Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس امنیت بهداشت انگلیس اعلام کرد که هیچ نشانه‌ای از کاهش در روند ابتلا به آبله میمونی در این کشور وجود ندارد.

متخصصان انگلیسی تخمین می‌زنند که میزان شیوع این بیماری هر دو هفته یکبار دو برابر می‌شود و بر این باورند که همه موارد ابتلا به آن نیز ثبت و گزارش نمی‌شوند.

به گفته متخصصان، در نزدیک به ۸۰ درصد موارد هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه آیا فرد با یک بیمار مبتلا به آبله میمونی تماس داشته یا خیر وجود ندارد و به این معناست که ویروس به طور ناشناخته در حال گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۱۰ درصد از افراد مبتلا به آبله میمونی در انگلیس در بیمارستان بستری شده اند، اما هیچ مورد مرگ و میر ناشی از عوارض ابتلا به این بیماری در این کشور گزارش نشده است.

آژانس امنیت بهداشت انگلیس اعلام کرده که تعداد موارد ابتلا به آبله میمونی به شدت در حال افزایش است و همچنین از ابتلای سه کودک به این بیماری در این کشور خبر داده است.

در ماه گذشته میلادی (ژوئن) نیز سازمان جهانی بهداشت (WHO) از اعلام وضعیت اضطراری بهداشت جهانی به دلیل شیوع آبله میمونی خودداری کرد با این حال اعلام کرد که به زودی در تصمیم خود بازنگری خواهد کرد. این سازمان اعلام کرد که در صورت گسترش بیشتر آبله میمونی یا افزایش بیماری زایی آن، ارزیابی خود را از این بیماری تغییر خواهد داد.

افراد مبتلا به آبله میمونی اغلب علائمی مانند تب، بدن درد و بثورات پوستی را تجربه می‌کنند که اکثر آن‌ها در عرض چند هفته و بدون نیاز به مراقبت پزشکی بهبود می‌یابند.

در غرب و مرکز آفریقا، جایی که آبله میمونی برای چندین دهه در آن بومی بوده، این بیماری بیشتر افرادی را مبتلا می‌کند که با حیوانات وحشی آلوده به آن در تماس هستند.

به گزارش آسوشیتدپرس، بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC)، تاکنون بیش از ۹۶۰۰ مورد ابتلا به آبله میمونی در سراسر جهان در نزدیک به ۶۰ کشور شناسایی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امنیت بهداشت آبله میمون بیمارستان آبله میمونی ابتلا به آبله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد