Web Analytics Made Easy - Statcounter

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دولت بایدن اعلام کرد که انتظار نداریم عربستان سعودی تولید نفت خود را فوری افزایش دهد.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز جمعه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در جده عربستان سعودی در اظهاراتی که انتظارات از سفر جو بایدن به عربستان را کاهش داد، گفت که  ایالات متحده انتظار ندارد عربستان سعودی فورای تولید نفت خود را افزایش دهد و  منتظر نتیجه نشست بعدی اوپک پلاس در سوم ماه اوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالیوان گفت: فکر نمی‌کنم باید منتظر بیانیه خاصی در عربستان به صورت دوجانبه باشیم، زیرا معتقدیم که هرگونه اقدام بیشتر برای اطمینان از وجود منابع کافی انرژی برای محافظت از سلامت اقتصاد جهانی، در قالب اوپک پلاس انجام خواهد شد.

 وی افزود که هیات آمریکایی به ریاست جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور در سفر خود به عربستان سعودی درباره احتمال افزایش تولید نفت ریاض گفتگو خواهد کرد.

  مشاور امنیت ملی دولت بایدن افزود: ما در این نشست درباره امنیت انرژی گفتگو خواهیم کرد.

وی تصریح کرد بایدن زمانی که در اروپا یا آسیا است، درباره امنیت انرژی گفتگو می‌کند و مطمئناً اینجا در خاورمیانه و عربستان سعودی نیز درباره آن بحث و گفتگو خواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا در نخستین سفر خود  به منطقه غرب آسیا، ابتدا وارد سرزمین های اشغالی و کرانه باختری شد و اکنون با پرواز مستقیم از تل آویو  وارد جده عربستان سعودی شده است .

بر اساس گزارش های رسانه های بین المللی، بایدن در بدو ورود به جده مورد استقبال خالد الفیصل فرماندار استان مکه و ریما بنت بندر السعود سفیر عربستان در آمریکا قرار گرفت.

بایدن روز پنجشنبه گفت که نخستین رئیس جمهوری آمریکا خواهد بود که مستقیماً از تل آویو به شهر جده عربستان پرواز می کند و خاطرنشان کرد که حامل پیام صریح صلح بین رژیم صهیونیستی و جهان عرب خواهد بود.
ریاض متعهد شده است به رغم عدم وجود روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی، حریم هوایی عربستان را به روی همه پروازها از جمله پروازهای اسرائیلی باز کند.

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: عربستان سعودی ، ایالات متحده آمریکا ، جیک سالیوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا جیک سالیوان عربستان سعودی تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل