Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاره شناسان از تشخیص طولانی‌ترین انفجار رادیویی سریع خبر داده اند که به مدت ۳ ثانیه و به صورت دوره‌ای رخ داده است.

به گزارش مشرق، از جمله موضوعات اسرارآمیز و جدید کیهان، انفجارهای رادیویی سریع یا FRB‌ها هستند: انفجارهای شدید و درخشان امواج رادیویی از آن سوی جهان که معمولاً فقط چند میلی ثانیه طول می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون دانشمندان طولانی‌ترین FRB را شناسایی کرده‌اند.

به گزارش سی نت؛ دانیل میچیلی، محقق MIT، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این انفجار غیرعادی بود، چون نه تنها بسیار طولانی بود و حدود سه ثانیه طول کشید، بلکه انفجارهایی به صورت دوره‌ای وجود داشتند که بسیار دقیق بودند و در کسری از ثانیه مانند ضربان قلب منتشر می‌شدند. این اولین بار است که خود سیگنال انفجار دوره‌ای است.»

اگرچه ممکن است سه ثانیه سریع و زودگذر به نظر برسد، اما حدود هزار برابر بیشتر از FRB معمولی است. میچیلی توضیح می‌دهد: «چیزهای زیادی در جهان وجود ندارند که سیگنال‌های کاملاً دوره‌ای منتشر کنند. نمونه‌هایی که ما در کهکشان خودمان می‌شناسیم تپ اخترهای رادیویی و مگنتارها هستند که می‌چرخند و تابش پرتویی شبیه به فانوس دریایی تولید می‌کنند و ما فکر می‌کنیم این سیگنال جدید می‌تواند یک مگنتار یا تپ اختر در استروئیدها باشد.»

منطقی است که منبع سیگنال چیزی شبیه به یک ستاره نوترونی باشد که بسیار قدرتمند است. تپ اخترها و مگنتارها هر دو نوع ستارگان نوترونی هستند که هسته‌های فروپاشیده بسیار متراکم از ستارگان غول پیکر هستند که به سرعت در اعماق فضا می‌چرخند در حالی که انفجارهای دوره‌ای انرژی را ساطع می‌کنند.

ما فقط از سال ۲۰۰۷ در مورد وجود FRB‌ها می‌دانیم، و تا کنون FRB‌هایی که هر نوع الگوی را تکرار یا نشان می‌دهند بسیار نادر بوده اند. چیزی که سیگنال فضایی مذکور رازآلود می‌کند این واقعیت است که به نظر می‌رسد سیگنال حدوداً یک میلیون بار قوی‌تر از انفجارهای رادیویی است که ما انتظار داریم از تپ اخترها و مگنتارها در کهکشان خودمان ببینیم.

Michilli می‌گوید: «این تشخیص این سؤال را مطرح می‌کند که چه چیزی می‌تواند باعث ایجاد این سیگنال شدید که قبلاً هرگز ندیده‌ایم باشد و چگونه می‌توانیم از این سیگنال برای مطالعه جهان استفاده کنیم.» تلسکوپ‌های آینده وعده کشف هزاران FRB در ماه را می‌دهند و در آن زمان ممکن است تعداد بیشتری از این سیگنال‌های دوره‌ای را پیدا کنیم.

این سیگنال‌ها می‌توانند به عنوان ابزاری برای بررسی اسرار بزرگتر مانند گسترش جهان و چرخه زندگی ستارگان مورد استفاده قرار گیرند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت انفجار رادیویی مشرق فضا خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت دوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۵۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟

روزنامه کیهان از وضعیت پوشش دانشجویان در دانشگاه‌ها انتقاد کرد!

این روزنامه نوشت: بسیاری از دانشگاه‌های جهان حتی در آمریکا و اروپا در مورد نوع پوشش و آرایش دانشجویان قوانین سختگیرانه وضع کرده و آن‌ها را از پوشیدن لباس‌های نامتعارف و محرک یا آرایش و استفاده از وسایل زینتی غیرمعمول و حتی رفتار‌های نامتناسب با شأن دانشجویی به شدت منع نموده و بعضاً دانشجویانی که قوانین مذکور را رعایت نکنند، اخراج می‌کنند. چرا در کشور ما مسئولان ذی‌ربط تاکنون قوانین لازم در این زمینه را اجرا نمی‌کنند؟

دیگر خبرها

  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا هم برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟