Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@07:18:49 GMT

گذر از موجه هفتم با سلامت

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۴۱۳۴

گذر از موجه هفتم با سلامت

مدیر رادیو سلامت درباره رویکردها و برنامه‌های این شبکه رادیویی با محوریت موج هفتم کرونا خبر داد و اعلام کرد مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند از موج هفتم عبور کنند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ صدیقه اعتمادسعید، مدیر رادیو سلامت درباره برنامه‌های این شبکه رادیویی با توجه به اینکه شاهد گسترش بیماری کرونا در کشور هستیم؟ می گوید: همانطور که حتما از اخبار و رسانه های مختلف متوجه شدید بیماری کرونا دوباره در حال گسترش است و آمار بیماران نه تنها در کشور ما بلکه در همه جای دنیا روند افزایشی دارد و این موضوع البته چندان دور از ذهن و عجیب هم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه می دهد: ضمن اینکه برای متخصصان علم اپیدمیولوژی، ویرووس شناسی و متخصصان عفونی  این بازگشت کاملا قابل پیش بینی بود و به همبن دلیل هم هنوز در هیچ جای دنیا پایان عالم گیری کرونا اعلام نشده است. بنابراین نباید شیوه نامه رو فراموش کرد و از مراقبت های لازم غافل شد. اعتماد، سرمایه ای اجتماعی است که به سختی به دست می آید و اگر بخوبی از آن صیانت نشود، به سرعت از دست می رود. رادیو سلامت با شفافیت و بر اساس مستندات علمی، این پیش بینی را کرده بود که با کاهش رعایت شیوه نامه ها قطعا شاهد اوج گیری ویرووس و برگشت موجها خواهیم بود.

مدیر رادیو سلامت می افزاید: لذا از اواسط خرداد ماه  در برنامه مخاطب خاص  با حضور متخصصان حوزه های  مختلف مربوطه، اوج گیری دوباره بیماری را هشدار دادیم و از سوی دیگر در برنامه های کوتاه، آنونسها و پیامهای بهداشتی چگونگی و لزوم رعایت شیوه نامه ها بهداشتی مورد تاکید قرار گرفت. توصییه اکید ما استفاده از ماسک، شستن دست ها عدم حضور در اجتماعات الا به ضرورت  و رعایت فاصله اجتماعی است. زدن دوز یادآور واکسن یک توصییه بین المللی است که در همه کشورهای جهان از سوی متولیان سلامت و نیز سازمان جهانی بهداشت  برآن تاکید شده و طبیعی است که مردم کشور ما هم به این مسئله اهتمام لازم را داشته باشند.

اعتمادسعید با اشاره به دیگر برنامه های رادیو سلامت عنوان می کند: رویکرد رادیو سلامت در همه برنامه ها توجه به سبک زندگی سالم  شامل تغذیه مناسب، فعالیت فیزیکی، رعایت اصول بهداشتی، بهداشت روان و تمامی مواردیست  که در زیست کرونا باید به آن توجه شود و دوباره همچون گذشته کارشناسان و متخصصان حاضر در برنامه ها پاسخگوی سوالات مخاطبان در خصوص کرونا، علائم، عوارض و رعایت های لازم در مواجهه با آن خواهند بود.

مدیر رادیو سلامت بیان می کند: در حال حاضر چیزی به نام سرماخوردگی نداریم. علائمی چون تب ،لرز،بدن درد سرفه، آبریزش بینی، علائم گوارشی و... نشانه ابتلا به یکی از سویه های کووید19 است. بنابراین از همه عزیزان درخواست داریم با مشاهده این علائم از سایرین فاصله بگیرند، قرنطینه را رعایت کنند و با استراحت و تغذیه مناسب دوره بیماری را بدون خطر طی کرده و از ابتلا دیگران جلوگیری کنند.با رعابت صد درصدی شیوه نامه ها حافظ سلامت خود،افراد خانواده و همشهریان و هموطنان و یاریگر کادر درمان در برابر این بیماری باشیم.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رادیو رادیو سلامت کرونا مدیر رادیو سلامت مدیر رادیو سلامت شیوه نامه برنامه ها نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۴۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ پژوهشگران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایران با استفاده از تکنولوژی پیشرفته هسته‌ای برای تشخیص بیماری‌های مختلف موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت (یکی از روش‌های غیر تهاجمی در پزشکی) شده‌اند.

این دستگاه جهت ثبت و آشکارسازی تجمع مواد رادیو اکتیو در بافت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش تصویربرداری، براساس وضعیت بیمار، رادیودارو در ارگان‌های مختلف جذب و کسری از فوتون‌ها ازمیان بافت نرم احاطه شده عبور کرده و نهایتا توسط دوربین گاما آشکارسازی می‌شوند.

اخیراً پژوهشگران این مجموعه با ارائه ایده صنعتی سازی دستگاه تصویربرداری اسپکت از تمام بدن توانسته‌اند رتبه نخست بخش اتصال پذیری و میکروالکترونیک نخستین رویداد نکست را از آن خود کنند.

بهنوش تیموریان فرد، قائم مقام این شرکت دانش بنیان به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت در حوزه تولید تجهیزات پزشکی هسته‌ای فعالیت می‌کند و با استفاده از تکنولوژی پیشرفته  پزشکی هسته‌ای موفق به طراحی و ساخت دستگاه تصویربرداری به روش اسپکت شده است. اخیرا نیز به دنبال صنعتی سازی این دستگاه از تمام بدن هستیم.

قائم مقام این شرکت دانش بنیان درباره این دستگاه عنوان کرد: این دستگاه قابلیت تصویربرداری از عملکرد تمامی بافت‌ها و ارگان‌های مختلف بدن را دارد و برای تشخیص بیماری‌ها به خصوص سرطان می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

وی افزود: رادیو دارو، اشعه گاما از خود ساطع می‌کند. در این روش غیر تهاجمی، رادیو دارو به بیمار تزریق می‌شود. سپس رادیو دارو بنابر ویژگی‌هایش در یکی از بافت‌های بدن تجمع بیشتری پیدا کرده و اشعه گاما پخش می‌کند. در نهایت اشعه گاما حاصل از خروجی بدن بیمار دریافت شده و تبدیل به تصاویر دو بعدی و سه بعدی می‌شود بدین طریق پزشک معالج می‌تواند گزارشی از نحوه عملکرد ارگان‌های خاص بدن مانند قلب، کلیه، کبد و حتی استخوان‌ها بدست آورد.

تیموریان تصریح کرد: این دستگاه در ایران نمونه مشابه داخلی ندارد و تولید این فناوری «های‌تک» در دنیا تنها در انحصار چند کشور پیشرفته مانند هلند، آمریکا و آلمان است. هرچند پژوهشگران این مجموعه توانسته‌اند به چنین فناوری دست پیدا کنند، اما برای اجرای این طرح با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل ما این است که ارگان‌ها و نهاد‌های دولتی همچنان از دستگاه‌های وارداتی استفاده می‌کنند. همچنین شرکت‌های وارد کننده نیز برای واردات این دستگاه‌ها ارز دولتی دریافت می‌کنند؛ این شرکت‌ها با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و گاهی با ارز نیمایی ۲۸ هزار و پانصد تومانی این دستگاه‌ها را از کشور‌های رقیب خریداری و وارد می‌کنند. این مساله رقابت ما با شرکت‌های وارد کننده این دستگاه‌ها را سخت کرده است. ما از دولت و مسئولان توقع داریم با شرکت‌های وارد کننده در فضایی برابر رقابت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران