Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، رشد محتوای و صنعتی سینمای ایران طی سالیان اخیر به اندازه‌ای بوده که بسیاری از جشنواره‌های کوچک و بزرگ جهانی، از سینماگران ایرانی به‌عنوان داور استفاده می‌کنند.

اگرچه سینمای ایران طی هفته‌های گذشته، اصغر فرهادی را به‌عنوان یکی از اعضای هیات داوران بخش رقابتی جشنواره کن ۲۰۲۲ مشاهده کرد اما حالا لیلا حاتمی، در دیگر جشنواره تراز اول جهان، به عنوان داور بخش مسابقه انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین حضور سینماگران ایرانی در جشنواره‌های مختلف جهانی، حالا دیگر به یک امر عادی تبدیل شده است. دهمین تجربه داوری حاتمی اما از نگاهی دیگر، حامل یک اتفاق ویژه نیز است.

جشنواره کن به عنوان معتبرترین جشنواره سینمایی جهان مطرح است و ونیز، همواره در رده دوم ارزش‌گذاری‌ها و تاثیرگذاری‌های محتوایی فستیوال‌های سینمایی جهان قرار داشته است. با توجه به اینکه لیلا حاتمی در سال ۲۰۱۴، تجربه داوری در جشنواره کن را داشته و قرار است که وی طی هفته‌های آتی، در جشنواره ونیز نیز چنین تجربه‌ای را از سر بگذراند، تنها سینماگر ایرانی خواهد بود که تجربه داوری در ۲ فستیوال تراز اول سینمای جهان را دارد.

اگرچه سینماگرانی از ایران نظیر عباس کیارستمی و اصغر فرهادی، تجربه داوری در بخش رقابتی کن را داشته‌اند اما هیچ‌یک از این چهره‌ها موفق نشدند تا با داوری در فستیوال رقیب سنتی کن، به چنین جایگاهی برسند.

لیلا حاتمی که برای نخستین‌بار به چنین جایگاهی رسیده، اولین‌بار در سال ۲۰۰۱ و با داوری در جشنواره فیلم کوتاه دبی، به جمع سینماگران ایرانی پیوست که داوری جهانی را تجربه کرده‌اند.

از دیگر جشنواره‌هایی که حاتمی به‌عنوان داور در آنها حضور داشت می‌توان به کارلووی‌واری، مراکش، دوویل، رم، کاستندورف، پرتقال طلایی، وزول و کن اشاره کرد.

برچسب‌ها اصغر فرهادی جشنواره ونیز عباس کیارستمی لیلا حاتمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصغر فرهادی جشنواره ونیز عباس کیارستمی اصغر فرهادی جشنواره ونیز عباس کیارستمی لیلا حاتمی تجربه داوری لیلا حاتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۸۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ جواد حاتمی در نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت ارزآفرین پتروشیمی با حضور معاون وزیر نفت اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با ۵۱۰ میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد ۱۸ درصدی داشته و همچنین موفق به کسب درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد ریال شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت تولید پتروشیمی بوشهر حدود ۹ میلیون و ۲۴۸ هزار تن است که بخشی از این محصولات به صورت خوراک به مصرف واحد‌های دیگر مجتمع می‌رسد و بخش دیگر به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: مجموعه پتروشیمی با توجه به تنوع محصولات بزرگ‌ترین زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور را دارا است به نوعی که از مرحله دریافت گاز ترش تا انواع محصولات شیمیایی و الفینی در پتروشیمی بوشهر تولید می‌شود.

حاتمی ادامه داد: این محصولات توسط ۱۲ پتروشیمی تولید می‌شود و یا در آینده با راه اندازی فاز‌های توسعه‌ای تولید آنها آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر از طریق فروش یوتولیتی کمک شایانی به سایر واحد‌های پتروشیمی دارد به نحوی که یک سوم درآمد پتروشیمی بوشهر از محل فروش یوتیلیتی است.

حاتمی عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی تهیه خوراک است که با توجه به راه اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک پتروشیمی بوشهر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: در تحقیق و توسعه نگاه به این است که از ظرفیت‌های داخلی نهایت استفاده انجام و از شرکت‌های داخلی برای شارژ کاتالیست‌ها بکارگیری شود.

حاتمی افزود: رویکرد زیست محیطی به صورت عینی و واقعی در پتروشیمی بوشهر دنبال می‌شود و در این زمینه برای کاهش پساب و حفظ محیط زیست منطقه اقدام‌های ارزشمندی اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته نیز تندیس واحد پاک به پاس اقدام‌های ارزشمند زیست محیطی به مجموعه پتروشیمی بوشهر اهدا شده است.

حاتمی ادامه داد: بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و صرفه ۱۵۰ هزار دلاری ماهانه از دیگر دستاورد‌های این پتروشیمی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه مصرف انرژی در حوزه تولید پایش می‌شود تا سهم بسزایی در صرفه جویی و پایش به صورت روزانه انجام شود.

حاتمی ادامه داد: کل فروش پتروشیمی بوشهر ۵۹۸ میلیون دلار گزارش شده است.

وی افزود: در مرحله دوم پتروشیمی متوسط پیشرفت واحد‌های در دست ساخت ۹۳.۵ درصد است که انتظار می‌رود دو تا سه طرح این مرحله در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه
  • گل‌به‌خودی مانع‌ اولین کلیت شیت آرشا!
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • روایت یک دلداگی به همسر؛ مرد ایرانی ۲۵ سال در دریا سرگردان بود! +تصویر
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است