Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه ارتقاء فرهنگ حجاب و الگوهای اسلامی ایرانی اولویت است، گفت: شرایط برای ترویج زیست عفیفانه و رشد عاطفی و همه جانبه دختران فراهم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، عاطفه سعیدنژاد بعدازظهر امروز در همایش استانی حجاب و عفاف که با حضور مسئولان کشوری و استانی و جامعه بانوان استان کردستان در اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان برگزار شد، با ابراز خرسندی از اینکه در دیار هزار مسجد حضور یافته‌ام، اظهار داشت: استان کردستان، استان شیرزنانی همچون شهیده ناهید فاتحی کرجو است که جزو شهدای ترور سال 61 و به دست منافقان کوردل به شهادت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان کردستان، مأمن شهدایی همچون شهیده فاطمه اسدی نخستین بانوی شهیده تفحص شده کشور است، گفت: کردستان 562 زن شهیده تقدیم انقلاب کرده که 71 نفر از آنان جزو شهدای ترور هستند و این نشان از وفاداری به نظام است.

مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه باید دختران از سن کودکی با مقوله حجاب و عفاف آشنا شوند، تصریح کرد: دختران و پسران نوجوان نسل امروزی تصور و آشنایی با زمان جنگ نداشته و مفهوم جنگ را تنها در بازی‌های رایانه‌ای شنیده و عمده وقت خود را در فضای مجازی می‌گذرانند.

وی با ذکر اینکه فضای مجازی در عین فرصت، خطری پیش‌رو نسل جوانان است خاطرنشان کرد: امروز سرود سلام فرمانده یک واقعیت را در جامعه برای همه آشکار کرد، نسل جوان دنبال یک کنش اثرگذار هستند که خودشان جامعه را تغییر دهند نه اینکه کسی برایشان برنامه‌ریزی کند.

وی با بیان اینکه با کنش‌های نوجوانان می‌توان جامعه را تغییر داد، افزود: باید ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها نوجوان را شناسایی و در زندگی‌ تغییر ایجاد کرد. یکی از واقعیت‌ها این است که در فضای گروه‌های هم‌سن و سالان خود زندگی کرده و ما از تشکل گروه‌هایشان می‌ترسم و آن را به چشم یک تهدید دانسته تا فرصت، در حالی‌که قرآن به پدیده هم‌نشین نگاه جدی دارد.

سعیدنژاد با اشاره به اینکه جوانان در چله دوم انقلاب دیگر از ما شعار نپذیرفته بلکه دنبال به ثمررساندن کارها و فرصت برای زندگی سعادتمندانه هستند، عنوان کرد: تربیت دختر 7 برابر سخت‌تر و پیچیده‌تر از پسران است بنابراین باید برای پرورش و تربیت دختر رشید و در تراز انقلاب تلاش کرد.

وی با تأکید بر اینکه باید واقعیات زندگی و فرصت‌های رشد دختران را شناسایی و فراهم کنیم، اظهار کرد: یکی از این محورها دیدن عنصر رفاقت برای رشدهای جامعی و عاطفی دختران است و این در حالی‌ست که غربی‌ها امروزه دنبال لذت و فردگرایی هستند و این اهداف در تمدن آنها موج می‌زند.

مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه شرایط برای ترویج زیست عفیفانه و رشد عاطفی و همه جانبه دختران فراهم شود، خاطرنشان کرد: باید در الگوهایی که برای دخترانمان به تصویر می‌کشیم عنصر حیات و عفت‌ورزی ضامن رسیدن به این موفقیت‌هاست.

وی با درخواست اینکه برنامه‌های هفته حجاب و عفاف جدا از مردمی بودن، باید در راستای ایجاد دگراندیشی در فضاهای فرهنگی باشد، تأکید کرد: الگوها و عنصرهای حیا و عفت را به جامعه معرفی کنیم؛ غربی‌ها زن را به عنوان یک کارگر خانه دانسته در حالی‌که در دین مبین اسلام زنان جایگاه ویژه داشته و بحث پوشش آنان بسیار مهم است.

مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با ابراز تأسف از اینکه زنان در نگاه غربی‌‌ها بسیار پلید و خبیث هستند، یادآور شد: امروز باید فرصت و شگفتی‌های دین اسلام و تعاریف و جایگاه ویژه و کارآمد زن در کشور را به جامعه معرفی کنیم.

وی با ابراز خرسندی از اینکه از در چله دوم انقلاب، دولتی انقلابی سر کار آمده که دنبال پیشرفت اسلامی-ایرانی است، افزود: در جریان این پیشرفت زنان سکان‌دار هستند و یکی از این راه‌ها آشنایی جامعه با شاخص‌های عفت‌ورزی است.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان: پایبندی به مسائل اخلاقی اوج مسئله حجاب و عفاف است گردهمایی مدافعان حریم خانواده در سنندج/ فرهنگ کُردها ریشه در تاریخ دارد

سعیدنژاد با اذعان به اینکه قانون حجاب و عفاف در کشور آنچنان که باید و شاید اجرا نشده است، گفت: در نهضت پیشرفت بانوان که سازمان تبلیغات داعیه‌دار این حرکت بوده گروه‌هایی تشکیل شده و تمام تلاشمان نقش‌آفرینی و کمک به ارتقای الگوهای اسلامی ایرانی است و امیدواریم بانوان کردستانی در این حوزه پیش‌گام باشند.

انتهای پیام/486/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسلامی ایرانی حجاب و عفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند

حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، با حضور در بیت آیت‌الله جوادی آملی با این مرجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار با بیان اینکه حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند، ابراز کرد: حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ، ادب، بزرگواری و کرامت ایران اسلامی باشند.

این مرجع تقلید افزود: هم زائران و هم مسئولین بعثه ها باید در نشست و برخوردها و در تمامی رفتار و گفتار خود دعوت به وحدت را سرلوحه کار خود و برنامه ها و فعالیت ها داشته باشند تا دیگر زائرین از رفت و آمد و گفتار اینها احساس وحدت نمایند.

وی با بیان اینکه حج برنامه بین المللی اسلام است، بیان کرد: قرآن که کتاب بین المللی هست در سه بخش ملی، منطقه ای و بین المللی سخن دارد، و بیش از خطاب ها به مسلمانان ﴿یا ایها الذین آمنوا﴾، خطاب اصلی قرآن کریم به بشر است: ﴿نَذِیراً لِلْبَشَرِ﴾، ﴿کَافَّةً لِلنَّاسِ﴾، ﴿لِلعالَمینَ نَذیرًا﴾ و توصیه می کند که باید جامعه محلی و منطقه ای و بین المللی آرام باشد و حج برنامه بین المللی اسلام است و باید همگان از فرصت حج که سفری بین المللی است برای نشر معارف استفاده نمایند.

آیت الله جوادی آملی خطاب به روحانیون کاروان ها بیان داشتند: روز فتح خیبر، روز نجات مسلمان ها بود که باعث نشاط فراوانی شد، در همان روز فتح خیبر، جعفر، برادر امیرالمؤمنین، از مهاجرت حبشه برگشت. وجود مبارک رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التّحیة و الثناء) فرمود امروز دو حادثه شیرین و گوارا برای من پیش آمد: یکی اینکه جعفر از حبشه برگشت و یکی اینکه خیبر را فتح کردیم، من نمی‌دانم به کدام یک از این دو خوشحال تر باشم! فتح خیبر و نجات مسلمان ها کجا، آمدنِ جعفر و برگشت او از مسافرت، کجا! چطور رسول خدا فرمود من نمی دانم به کدام یک از اینها خوشحال باشم!؟ سرّش آن است که جعفر کار عالمانه و محققانه و فرهنگی کرد، یعنی یک عالم می تواند کار فرهنگی بکند که به منزله فتح خیبر باشد، لذا روحانیون کاروان ها بدانند وظیفه مهمی دارند و باید به گونه ای رفتار کنند که نمودی از جلال و شکوه اسلام داشته باشند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • مد خوب، مد بد!
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • منیژه، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!
  • عفاف و پاکدامنی جزء جدایی ناپذیر فرهنگ اصیل مردم کرمانشاه است
  • حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • منیژه ، زنی که آفتاب تن برهنه اش را ندیده است / از محو شبانه نقاشی شاهنامه تا توسل به فردوسی برای حجاب!