Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیتا بهرامی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی طراحان و دوزندگان آرایه‌های مد و لباس کشور گفت: اگرچه سال ها بود که در جشنواره‌های مختلف مد و لباس فجر شرکت می کردیم ولی به نوعی، بخش تزیینی و آرایه‌های تزیینی در آن ها مغفول مانده بودند و دلیلش هم این بود که افراد مسئول، بیشتر به بخش الگوسازی و مدل سازی توجه کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در حال حاضر، به همت دوستان فعال در این حوزه و به علت این که ما خودمان را به عنوان شناسنامه ملی لباس می‌شناسیم و هر لباسی در هر منطقه‌ای بنا به دوخت‌ها و آرایه‌های تزیینی و خودتزیینی‌های مردم آن منطقه شناخته می‌شود و درواقع، یکی از بخش‌های مهم ذائقه‌های پوشاک است، با پیگیری‌های انجام شده در سه سال گذشته، انجمن صنفی، تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کار و تعاون به ثبت رسید و الان حدود یک سال است که فعالیت خود را انجام می‌دهد.

به گفته بهرامی، انجمن صنفی طراحان و دوزندگان آرایه‌های مد و لباس کشور، ۶ کمیته دارد و در آن، کمیته‌های رودوزی‌های سنتی و مدرن، پارچه بافی، طراحی پارچه به صورت دیجیتال و دستی، شیشه گری، فلزکاری و طراحی کیف و کفش درحال فعالیت هستند و امیدوارم که این روند در سال‌های آینده هم توسعه پیدا کند.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی طراحان و دوزندگان آرایه‌های مد و لباس کشور می گوید: با توجه به این که زندگی‌ها در حال ماشینی شدن هستند، یکی از دغدغه‌های انجمن، راه اندازی یا جا اندازی فرهنگ استفاده از آرایه‌های تزیینی است چراکه در حال دور شدن از عناصر و جزییاتی هستیم که می‌توانند به عنوان امر تزیینی مورداستفاده قرار بگیرند. بنابراین، انجمن تصمیم گرفت به عنوان حامی یازدهمین جشنواره ین المللی مد و لباس فجر، دو بخش مسابقه زنده را راه اندازی و حمایت کند که بخش اول، یک طراح لباس، یک تزیین کار است و حدود ۴ نفر از طراحان لباس و و تزیین کار و همچنین طراح نقوش با یکدیگر همکاری می کنند و یک نفر نیز به عنوان دستیار با طراح لباس همکاری می‌کند.

به گفته بهرامی، بخش دیگر مسابقه زنده مربوط به پارچه بافی است که از دستگاه‌های سنتی پارچه بافی برای تولید پارچه‌های خاص استفاده می‌شود و در نهایت، آن دو نفر که در این مسابقه شرکت می‌کنند به کمک یک طراح لباس، محصول سه روزه را به کیف، کفش و یا پوشیدنی و ... تبدیل می‌کنند و در انتهای کار هم داوری صورت می‌گیرد و یک نفر از هر گروه برگزیده خواهد شد. در نتیجه، با توجه به این که افراد برگزیده و شرکت کنندگان، متخصصینی هستند که با رزومه قبلی و پس از ثبت نام انتخاب می شوند امیدواریم بتوانیم این افراد را در همین حوزه فعال کنیم و آن‌ها را با بازار و اقتصاد‌هایی که در زمینه مد شکل می‌گیرد، پیوند بدهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره مد و لباس فجر جشنواره مد و لباس ایرانی جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی انجمن صنفی مد و لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در شهرضا

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن پارچه قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در ایست و بازرسی شهید امامی شهرستان شهرضا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدرضا هاشمی فر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز و در پی پایش و رصد اطلاعاتی شبانه روزی و دقیق پلیس امنیت اقتصادی مبنی بر مغایرت وزنی در محموله ترانزیتی پارچه از یک دستگاه کامیون که از جنوب کشور به سمت تهران در حرکت بود، بررسی موضوع در دستور کار مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان شهرضا قرار گرفت.

وی افزود: در این خصوص مأموران مستقر در ایستگاه ایست و بازرسی شهید امامی شهرستان شهرضا حین کنترل خودروهای عبوری، کامیون مورد نظر را رویت و جهت بررسی آن را متوقف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به بازرسی از این خودرو پرداختند و موفق به کشف ۱۰ تن انواع پارچه خارجی قاچاق شدند.

سردار هاشمی فر ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه را ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: در این راستا پرونده تشکیل شد و تحت رسیدگی و اقدام قرار گرفت.

کد خبر 749455

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰ تن پارچه قاچاق در شهرضا
  • خرید شومیز مجلسی و اسپرت جدید و باکیفیت از اینفینیتی
  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در اصفهان
  • اجرای حکم پلمب چهار واحد صنفی متخلف در یزد
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد
  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در شهرضا
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • هشدار پلیس نسبت به استفاده از این دو وسیله تزیینی در خودروها
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر