Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هادی بیگی نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره سهامداری ایران در پالایشگاه‌های فراسرزمینی به عنوان یکی از راهکارهای بی‌اثر کردن تحریم فروش نفت گفت:. طبق قراردادهایی که به امضا رسیده است، پالایشگاه‌های ونزوئلا با صدور خدمات فنی و مهندسی کشورمان راه‌اندازی می‌شوند تا در آنجا پالایش نفت خام انجام گرفته و به فروش برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم قطعی گرفته شده است ولی در نظام جمهوری اسلامی جمع‌بندی برای سهامداری نیز باید به تصویب برسد، چون من هنوز نشنیده‌ام که این موضوع مصوب شده باشد.

بیگی نژاد با بیان اینکه سهامداری پالایشگاه‌های فراسرزمینی دارای مزایای متعددی است، گفت: با سهامداری ایران در سایر پالایشگاه‌ها، وضعیت آن برای ایران در دسترس و قابل استفاده است و موقتی نیست. در چنین وضعیتی می‌توان همیشه نفت کشور را در آنجا پالایش کرد و به فروش رساند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: یک سؤال مهم و قابل تأمل وجود دارد و آن‌هم اینکه اگر ایران سهامدار پالایشگاه فراسرزمینی شد اما با زورگویی کشور دیگری نتوانست از سهام خود استفاده لازم را ببرد، چه اقدامی باید انجام دهد؟ هرچند همان‌طور که گفته شد در رابطه با سهامداری کشورمان هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است.

 وی درباره چگونگی کمک رشد اقتصادی و درآمد ارزی در فروش نفت خام به پالایشگاه‌های محدود در دنیا و بازارسازی آن از طریق پالایشگاه‌های فراسرزمینی، گفت: تکلیف درآمد ارزی مشخص است، زیرا به ازای فروش نفت، ارز دریافت می‌کنیم که باعث افزایش درآمد ارزی ایران می‌شود، ولی وقتی نفت خام را به فرآورده تبدیل می‌کنیم و به فروش می‌رسانیم، اولاً کار فروش راحت‌تر می‌شود، ضمن اینکه این موضوع تحریم‌ناپذیر است، به این معنا که نفت ایران قابل شناسایی است و تحریم می‌شود، ولی فرآورده آن قابل شناسایی نیست و قطعاً فروش آن به هر طریقی باعث ارزآوری است، لذا فروش به این طریق با تضمین و کیفیت بالاتری خواهد بود.

این نماینده مجلس همکاری دوجانبه ایران و ونزوئلا به عنوان کشورهای دارنده ذخایر عظیم نفتی در زمینه پالایشگاه‌ها و تولید فرآورده‌های نفتی را باعث افزایش نقش ایران در بازار انرژی جهان عنوان کرد و گفت: به علت اعمال تحریم‌های آمریکا، نفت‌کش‌های ایرانی بیمه نمی‌شوند و این مسئله باعث می‌شود کشتی از کشورهای دیگر برای حمل‌ونقل نفت به کشور نیاید چون امکان بیمه کردن آنها وجود ندارد.

بیگی نژاد افزود: با اعمال تحریم‌های آمریکا در ازای دریافت نفت، پول پرداخت نمی‌شود و یا بانک متقبل نمی‌شود که پول را انتقال دهد، لذا فروش نفت برای ما محدود می‌شود.

وی با اشاره به مزایای همکاری ایران با کشوری مانند ونزوئلا گفت: ما می‌توانیم فرآورده را تولید کنیم و درهمان مناطق به فروش برسانیم یعنی بازار فروشمان فراهم می‌شود. همکاری فراسرزمینی پالایشگاهی ایران، بازار فروش نفت را گسترش می‌دهد. نحوه بازگرداندن فروش نفت هم می‌تواند از طریق منابع ارزی و یا مبادله کالا به کالا باشد به این صورت که از محصولات معادن ونزوئلا که مورد نیاز کشور است استفاده کنیم و یا تولید فرآورده نفت ما در کشور دیگر، تحریم گریز شود مانند بنزین که امکان شناسایی آن از طریق نفت ایران یا ونزوئلا وجود ندارد.

برچسب‌ها پالایشگاه نفت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران شرکت ملی پالایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پالایشگاه نفت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران شرکت ملی پالایش پالایشگاه نفت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران شرکت ملی پالایش فروش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۰۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند