Web Analytics Made Easy - Statcounter

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خشکسالی‌های پی در پی بیش از یک دهه اخیر و برداشتن و مصرف بی رویه آب به علت توسعه مزارع کشاورزی، استفاده از روش‌های سنتی آبیاری و توسعه صنایع آب بر، باعث شده تا به گفته مسئولان آب استان بوشهر بیشتر منابع آبی و سفره‌های زیر زمینی دشت‌های این استان بشدت کاهش یابد طوری که از سوی وزارت نیرو ممنوعه اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تولیدات بهبود گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: آب بسیاری از دشت‌های این استان نیز شور شده و سطح سفره‌های زیر زمینی آب، ده‌ها متر پایین رفته است، دشت هیدرولوژیک شبانکاره- دالکی که منابع آبی بیشتر سطوح نخل‌های دشتستان است جز دشت‌های بحرانی است.

وی خاطر نشان کرد: این شرایط بی آبی، تغیر اقلیم، تغذیه نامناسب و شوری خاک باعث سال آوری (عدم باردهی) نخل‌ها در سطح حدود ۲۰۰ هکتار در منطقه سعدآباد شده است که راهکار این مهم، لزوم تسریع در اصلاح شیوه آبیاری نخل‌ها را که یکی از پروژه‌های محوری در زمینه طرح تحول کشاورزی دشتستان است دو چندان کرده است.

معاون تولیدات بهبود گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: اجرای این پروژه در سطح دو هزار و ۴۰۰ هکتار نخلستان در بخش سعدآباد نیز با صرفه جویی ۱۵ میلیون متر مکعب آب و امکان کشت گونه‌های جدید خرما افزایش کمی و کیفی محصول را در منطقه میسر خواهد کرد که تا کنون پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در مجموع در بخش اصلاح شیوه آبیاری را داشته است.

وی گفت: در صورت عدم رفع مشکل بی آبی با توجه به تولید سالانه ۳۵ هزار تن خرما در منطقه سعدآباد که یکی از قطب‌های مهم کشاورزی بویژه تولید خرما است را دچار افت شدید محصول در سال‌های آینده خواهد کرد.

کد خبر 5538553

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر نخلستان خرما سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر کرمانشاه بوشهر ویروس کرونا عید سعید قربان حجاب و عفاف اردبیل آمار کرونا خراسان رضوی نماز عید قربان شیراز عفاف و حجاب مشهد عید غدیر خم استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۱۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر با اشاره به تصویب احداث دو شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود.

به گزارش ایسنا ، احمد محمدی‌زاده ظهر امروز شنبه در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی‌شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر گفت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهراحداث 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج‌فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه‌کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • فروش ویژه 3 نهال گردو اصلاح شده چندلر، فرنور و ژنوتیپ برتر با باردهی 11 تن
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال