Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از جلسه مدیرعاملان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با شهردار تهران، تحویل دو ورزشگاه امام رضا(ع) و شهید کاظمی به سرخابی‌ها و همچنین قول مساعد برای تحویل اسناد در آینده نزدیک، برخی مباحث از گذشته دوباره علیه مدیریت باشگاه استقلال مطرح شدند.

یکی از این انتقاداتی که امروز مطرح می‌شود، این است که چرا استقلال استادیوم امام رضا(ع) را انتخاب کرده درحالیکه واگذاری این ورزشگاه سال‌ها پیش اتفاق افتاده و صورتجلسات و مصوبه‌ آن نیز موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در همان زمان که استادیوم‌ها قرار بود تحویل دوباشگاه داده شوند قرعه کشی برای اینکه کدام یک به چه تیمی برسد لغو و استادیوم امام رضا(ع) توسط مدیریت وقت باشگاه استقلل انتخاب شد. حال باید این سوال را از مدیریت و مسئولان آن دوره باشگاه پرسید که به چه دلیل قید قرعه کشی را زدند.

از طرفی در خصوص مالکیت استادیوم امام رضا(ع) برای حسابرس رسمی ابهاماتی وجود داشت که آیا جزو اموال استقلال قراردارد یا خیر اما مدیریت باشگاه صرفا پیگیر صدور سند مالکیت بود. یعنی باوجود تنظیم صورتجلسه، صدور مصوبه و تحویل استادیوم‌ها، هنوز سند مالکیت صادر نشده بود که این مهم اکنون با پیگیری مدیریت فعلی باشگاه در حال انجام است.

به این ترتیب در انتخاب یا تنظیم صورتجلسه و تحویل و صدور مصوبه، مدیریت کنونی باشگاه نقشی ندارد. در واقع ورزشگاه امام رضا(ع) انتخاب مدیرعامل وقت بود اما اینکه چرا او قرعه کشی را لغو کرد، سوالی است که خودش بهتر می‌تواند پاسخگو باشد.

شاید این دو مورد را بتوان از دلایل انتخاب ورزشگاه امام رضا(ع) توسط آبی‌های تهران دانست اما این ورزشگاه سال‌ها بدون استفاده باقی ماند در حالیکه باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه شهید کاظمی بهترین استفاده را برد. حتی در سال‌های اخیر نیز تلاش شد تا چمن مصنوعی ورزشگاه امام‌ رضا(ع) تعویض و در آن چمن طبیعی نصب شود اما به دلیل مشکلات زیر ساختی این کار از حوصله باشگاه خارج بود و به همین خاطر دوباره استفاده از آن راکد ماند تا تیم در این سال‌ها همچنان با مشکل زمین تمرین مواجه باشد.اما به هرحال در آن دوره، باشگاه استقلال قصد داشت ورزشگاه امام رضا(ع) را در اختیار آکادمی قرار بدهد. مدیریت آکادمی هم اعلام کرده بود به خاطر نزدیکی به مترو، ورزشگاه موقعیت خوبی دارد که دسترسی و رفت و آمدها را راحت‌تر می‌کند. ضمن اینکه به خاطر حضور تمام تیم‌های آکادمی و تعدد استفاده از زمین، چمن طبیعی مناسب نیست و به همین خاطر چمن مصنوعی آن مورد مطلوبی خواهد بود.

با حضور مدیریت فعلی باشگاه، تلاش شد تا از ظرفیت زمین‌هایی که بلاتکلیف مانده‌اند، استفاده شود.

به همین خاطر باشگاه استقلال علاوه بر بازسازی کمپ مرحوم حجازی، توجه ویژه‌ای نیز به ورزشگاه امام رضا(ع) دارد. اکنون که شهرداری با هماهنگی وزارت ورزش مالکیت دو ورزشگاه را به سرخابی‌ها سپرده و تکلیف مشخص شده، بهتر است باشگاه استقلال برای تعویض چمن ورزشگاه امام رضا(ع) اقدام کند و با بازسازی دیگر بخش‌های آن، استادیومی آماده را برای انجام تمرینات و همچنین بازی‌های دوستانه در اختیار تیم قرار بدهد. البته به نظر می‌رسد مسئولان استقلال قصد دارند با نصب چمن مصنوعی با کیفیت در ورزشگاه مرغوبکار و بازسازی بخش‌های مختلف آن‌ مانند خوابگاه، به زودی آکادمی را به این ورزشگاه‌ منتقل کنند اما در هرصورت، هرگونه تعلل در بازسازی ورزشگاه امام رضا(ع) ممکن است بازهم بهره برداری از آن را به تاخیر بیندازد. بنابراین از مدیریت فعلی که نشان داده امورات زیربنایی و ساختاری باشگاه را با جدیت پیگیری می‌کند، این انتظار می‌رود که بازسازی ورزشگاه امام رضا(ع) را نیز هرچه سریعتر آغاز کند.
 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استقلال ورزشگاه امام رضا کمپ حجازی ورزشگاه کاظمی آکادمی استقلال ورزشگاه امام رضا ع باشگاه استقلال سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۲۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان

به گزارش "ورزش‌سه"، رقابت‌های لیگ دسته اول در حالی هفته پایانی خود را پشت سر گذاشت که دیدار استقلال ملاثانی (آبی‌پوشان جنوب) و فجرشهید سپاسی شیراز به دلیل عدم همکاری باشگاه استقلال خوزستان با باشگاه هم استانی برگزار نشد.

در جلسه هماهنگی پیش از برگزاری مسابقه از ورزشگاه غدیر به عنوان محل برگزاری مسابقه یاد شده بود، اما وقتی دو ساعت مانده به زمان برگزاری مسابقه دو تیم با اتوبوس‌هایشان پشت در غدیر رسیدند، درهای ورزشگاه به روی آنها باز نشد تا این مسابقه درنهایت با اصرار باشگاه استقلال خوزستان بر موضع خود به لغو شود.

حالا کمیته انضباطی حکم به تکرار این مسابقه در جایی غیر از خوزستان داده که به زودی از سوی سازمان لیگ اعلام خواهد شد، اما نکته قابل توجه جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم رعایت بازی جوانمردانه و اصولی اخلاقی از سوی کمیته انضباطی به این باشگاه تحمیل شده است. 

متن این حکم به شرح زیر است: 

همچنین رفتار باشگاه خوزستان به عنوان بهره بردار ورزشگاه غدیر در عدم موافقت با بازگشایی درب این ورزشگاه علی رغم اطلاع و آگاهی از انتخاب ورزشگاه مذکور به عنوان محل دوم برگزاری مسابقات تیم آبی پوشان جنوب از مصادیق نقض اصول اخلاقی و جوانمردی حاکم بر مسابقات فوتبال تشخیص و مستند به مواد 51 و 117 مقررات انضاطی به پرداخت مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم میگردد. رای صادره به جز جریمه نقدی قابل اجرا و تماماً ظرف مدت 7 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف میباشد.

دیگر خبرها

  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • عکس| مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز
  • مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز (عکس)
  • پای کار استقلال ملاثانی بوده ایم/ وقت حمایت ازتیم‌های خوزستان است
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • دلیل رد پیشنهاد یک تیم ایرانی توسط فرهاد مجیدی/ تیم جدید اسطوره استقلال مشخص شد؟
  • جواب منفی مجیدی به زنوزی؛فرهاد فقط به نیمکت استقلال فکر می‌کند
  • رجائیان: در جایگاه CIP پرسپولیس را تشویق می‌کردند!
  • پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا