Web Analytics Made Easy - Statcounter

آغاز رویداد نمایشی شش ماهه تئاتر «صاحبدلان» با محوریت نمایشی‌ ایمانی و مذهبی با مشارکت کشورهای مسلمان؛ نیمه کاره ماندن اجرای نمایش «پروین» به سبب ابتلای برخی از بازیگران این اثر به کرونا و حضور مجدد ستاره‌ها در تالار وحدت از جمله مهمترین اخبار تئاتر هفته گذشته به شمار می‌روند. ‌

به گزارش خبرنگار تئاتر ایران اکونومیست؛ هم‌زمان با تسریع روند واکسیناسیون و قرار گرفتن کشور در شرایط ایمنی نسبی شاهد رونق گرفتن تمامی فعالیت‌های اجتماعی از جمله حوزه فرهنگ و هنر بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرصه هنرهای نمایشی نیز به‌ویژه بعد از تعطیلات نوروزی و تجربه ورود به قرن جدید از این قاعده مستثنی نبوده و با پایان بهار ۱۴۰۱ خورشیدی و گام گذاشتن در نخستین ماه تابستان قرن جدید هر روز شاهد افزایش آمار تماشاگران و فروش بالای تماشاخانه‌ها در کشور هستیم.

همچنین آرام‌آرام شاهد گام برداشتن مدیریت تئاتر کشور به سمت برپایی رخدادها و رویدادهای ملی و بین‌المللی در کشورمان هستیم که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران مبارک و دوازدهمین دوره جشنواره سراسری و اولین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر صاحبدلان اشاره کرد.

قرار گرفتن در آستانه دو عید بزرگ قربان و غدیر فصلی دیگر از رخدادها و رویدادهای تئاتری مبتنی بر این دو عید مذهبی را در این ایام با خود به‌همراه داشته است.

دوازدهمین رویداد نمایشی سراسری و نخستین دوره بین‌المللی تئاتر صاحبدلان همزمان با عید قربان فعالیت خود را آغاز کرده است و تا دی ماه ۱۴۰۱ خورشیدی با محوریت تولید و اجرای عمومی آثار نمایشی در سراسر کشور و تلاش برای تولیدات مشترک با ۲۵ کشور مسلمان متقاضی برای حضور در این رویداد تلاش می‌کند تا یکی از مهمترین رخدادهای نمایشی کشور را در بازه زمانی شش ماهه به مخاطبان ارائه دهد.

در همین ارتباط برخی از مهمترین سرخط اخبار حوزه هنرهای نمایشی طی هفته‌ای که سپری شد با محوریت اجراها و نشست‌های این رویداد خبری و رسانه‌ای شده‌اند.

«صاحبدلان»؛ آفرینش هنری با تفکر وحیانی

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی آثار رویداد تئاتر «صاحبدلان» را آفرینش هنری درباره دین با تفکر وحیانی معرفی کرد و بین‌المللی شدن این جشنواره را برآمده از دیپلماسی فرهنگی انقلاب اسلامی دانست.

جشنواره تئاتر صاحبدلان بازنمایی و نمایش گفتمان حقیقت در صحنه هنر نمایش را به عنوان افق پیش روی خود ترسیم کرده است

اسماعیلی در این پیام به دوازدهمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی رویداد تئاتر صاحبدلان تاکید کرده است: هنر نمایش در سرزمین ما از دیرباز آیینه تمام‌نمای حقیقت و تجلی ارزش‌های انسانی بوده‌ است، تعامل دین و هنر، آثار هنری را استعاره‌ای معلی از راز آفرینش، بارش آسمانی، احیای زمین، فروزش خورشید، رویش گیاهان و خلق اشرف مخلوقات کرده‌ است و از سوی دیگر، تماشاگران را با اشاراتی جادوگونه به الگوهای جاودانه آفرینش هدایت کرده‌ است.

وزیر فرهنگ خاطرنشان کرده است: با این نگاه جشنواره تئاتر صاحبدلان بازنمایی و نمایش گفتمان حقیقت در صحنه هنر نمایش را به عنوان افق پیش روی خود ترسیم کرده و میدان این جشنواره از تعامل ازلی دین و هنر برآمده‌ است. گویی دین در تجلی حقیقت و شریعت، دست به آفرینش هنر زده و از رهگذر دین و هنر درعرصه‌های مختلف، هنر قدسی و تلمیحات نمایشی آشکار گشته‌ است.

صاحبدلان سرچشمه جریان تئاتر کشور باشد

آیین افتتاحیه دوازدهمین دوره سراسری و اولین دوره بین‌المللی تئاتر «صاحبدلان» با تاکید بر لزوم ارتقا جشنواره از یک رویداد به روندی هنری در جریان تئاتر کشور که به مسائل دینی و اعتقادی می‌پردازد، شامگاه ۲۱ تیر ماه در تئاترشهر برگزار شد.

محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: اگر «صاحبدلان» بتواند از تمام کسانی که در جامعه به هنر تئاتر دل باخته‌اند، دلبری کند در مسیر خود موفق خواهد شد و گرنه «صاحبدلان» یک طرف می‌ماند و جریان تئاتر طرفی دیگر. همانطور که در روز رونمایی از پوستر هم بیان کردم، امیدوارم صاحبدلان از این رویداد به یک روند نمایشی برسد.

روند «صاحبدلان» باید سرچشمه جریان تئاتر کشور شود چرا که دین یعنی متر و معیار برای تشخیص خوب و بد است

وی با بیان آنکه امیدوارم روند و تاثیر «صاحبدلان» را در جشنواره تئاتر کودک، جشنواره بین‌المللی فجر و جشنواره آیینی و سنتی ببینیم خاطرنشان کرد: روند «صاحبدلان» باید سرچشمه جریان تئاتر کشور شود چرا که دین یعنی متر و معیار برای تشخیص خوب و بد است. «صاحبدلان» به عنوان تئاتر دینی است که باید معیار نشان دهد واگر بتواند این معیارها را دقیق‌تر به مخاطب ارایه کند، موفق خواهد بود.

هنرمندان تئاتر از پژوهش‌های این حوزه نهایت بهره را ببرند

مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین افتتاحیه این رخداد گفت: امیدوارم در این دوره رویداد صاحبدلان شاهد نمایش‌های ارزشمند و ایمانی باشیم. نگاه ما و نگاه همه هنرمندان این است که در این جشنواره اتفاقات خوبی در حوزه مسائل دینی و اعتقادی بیفتد و باشکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار شود.

گروه‌های بین‌الملل در مباحث زیباشناسی، تکنیکال و اجرا؛ جایگاه؛ سبک و سیاق ویژه خود را دارا هستند؛ حضور آن‌ها باعث تبادل هنری و فرهنگی خواهد شد

کاظم نظری افزود: در بخش نمایشنامه‌نویسی و بین‌الملل نیز امید داریم تا با همت محمود فرهنگ شاهد تولیدات مطلوب و شرکت گروه‌های ایمانی خوبی از کشورهای مختلف باشیم. از آنجا که گروه‌های بین‌الملل در مباحث زیباشناسی، تکنیکال و اجرا؛ جایگاه؛ سبک و سیاق ویژه خود را دارا هستند؛ حضور آن‌ها باعث تبادل هنری و فرهنگی خواهد شد.

نخستین روز از دوزادهمین دوره سراسری و اولین دوره بین‌المللی تئاتر «صاحبدلان» با پخش رادیویی سه اثر «نوای حرم» به کارگردانی حمیدرضا نوری، نمایش خیابانی «جوانمرد قصاب» به کارگردانی اکبر قهرمانی و «نقالی» مرشد مهدی چایانی از رادیو نمایش کار خود را آغاز کرد.

رشد ۱۰۰ درصدی فروش تئاتر در هفته دوم تیرماه/ ۱۴ هزار نفر تماشاگر نمایش شدند

مجموعه تئاترشهر؛ تماشاخانه سنگلج و تالار هنر به عنوان سالن‌های اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ طی هفته دوم تیرماه در حالی به رکورد میزبانی از ۱۴ هزار و ۳۱ نفر و فروش بیش از ۶۸۲ میلیون و ۴۲۳ هزار توان دست یافت که در قیاس با کل فروش بهار ۱۴۰۱ افزایش ۱۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

شاهد جا به جایی چشم‌گیر رکورد فروش این نمایش‌ها به عددی بالغ بر ۶۸۲ میلیون و ۴۲۳ هزار تومان هستیم که با توجه به اعداد زیر ۳۴۰ میلیون طی هفته‌های پیش با رشد قریب به ۱۰۰ درصدی مواجه شده است

همزمان با رونق گرفتن فصل اجراهای نمایشی از ابتدای سال جاری در سایه تسریع روند واکسیناسیون و رسیدن جامعه به ایمنی نسبی از یک سو و همچنین تنوع اجراهای تئاتری در گونه‌های مختلف تئاتر بزرگسال؛ نمایش‌های آئینی و سنتی و تئاتر کودک و نوجوان در تالارهای اقماری زیر مجموعه اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سوی دیگر؛ به مرور شاهد بازگشت رونق اجراها و حضور پر شور مخاطبان و نزدیک شدن اعداد و ارقام آماری مخاطبان و فروش نمایش‌ها به دوران پیش از کرونا هستیم.

همچنین از حیث میزان فروش نیز در سایه اقبال پر شور مخاطبان شاهد جا به جایی چشم‌گیر رکورد فروش این نمایش‌ها به عددی بالغ بر ۶۸۲ میلیون و ۴۲۳ هزار تومان هستیم که با توجه به اعداد زیر ۳۴۰ میلیون طی هفته‌های پیش با رشد قریب به ۱۰۰ درصدی مواجه شده است.

خداحافظی زودهنگام «پروین» از تئاترشهر به سبب ابتلای برخی از بازیگران اصلی به کرونا

نمایش «پروین» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی و تهیه‌کنندگی داود نامور در هماهنگی‌های به عمل آمده با مدیریت مجموعه تئاترشهر زودتر از موعد مقرر به اجرای عمومی خود در سالن اصلی این مجموعه نمایشی پایان داد.

ابتلای برخی از بازیگران اصلی و برخی از عوامل پشت صحنه به سویه‌ جدید کرونا اعلام شده است

دلیل این اتفاق از سوی گروه، ابتلای برخی از بازیگران اصلی و برخی از عوامل پشت صحنه به سویه‌ جدید کرونا اعلام شده است. بر همین اساس گروه نمایشی اعلام کرده به دلیل شیوع مجدد کرونا با تصمیم گروه اجرایی برای حفظ سلامت تماشاگران، دیگر اعضای گروه اجرایی نمایش و کارکنان مجموعه تئاترشهر با هماهنگی‌های به عمل آمده اجرای این اثر نمایشی به پایان رسیده است. پیش از این قرار بود این اثر نمایشی تا پایان تیر ماه در سالن اصلی مجموعه تئاترشهر میزبان مخاطبان باشد.

نمایش پروین که اجرای خود را از ۸ خرداد ماه با بازی نرگس محمدی، امین زندگانی، مهران‌رنج‌بر، مجید رحمتی، سیدجواد یحیوی، جواد مولانیا، مریم ندایی، آتنا تندرو، سهیل ملکی و اکرم محمدی با حضور هوشنگ قوانلو در سالن اصلی مجموعه‌ تئاتر شهر آغاز کرده بود، پس از پشت سر گذاشتن ۳۰ اجرا به اجرای خود خاتمه داد.

«به زودی»؛ اسم رمز معرفی مدیرعامل جدید خانه تئاتر!

دی ماه ۱۴۰۰؛ شهرام گیل‌آبادی که از تیر ماه ۱۳۹۷ به عنوان مدیرعامل خانه تئاتر فعالیت خود را آغاز کرده بود با انتشار یادداشتی از سمت خود کناره‌گیری کرد. از آن تاریخ تا به امروز هیات مدیره این نهاد صنفی به عنوان تنها نهاد صنفی عرصه هنرهای نمایشی فردی را به عنوان جانشین گیل‌آبادی معرفی نکرده است.

با وجود آنکه ایراج راد رئیس هیات مدیره خانه تئاتر پیش از این در مقام پاسخ به دلیل عدم انتخاب مدیرعامل جدید؛ مهمترین دلیل این امر را عدم تشکیل مجمع عمومی ذکر کرده بود؛ اما اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ خورشیدی شاهد تشکیل این مجمع بودیم اما از آن زمان تا کنون نیز هنوز فردی به عنوان مدیرعامل خانه تئاتر معرفی نشده است.

اینکه تنها نهاد صنفی عرصه هنرهای نمایشی به عنوان تنها پل ارتباطی خانواده تئاتر (اعضای این خانه صنفی) با بدنه مدیریت دولت قریب به هفت ماه بدون سکاندار باشد زیبنده خانواده شریف و نجیب تئاتر نیست

در همین راستا ایرج راد رئیس هیات مدیره خانه تئاتر در گفت‌وگو با خبرنگار تئاتر ایران اکونومیست درباره معرفی مدیرعامل خانه تئاتر بار دیگر بر معرفی فرد جدید به عنوان مدیر عامل این نهاد صنفی با قید «به زودی» تاکید کرد و گفت: تا امروز جلساتی مختلفی برای معرفی مدیرعامل جدید خانه تئاتر برگزار شده است و در این میان هنرمندانی نیز به عنوان کاندید از طرف مجمع عمومی برگزیده شده‌اند و کار رایزنی در حال انجام است.

وی با بیان آنکه در حال حاضر امکان نام بردن از کاندیداها وجود ندارد تصریح کرد: بررسی‌های اولیه و گفت‌وگو با هدف انتخاب مدیرعامل جدید برگزار شده و «به زودی» مدیرعامل جدید خانه تئاتر معرفی خواهد شد.

اینکه تنها نهاد صنفی عرصه هنرهای نمایشی به عنوان تنها پل ارتباطی خانواده تئاتر (اعضای این خانه صنفی) با بدنه مدیریت دولت قریب به هفت ماه بدون سکاندار باشد زیبنده خانواده شریف و نجیب تئاتر نیست. به ویژه آنکه با وجود دست حمایت بالای مسئولان اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد سالامی دولت سیزدهم از هنر و هنرمندان تئاتر؛ نیاز آن می‌رود تا این نهاد صنفی هر چه زودتر به اوضاع خود سامان داده تا بتواند در راستای پاسخ مطلوب به مطالبه اعضای خود بیش از پیش گام بردارد.

جشنواره «نقالان علوی» و چرایی کم‌توجهی به نقالان

مرشد محسن میرزاعلی دبیر پنجمین جشنواره پرده‌خوانی و نقالی «نقالان علوی» گفت: بعد از ارسال ۲۱۰ اثر به این رویداد؛ ۵۰ اثر به مرحله دوم انتخاب آثار رسید و در نهایت ۳۲ اثر به مرحله نهایی رویداد رسید. در بخش کودک ۱۰ نفر حضور دارند که این بخش رقابتی نیست و همگی برنده هستند. در ۲ گروه سنی دیگر آقایان و بانوان به صورت جداگانه داوری و برگزیدگان انتخاب می‌شوند که البته تفکیک جنسیتی مدنظر نیست بلکه هدف‌مان توجه به تمام استعدادها است.

دبیر پنجمین جشنواره نقالان علوی افزود: خروجی جشنواره نقالان علوی روایت راویان اربعین حسینی است. در اربعین حسینی به زبان انگلیسی، عربی و آذری روایت‌گری خواهیم داشت. امسال اهل تسنن نیز حضور دارند که اتفاق مهمی است.

وی متذکر شد: امروز کشورهای دیگر روی فرزندان ما به لحاظ فرهنگی ورود کرده‌اند، چرا تفکر فرزندان ما نباید ایرانی اسلامی باشد؟ ما به استعدادهای نقالی و پرده‌خوانی توجه نمی‌کنیم و حتی به لحاظ بیمه مشکل دارند.

میرزاعلی در پایان با تأکید بر آنکه آموزش و پرورش بستر بسیار خوبی برای آموزش نقالی و پرده‌خوانی است خاطرنشان کرد: در پنجمین جشنواره نقالان علوی گروه سنی نقالان از ۵ سال تا ۷۱ سال حضور دارند.

صابر ابر، سحر دولتشاهی و الهام کردا؛ مهمانان جدید تالار وحدت

مرتضی میرمنتظمی که همچون بسیاری از همکاران خود در دوران کرونا اثری را به صحنه نبرده بود، حالا مشغول تمرین و آماده‌سازی تازه‌ترین نمایش خود است که با بازی صابر ابر، سحر دولتشاهی و الهام کردا در تالار وحدت به صحنه می‌رود.

نمایشنامه «کلفت‌ها» نوشته ژان ژنه نویسنده شهیر فرانسوی‌ است و از مهم‌ترین آثار ادبیات نمایشی جهان به شمار می‌آید که تاکنون کارگردانان متعددی آن را به صحنه برده‌اند.

در کارنامه هنری مرتضی میرمنتظمی اجرای نمایش‌هایی همچون «مالی سویینی»، «P۲»، «پنج ثانیه برف»، «ابرها»، «فرکانس»، «زن،مرد»، «بکت»، «فاوست» و ... به چشم می‌خورد.

پیش‌تر الهام کردا و صابر ابر در نمایش «مالی سویینی» که اجرای موفقی در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر داشت، همکاری داشته‌اند.

لیلی رشیدی مجری رادیو شد

نمایش «روی موج یکشنبه‌ها؛ یا این‌بار آلن بنت روی بوم آندرا کوچ» تجربه جدید مازیار سیدی در مقام طراح و کارگردان است که براساس مجموعه Talking Heads (شامل سیزده مونولوگ) اثر آلن بنت بازنویسی شده و قرار است از ۱۹ تیر در سالن انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه برود.

بازیگران این نمایش مژده ‌دایی، نغمه ‌فاطمی، نغمه ‌قوانلو، عارفه ‌معماریان با صدای محمدحسن ‌معجونی (صدای کشیش)، لیلی ‌رشیدی (مجری رادیو) هستند.

در این نمایش کارگردان رویکرد اجرایی خود را با الهام از آثار آندرا کوچ، نقاش سمبلیست آمریکایی بنا گذاشته و تلاش دارد بین نقاشی‌های هنرمند جوان و متن بازنویسی شده به قلم محمد زارعی گفتگو برقرار کند؛ از دل همین گفتگو است که اجرای «روی موج یکشنبه‌ها» شکل گرفته است.

«روی موج یکشنبه‌ها» از ۱۹ تیر تا ۱۴ مرداد هر شب ساعت ۲۰:۳۰ به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه میزبان تماشاگران است.

مجریان تلویزیون نمایشنامه‌خوانی می‌کنند

نمایشنامه‌خوانی «اسپلاندید» نوشته ژان ژنه به کارگردانی سهیل محزون ساعت ۲۲ روز چهارشنبه (۲۲ تیر) در سالن سینو ول اجرا می‌شود.

در این اجرا که دارای ۸ بازیگر است امین نبی‌الهی، ایمان موسوی، فرشید رشید، فرشاد حسن‌پور، حسین اکبری، قاسم انصاری‌شاد، رامتین چیت‌سازان و امیر عطاران از جمله مجریان جوانی که از دهه ۸۰ فعالیت خود را در تلویزیون آغاز کردند، حضور دارند.

مشاور کارگردان نمایشنامه‌خوانی «اسپلاندید» امیرکاوه آهنین‌جان است و شیوا گوهری تهیه‌کنندگی این اجرا را بر عهده دارد.

برگزاری جشن تئاتر و موسیقی حافظ در اوایل مرداد

امید معلم دبیر نخستین دوره آئین تئاتر و موسیقی زنده‌نام علی معلم (تندیس حافظ) اعلام کرد اولین دوره این مراسم فرهنگی اوایل مرداد ماه سال جاری در تهران و با اعلام برگزیدگان بخش های مختلف رشته های تئاتر و موسیقی برپا خواهد شد.

در این مراسم به برگزیدگان در بخش‌های بهترین کارگردان، بهترین نمایشنامه، بهترین بازیگر مرد و زن، بهترین دستاورد فنی و نشان علی معلم و در بخش موسیقی بهترین خواننده سنتی و پاپ، بهترین آهنگساز سنتی و پاپ، بهترین تنظیم کننده سنتی و پاپ، بهترین ترانه سرا و بهترین قطعه سال تندیس حافظ اهدا خواهد شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: پروین ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، شهرام گیل آبادی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پروین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرام گیل آبادی کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عرصه هنرهای نمایشی بین المللی تئاتر جریان تئاتر کشور مجموعه تئاترشهر دوره بین المللی تئاتر صاحبدلان مدیرعامل جدید مجموعه تئاتر اولین دوره نقالان علوی خانه تئاتر حضور دارند ۱۰۰ درصدی نهاد صنفی نمایش ها خواهد شد طی هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۴۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»

نمایش مستندی از ارد زند در موزه سینما، اعلام برنامه پانوق فیلم کوتاه و آغاز پیش فروش بلیت یک نمایش جدید در تئاترشهر از خبرهای روز ۱۴ ازدیبهشت‌ماه هستند.

به گزارش ایسنا،  مستند «مدرسه در دست بچه‌ها» ساخته ارد زند در موزه سینما نمایش داده می‌شود.

طبق اعلام روابط عمومی موزه سینما، در ادامه نمایش‌های ویژه فیلم‌های مستند در موزه سینما تحت عنوان «شب‌های مستند» با مشارکت انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند، فیلم «مدرسه در دست بچه ها» در سالن فردوس موزه سینما روی پرده می‌رود.

در نشست شب‌های مستند که روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۷ برگزار می‌شود، ارد زند مستندساز پیشکسوت درباره این اثر صحبت خواهد کرد.

این فیلم مستند درباره‌ مدرسه‌ای درتهران است که دو روز در سال به دست بچه‌ها اداره می‌شود.   «مدرسه در دست بچه ها» در جشنواره‌ بین‌المللی فیلم کودک اصفهان موفق به دریافت پروانه زرین و در جشنواره فیلم کیش لوح زرین شده بود.  

***

هشتمین جلسه پاتوق فیلم کوتاه با نمایش سه درام و یک فانتزی برگزار می‌شود.

 به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، «ماشوم» در ژانر درام، به نویسندگی مسعود هاشمی‌نژاد و کارگردانی و تهیه‌کنندگی حسین میرزامحمدی ساخته شده است.   «چشماتو ببند» فیلمی در ژانر درام به نویسندگی احسان ثقفی یزدی و کارگردانی ابوذر حیدری است.   «برف سراسری» را نیز پارسا دهقانیان، نویسندگی و کارگردانی کرده و به‌تهیه‌کنندگی داوود رحمانی، در ژانر درام ساخته شده است.   «دندان درخت» اثری فانتزی است به‌ نویسندگی و کارگردانی علی پاک‌نیا که مهبد عبقری تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشته است.

سعید هاشم‌زاده، نویسنده و منتقد سینما، به‌عنوان کارشناس جلسه هشتم از نهمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، پس از اکران آثار با کارگردان‌های فیلم‌های کوتاه به نمایش درآمده و مخاطبان به گفت‌وگو می‌نشیند. محمد صابری نیز به عنوان مجری‌کارشناس برنامه حضور خواهد داشت.  

هشتمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی، تبلیغاتی بهمن سبز – پخش رویش، یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵ در پردیس سینمایی بهمن برگزار می‌شود.

***

پیش‌فروش بلیت نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران که در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود، آغاز شد.  

نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران و تهیه‌کنندگی کوروش شاهونه کاری از کمپانی تئاتر جوانان است که از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۱۵ در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.  

زهره محمدی، امیر نصیری و امید دانشوران به‌عنوان بازیگر در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند. آیدا عارفی، محمدرضا فدایی، مهسان یحیی پور نیز بازیگران سیاه‌پوش این نمایش هستند.

نمایش «دوازده سی‌وشش» سال گذشته در جشنواره «هم آغاز» تئاتر شهر شرکت کرده بود و توانست جایزه دوم کارگردانی و سوم طراحی صحنه را از آن خود کند.

داستان این نمایش درباره لکه سیاهی است که در سازمان سفید کننده پیدا می‌شود.

امید دانشوران (طراح صحنه و لباس)، شیدا آذرپور (طراح  صدا)، لعیا شمس‌الدینی (نور)، امید دانشوران (طراح گرافیک)، سعید راسخی پور (ساخت آنونس)، آیدا عارفی (دستیار کارگردان)، هومن مظهری (مجری طرح)، علیرضا ربانی زاده (برنامه‌ریز)، مجتبی راوش (مشاور کارگردان)، سعید راسخی پور (مدیر تبلیغات)، مهسان یحیی پور (مدیریت صحنه)، سعید مشی، امیر عباسی، ساسان سبک‌روح (دستیار صحنه)، حمید تن، محمد غفاری (عوامل فنی)، محمدرضا فدایی، لعیا شمس‌الدینی، آیدا عارفی (گروه صحنه) و علی کیهانی (روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی می‌توانند به سایت ایران کنسرت و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • «شهر آفتاب مهتاب» اتفاقی آوانگارد در تئاتر دهه ۴۰
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد