیر کاهش وزن، داشتن وزن دلخواه و مناسب سعی می‌کنند کاربران فضای مجازی و به خصوص بانوان را وادار به انجام خواسته‌های خود کنند، افزود: در این روش کاربران بدون اطلاع خانواده و برای داشتن وزنی ایده‌آل، فریب این افراد را می‌خورند و از این افراد مشاوره، راهنمایی و حتی نسخه‌های پزشکی دریافت می‌کنند که مورد تأیید پزشکان متخصص نیست.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان با بیان اینکه برخی کاربران بدون اطلاع والدین خود با این افراد ارتباط برقرار می‌کنند و خواسته‌های آنها را انجام می‌دهند، تصریح کرد: گاهی کاربران تصاویری از خود برای مجرمان سایبری ارسال می‌کنند و منتظر دریافت نسخه پزشکی هستند که به محض دریافت تصاویر از سوی مجرم، پیام‌هایی تهدیدآمیز مبنی بر انتشار تصاویر خصوصی برای وی ارسال می‌شود و از او درخواست واریز مبالغ هنگفتی را دارند.

وی اضافه کرد: بدون شک رعایت برخی نکات جزئی از جانب کاربران فضای مجازی می‌تواند از وقوع جرایمی بسیار بزرگ جلوگیری کند؛ لذا هموطنان باید نسبت به افراد در فضای مجازی حساسیت بیشتری داشته باشند.

سرهنگ مرتضوی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی با پلیس در میان بگذارند.

کد خبر 588179

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس پلیس فتا استان اصفهان کلاهبرداری اینترنتی باند کلاهبرداری باند جعل و کلاهبرداری کلاهبرداری از شهروندان کلاهبرداری در فضای مجازی کلاهبرداری مجرمان سایبری تبلیغات و کلاهبرداری در فضای مجازی افزایش کلاهبرداری اینترنتی اخاذی و کلاهبرداری متهم کلاهبرداری اینترنتی کلاهبرداری سایبری اخاذی اینترنتی اخاذی اینستاگرامی باند اخاذی انتشار تصاویر خصوصی حادثه اخبار حوادث وضعیت اخبار حوادث در ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ‌کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا اظهار کرد: همزمان با آغاز سال 1403 و در راستای پاک‌سازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ‌کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجراست.

وی ادامه داد: در این راستا 34 کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاک‌سازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند.

کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون

سردار مجید بیان کرد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی بیش از 90 درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ‌گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و... را به درخواست‌کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تأکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی، از کاربران خواست ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاک‌سازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی