Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمرتضی بختیاری روز جمعه در آیین بهره برداری از شهرک اقتصاد مقاومتی زنجیره صنعت نوغانداری در روستای ایمر شهرستان مزرعه افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) در صنعت نوغانداری در کشور حرف اول را می زند که سند افتخاری از مددجویان  تولیدکننده جامعه هدف کمیته امداد در عرصه اقتصاد مقاومتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: یکی از اهداف تفاهم نامه همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و وزارت جهاد کشاورزی ایجاد ۲۰۰ هزار اشتغال پایدار به ویژه در صنعت پیله ابریشم و نوغانداری است.
بختیاری بیان کرد: براساس برنامه پنج ساله ششم کمیته امداد  امام خمینی (ره)  توانمندسازی مددجویان در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری در راستای توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی راس برنامه‌های این نهاد است.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در راستای این برنامه پنج ساله ششم  مجتمع اقتصادی موظف به ایجاد ۲۰۰ طرح اشتغالی برای خودکفایی جامعه هدف  کمیته امداد است تا از تحت پوشش این افراد خارج شوند.
بختیاری افزود: امکان دارد یک طرح اقتصادی هزاران اشتغال ایجاد کند و این ماموریتی است که بر دوش مجتمع اقتصادی کمیته امداد است  که بازوان کمیته  در اجرای توانمندسازی مددجویان است.
وی اظهار داشت: به یقین ماموریت کمیته امداد امام خمینی(ره) توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای تهی دستان با حفظ رعایت حرمت و تکریم است که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
وی بیان کرد: کمیته امداد   زنجیره صنعت نوغانداری کشور را از وجود دلال ها و واسطه ها و  ظلم به کشاورزان پاک کرد.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: سال گذشته ۵۰ هزار تومان خرید و فروش پیله ابریشم می شد که   در سال جاری  بیش از ۲۵۰هزارتومان در استان های پیشرو خراسان شمالی، گیلان و  گلستان فروخته شد.
بختیاری افزود: با ورود کمیته امداد امام خمینی(ره)  و همکاری جهاد کشاورزی در صنعت نوغانداری افرادی که  در این راستا چندین ماه برای ابریشم، برگ ابریشم، تولید و وارد بازار کردن محصولاتشان تلاش می کردند و  با کار افتادن کارخانه جاتی که درگذشته  خوابیده بود این صنعت دوباره احیا شده است.
وی اظهار داشت:  ایجاد خزانه برای کمیته امداد امام خمینی(ره) بسیار مهم است و در این راستا سال گذشته  ۵۰ هکتار زمین در گلستان   درخت توت و توتستان ایجاد شد.
بختیاری بیان کرد: مرغوبیت کرم ابریشم و نوع برگ درخت توت دغدغه تولیدکنندگان مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) است و ویژگی های درخت توت ۱۲۰ تا ۱۵۰ سال عمر می کند دست کشاورز را در نوغانداری باید  بگیرد.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت:فرش دستبافت تولیدی مددجویان کمیته امداد  از سوی سازمان مالکیت معنوی جهانی با عنوان لوگوی «احسان» ثبت جهانی شد و امروز  در سطح جهان مشتری دارد و به یقین با قرار دادن ابریشم  به بافندگان در کنار درآمد، عزت خواهند داشت.
 بختیاری اظهار داشت: از ابریشم های تولیدی مددجویان در صادرات  بافت تابلوهای صنایع دستی استفاده می تواند شود.
وی افزود:  امام علی (ع) در ۲۵ سال خانه نشینی  ۸۰۰ قنات را ایجاد، آباد   و در اختیار نیازمندان  و وقف کردند گذاشتند و تلاش های بی پایان اجتماعی و اقتصادی برای نفع جامعه داشتند که امروز الگوی خوبی برای خیران هستند.

برچسب‌ها گرگان کمیته امداد امام خمینی گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرگان کمیته امداد امام خمینی گلستان گرگان کمیته امداد امام خمینی گلستان کمیته امداد امام خمینی ره صنعت نوغانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۶۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه در حال حاضر خانواری در استان نیست که واقعا نیاز به حمایت داشته باشد و تحت پوشش نباشد.

رضا طاهری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت: این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان  شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان در سال جدید/ ۱۹۷۰ زن سرپرست خانوار بیمه شدند

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن نیز سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوارها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوارهای مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین  ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

پشت نوبتی نداریم

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوارها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می کنند و برای همین نمی خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهادهایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان