Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@15:17:53 GMT

خشکی چشم با افزایش سن شیوع می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۳۰۰۸

خشکی چشم با افزایش سن شیوع می‌یابد

عضو انجمن چشم پزشکی ایران می گوید: خشکی چشم یک بیماری مولتی فاکتوریال است که شروع آن با افزایش سن بیشتر می شود و ۱۰ درصد افراد  بین۳۰ تا ۶۰ سال و ۱۵ درصد بالغین بزرگ تر از ۶۵ سال را درگیر می کند.

به گزارش ایران اکونومیست، خشکی چشم یک بیماری شایع است و زمانی رخ می‌دهد که اشک چشم شما قادر به فراهم کردن رطوبت کافی برای چشم نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشک می‌تواند به دلایل زیادی ناکافی باشد. برای مثال، خشکی چشم ممکن است در صورتی که اشک کافی تولید نشود یا اگر چشم شما اشک با کیفیت پایینی تولید کند، ایجاد شود.

خشکی چشم ناراحت‌کننده است. اگر مبتلا به خشکی چشم باشید، ممکن است احساس سوزش چشم داشته باشید.در برخی موقعیت‌های خاص مانند بودن در هواپیما، در اتاقی که دارای تهویه هوا است، در حین دوچرخه‌سواری و یا بعد از نگاه کردن طولانی مدت به صفحه رایانه آن را تجربه کنید.

احساس نیش زدن، سوزش و خارش در چشم‌ها، مخاط غلیظ و زیاد در اطراف چشم‌ها، حساسیت به نور، قرمزی چشم‌ها، احساس وجود جسم خارجی در چشم، مشکل در استفاده از لنزهای تماسی، مشکل در رانندگی در شب

اشک‌ریزی چشم، که به دلیل پاسخ بدن به خشکی چشم صورت می‌پذیرد و تاری دید یا خستگی چشم از عوامل ایجاد خشکی چشم است.

خشکی چشم در زنان شایع تر است
سید محمد حسن صمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایران اکونومیست افزود: خشکی چشم باعث ایجاد علائم ناراحتی، اختلال دید، ناپایداری اشک و احتمال آسیب به سطح چشم می شود و در زنان شایع‌تر است.

وی با بیان اینکه علل خشکی چشم به دو دسته تقسیم می‌شود، اظهار داشت:  اختلال غده اشکی که باعث کاهش تولید اشک می‌شود و ناپایداری لایه اشکی و تبخیر بیشتر اشک از سطح چشم، علل ناپایداری لایه اشک شامل آلرژی، استفاده از لنز تماسی، دیابت، سیگار، استفاده طولانی از فیلم دیدن، عادت به کم پلک زدن، مصرف داروهایی مثل آنتی هیستامین، داروهای قلبی، داروهای اعصاب و روان از علل دیگر خشکی چشم است.  

این جراح چشم ادامه داد: رطوبت محیط و محیط شغلی هم در خشکی چشم موثر است و بیماران مبتلا به بیماری غده اشکی اغلب از احساس سوزش و خشکی چشم و فوتوفوبیا(ترس از نور) و تاری دید شکایت می‌کنند و علائم عمدتا در انتهای روز به علت استفاده طولانی مدت از چشم‌ها (مثل کاهش سرعت پلک زدن در موقع استفاده از کامپیوتر) یا مواجهه با شرایط محیطی نامناسب تشدید می‌یابد.  

به گفته صمدی، خشکی چشم به علت تبخیر و ناپایداری اشک که بیشتر به علت اختلال غدد میبوبین پلک است، ایجاد شده با سوزش، احساس جسم خارجی، قرمزی پلک و ملتحمه وتاری دید که در صبح ها بدتر است دیده می‌شود.  

رئیس بیمارستان آفتاب چشم تصریح کرد: درمان خشکی با ترک مصرف سیگار، بهبود محیط زندگی، تغییر دادن یا قطع کردن داروهای مقصر یا قطره‌هایی که بیمار استفاده می‌کند، ممکن است و استفاده از اشک مصنوعی ترجیحا بدون مواد نگهدارنده، استفاده کوتاه مدت قطره‌های کورتون دار، قطره سیکلوسپورین و مکمل‌های امگا ۳  است که بسته به شدت بیماری تجویز می‌شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سلامت ، چشم پزشکی ، بهداشت و سلامت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سلامت چشم پزشکی بهداشت و سلامت خشکی چشم چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۳۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت ظهر امروز یکشنبه در همایش استانی روز شوراهای بیان داشت: همه ما در یک تیم به نام خراسان جنوبی قرار داریم لذا باید برای خدمت بیشتر به مردم سطح تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی با اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا افزایش یابد.

وی با بیان اینکه اعضای شورا همه باید بر قوانین موجود اشرافیت داشته باشند، افزود: ایجاد شوراها یکی از مظاهر دموکراسی و حاکمیت مردم است.

به گفته وی اعضای شوراهای اسلامی شهر باید نظارت مؤثر و دقیقی بر عملکرد شهرداران داشته باشند و سطح تعامل بین اعضای شوراهای اسلامی، شهرداران و فرمانداران برای خدمت بیشتر به مردم باید افزایش یابد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: شوراها باید به خودکفایی و ایجاد در آمد پایدار شهرداری‌ها از طریق جذب سرمایه گذار کمک کنند و همچنین کارهای که توسط شهرداری‌ها انجام می‌شود همراه با پیوست فرهنگی باید باشد.

قناعت با بیان این نکته که حفظ وحدت و انسجام در شوراها اهمیت بسیاری دارد، افزود: همه کارهای باید برای تأمین منافع عموم مردم نه منافع گروه‌ها و اشخاص انجام شوند.

وی با اشاره به اینکه اختلاف نظر در مسائل فنی سبب پیشرفت می‌شود، ادامه داد: اختلاف نظرها نباید در سطح جامعه مطرح شود و همه باید تابع قانون باشیم.

به گفته وی مصوبات شوراها باید در حدود قوانین و اختیارات آنها باشد تا در هیئت تطبیق مصوبات شوراها با آنها مخالفت نشود.

وی خواستار همکاری اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خراسان جنوبی شد.

کد خبر 6091385

دیگر خبرها

  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد