Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@20:55:35 GMT

450 واحد راکد و نیمه فعال به شکل تخصصی احیا می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۴۲۰۳

450 واحد راکد و نیمه فعال به شکل تخصصی احیا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری فارس، سیدامیرحسین مدنی نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ با انجمن مشاوران مدیریت ایران برای احیای 450 واحد راکد و نیمه فعال اظهار داشت:  از شعارهای دولت، رئیس جمهور و معاون وی تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی است؛ بخشی از این رشد اقتصادی به طور قطع باید از محل سرمایه‌گذاری و ارتقا بهره وری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در هدف رشد 8 درصدی اقتصادی ۳.۵ درصد از این رشد اقتصادی از محل بهره وری و ۴.۵ درصد از محل سرمایه‌گذاری تامین خواهد شد؛ بر این اساس نیازمند ۱۵۰۰ هزار میلیاردتومان سرمایه‌گذاری هستیم. 

نماینده معاون اول رئیس جمهور در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی ادامه داد: برای تحقق این حجم از سرمایه گذاری باید به سمت فعال سازی پروژه های نیمه تمام و نیمه تعطیل و تعطیل رفت که اقتصاد کشور را با حداقل سرمایه گذاری متحول کند.

وی ادامه داد: احیای پروژه ای راکد و نیمه راکد نیز اگر به چرخه تولید برگردد به رشد اقتصادی کشور کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد : پیش بینی شده با احیای ۵ هزار واحد اقتصادی ۱۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در کشور ایجاد شود؛ در واقع دولت با ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری منجر به فعال شدن سرمایه گذاری ۱۶۰ هزار میلیاردی می‌شود.

مدنی گفت: از سرمایه مردم نیز برای احیای واحدهای تولیدی استفاده می‌شود که‌ اکنون با کمک بورس در حال انجام است و مردم استقبال می‌کنند و مدل های دیگری برای ورود سرمایه گذاری های مردمی در کنار دولت برای احیای واحد اقتصادی وجود دارد.

وی اظهار داشت: قرار دادن واحد های دانش بنیان در کنار واحد های اقتصادی تعطیل و نمیه تعطیل از دیگر راه‌های احیا واحد‌های متعدد است.

مدنی اضافه کرد: به زودی نخستین پارک علم و فناوری احیا واحد های اقتصادی در کشور افتتاح خواهد شد.

وی اظهار داشت: دستگاه‌های صندوق کارآفرینی امید، ستاد اجرایی فرمان امام، بسیج مستضعفان، بنیاد مستضعفان در کنار نهضت‌ احیای واحدهای اقتصادی در حال فعالیت هستند که امیدواریم با فعالیت آنها احیای ۴ هزار واحد اقتصادی انجام شود. 

مدنی گفت: استفاده از مشاوره مجموعه شرکت‌های مشاوره‌ای که امروز تفاهم نامه آن بسته می‌شود اتفاق مبارکی است. این شرکت‌ها می‌توانند فرآیند احیای واحد های اقتصادی را انجام دهند که با ۴۵۰ واحد اقتصادی آغاز می‌شود و این رقم قابل افزایش است. 

* توجه دولت به بخش خصوصی و تخصص قابل قدردانی است

سعید احمدیان رئیس هیات مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران در این مراسم اظهار داشت: در این مسیر دو اتفاق روی داده و به بخش خصوص توجه و وارد عمل شده و مورد مهم دیگر توجه به تخصص است که قابل قدردانی است.

وی افزود: این انجمن دارای سابقه ۲۳ سال سابقه فعالیت و ۸۵۰ عضو فعال در حوزه مشاوره مدیریت است.

رئیس هیات مدیره انجمن مشاوران مدیریت ایران ادامه داد: حوزه فعالیت های ما در زمینه مدیریت بهره‌وری، کیفیت، بازرگانی، طرح،فناوری اطلاعات، مالی، اقتصادی و منابع انسانی است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت احیای واحدهای نیمه فعال واحد های اقتصادی سرمایه گذاری واحد اقتصادی رشد اقتصادی احیای واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد وحیدی ظهر پنجشنبه طی بازدیدی از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد مقدس اظهار کرد: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

وزیر کشور بیان کرد: خراسان رضوی در حوزه احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به آمار این کارخانه‌ها افزود: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و احیا شدند.

وحیدی اظهار کرد: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحدهای تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وزیر کشور خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی تاکید کرد: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحدهای تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

کد خبر 6088655

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری