Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حمید عمادی، متخصص بیماری‌های عفونی در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در سویه جدید کرونا بیشتر علائم تنفسی فوقانی مانند عطسه، سرفه، آبریزش بینی، قرمزی چشم و در برخی افراد علائم گوارشی یعنی اسهال خیلی شدید و آبکی و در برخی افراد دیگر خستگی، تب و کوفتگی دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: افرادی که دچار بیماری های همزمان مانند دیابت، فشار خون، نارسائی کلیه، ضعف سیستم ایمنی بدن و ... هستند در سویه جدید احتمال ابتلا به بیماری های جدی و حتی مرگ را خواهند داشت.

عمادی تصریح کرد: مرگ و میر در سویه جدید کرونا نسبت به سویه های قبلی بسیار کمتر است، به صورتی که در سویه دلتا گشندگی های زیادی را مشاهده کردیم.

متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: در آبان و آذر سال ۱۴۰۰ روزانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تزریق واکسن داشته ایم و در شرایط کنونی که وضعیت کرونا بهتر شد به علت آرامش خاطر مردم مراجعه کمتر شد و حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر تزریق واکسن داشته ایم و هم اکنون با توجه به اطلاع رسانی های خوب و احساس مسئولیت ملت روز گذشته ۱۰۰ هزار نفر واکسن کرونا تزریق کرده اند.

عمادی ادامه داد: مجموعا ۲۹ هزار مراکز بهداشتی در سطح کشور آمادگی تزریق واکسن کرونا را دارند و در سایت های دانشگاه نوع واکسن کرونا و ساعات مراجعه افراد اطلاع رسانی می شود.

او افزود: با گذشت ۶ ماه از تزریق واکسن آنتی بادی های بدن کاهش پیدا می کنند و افراد مستعد ابتلا به ویروس کرونا هستند؛ بنابراین افراد جامعه باید پس از گذشت ۶ ماه مجددا واکسن تزریق کنند.

این استاد دانشگاه بیان کرد: فرق زیادی بین واکسن های کرونا وجود ندارد و انواع واکسن ها باعث کاهش مرگ و میر و مبتلایان به این بیماری خواهد شد.

عمادی تاکید کرد: شاید تزریق واکسن کرونا جلوی ابتلای افراد به بیماری را نگیرد، اما قطعا میزان مرگ و میر به خصوص در افرادی که بیماری های زمینه ای دارند را کاهش خواهد داد.

متخصص بیماری های عفونی تاکید کرد؛ برای افراد مسن و آنهایی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند تزریق واکسن کرونا بسیار واجب تر از سایر مردم خواهد بود و بایستی برای این افراد برنامه های ویژه در نظر گرفته شود.

عمادی افزود: تزریق واکسن در این مقطع از نزدن آن بسیار بیشتر توصیه می شود. تمام عوارض تزریق واکسن در ایران و کشورهای جهان جمع آوری شده است و فواید واکسن های کووید ۱۹ به جز آسترازنکا زیر سوال نرفته است‌.

او ادامه داد: مبحثی را به عنوان کووید طولانی مدت داریم و افرادی هستند که پس از ابتلا به کرونای خفیف دچار خستگی شدید، اختلال تمرکز، اختلال حافظه، درد مفاصل و ... خواهند شد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: سویه جدید کرونا خفیف است و کشنده نیست، اما ۲۰ تا ۳۰ درصد افراد پس از ابتلا به کرونا دچار کووید طولانی می شوند؛ بنابراین تزریق واکسن جلوی کووید طولانی را خواهد گرفت و قطعا مرگ و میرها را کاهش خواهد داد.

عمادی با بیان اینکه بهترین واکسن در دسترس ترین واکسن است، تاکید کرد: بهتر است تا دیر نشده و موج جدید کرونا نیامده افراد واکسن کرونا را تزریق کنند، اگر افراد علائم بیماری کرونا را دارند بهتر است که واکسن تزریق نکنند و ۴ تا ۶ هفته پس از اتمام ابتلا واکسن کرونا را تزریق کنند و در جریان ابتلا به بیماری به هیچ عنوان واکسیناسیون توصیه نمی شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر واکسن کرونا اخبار سلامت اخبار مطالب پزشکی اخبار مرتبط همه واکسن ها بر سویه های جدید اثرگذارند ۱۴۰۱/۴/۲۴ چه واکسنی را برای دوز چهارم کرونا تزریق کنیم؟ ۱۴۰۱/۴/۲۴ واکسن کرونا خطر سکته مغزی را کاهش می دهد ۱۴۰۱/۴/۲۴ ۵۰ شهر در وضعیت قرمز و نارنجی ۱۴۰۱/۴/۲۴ ماجرای افزایش تاریخ انقضای واکسن ها چیست؟ ۱۴۰۱/۴/۲۴ وزیر بهداشت: روند مرگ های کرونایی افزایشی خواهد بود ۱۴۰۱/۴/۲۴ آخرین ویدیو ها ویدیو دیده نشده از مازیار لرستانی و علیرضا خمسه ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۲۳:۱۶ تصویر شگفت انگیز ناسا از گذر دو قمر مشتری + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۲۲:۳۹ استقبال ولیعهد سعودی از بایدن + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۲۲:۳۴ شباهت عجیب فرهاد اصلانی به معروف‌ترین قاچاقچی تاریخ جهان + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۲۲:۱۲ دزدی بزرگ در دل آسمان + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۲۱:۱۷ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۳:۴۰ واکسیناسیون در زمان ابتلا به ویروس کرونا توصیه نمی شود ۲۳:۲۸ راه و روش موثر و مطمئن برای جذب خواستگار خوب ۲۳:۱۴ دلیل عادت های بد چیست؟ چگونه عادت های بد را ترک کنیم؟ ۲۲:۵۸ آبکشی دندانها بعد مسواک ممنوع! ۲۲:۵۶ محدودیت ترافیکی آزادراه تهران - شمال و جاده چالوس برداشته شد ۲۲:۳۹ تصویر شگفت انگیز ناسا از گذر دو قمر مشتری + فیلم ۲۲:۳۸ موجودات فضایی قصد تماس با زمین را دارند؟ ۲۲:۳۴ استقبال ولیعهد سعودی از بایدن + فیلم ۲۲:۳۳ راه رهایی از سردرد مرتبط با کامپیوتر ۲۲:۱۲ دلیل مهم سفت شدن پدال ترمز خودرو ۲۲:۰۱ اسفرزه؛ گیاه شفابخش در طب سنتی ۲۱:۵۳ چطور با شکست عشقی کنار بیایم؟ ۲۱:۴۷ فوری؛ مقصد وریا غفوری مشخص شد + عکس ۲۱:۴۳ قیمت جوجه یکروزه به ۱۰ هزار تومان زیر نرخ مصوب رسید ۲۱:۳۹ چاقی باعث ریزش مو می شود؟ ۲۱:۱۷ دزدی بزرگ در دل آسمان + فیلم ۲۱:۰۹ درمان دل درد صبحگاهی با طب بوعلی سینا ۲۱:۰۸ ۵۰ شهر در وضعیت قرمز و نارنجی ۲۱:۰۰ بایدن همچنان سوژه می شود؛ سردرگمی در دیدار رسمی + فیلم ۲۰:۵۴ حقوق کارمندان را پایین‌تر از قانون کار داده‌اند! ۲۰:۵۲ ۲۰ راهکار ساده برای کنترل چربی مو ۲۰:۵۰ آیا با جیمز وب سیاره هایی همچون زمین پیدا خواهیم کرد؟ ۲۰:۴۰ به دنبال تحمیل نوعی خاص از پوشش نیستیم/ تفاوت‌ها را به رسمیت می شناسیم ۲۰:۳۲ بهترین ماده زیبایی صورت در خانه شماست ۲۰:۱۷ رژیم ویژه برای رفع چربی کبد ۲۰:۱۲ مافیای کنکور از زبان وزیر آموزش و پرورش ۲۰:۰۲ همه واکسن ها بر سویه های جدید اثرگذارند ۱۹:۴۸ درمان فوری جوش صورت دوران بلوغ ۱۹:۳۲ چه واکسنی را برای دوز چهارم کرونا تزریق کنیم؟ ۱۹:۲۴ ماجرای افزایش تاریخ انقضای واکسن ها چیست؟ ۱۹:۲۳ راه مقابله با عوارض پشت میز نشینی ۱۹:۲۱ ۵ حقیقت در مورد عربستان سعودی که شاید از آن بی خبرید! ۱۹:۱۷ معمای پیچیده که فقط باهوش ها می توانند حل کنند ۱۹:۱۲ درخواست عجیب یک زن در دادگاه خانواده ۱۹:۰۹ خطای دید چالشی؛ بینایی خود را محک بزنید ۱۹:۰۵ آخرین قیمت میوه‌ های تابستانی در بازار ۱۹:۰۱ این جمله های منفی را هرگز به خودتان نگویید ۱۹:۰۰ اخذ بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان بدهی از ابربدهکاران بانکی ۱۸:۵۸ ۱۲ نکته کمتر شنیده شده درباره عید غدیر ۱۸:۵۱ اپیزود سیزدهم اقتصادینو؛ بروبچه های شیکاگو (بخش اول) ۱۸:۴۹ درمان خانگی سوختن موها با رنگ و دکلره ۱۸:۳۵ برنج ایرانی کیلویی ۱۳۵ هزار و ۵۰۰ تومان شد + قیمت انواع برنج ۱۸:۲۸ چجوری لباس مناسب سایزم رو پیدا کنم؟ + جدول سایز بندی ۱۸:۲۴ بالاترین بودجه تاریخ آمریکا برای پنتاگون! ۱۸:۱۳ آیت الله علم الهدی: این‌که عده‌ای بگویند عاشق امیرالمؤمنین هستیم اما در حکومت با امامت کاری نداریم، غدیر سکولار است که قبول نداریم ۱۸:۰۸ فوری: رضاییان به سپاهان پیوست + عکس ۱۸:۰۵ خانه ثروتمندترین فرد دنیا چگونه است؟ + عکس ۱۷:۵۸ وزیر بهداشت: روند مرگ های کرونایی افزایشی خواهد بود ۱۷:۵۴ ترفندی ساده برای پیدا کردن رمز عبور وای فای ۱۷:۴۷ آزادراه تهران - شمال و جاده چالوس یکطرفه شد اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا اخبار سلامت تزریق واکسن واکسن کرونا جدید کرونا سویه جدید ۱۴۰۱ ۴ ۲۴ واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۷۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد