Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با بیان اینکه نگهداری راه های گلستان به سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: تنها ۲۰ درصد این بودجه محقق می شود.

مهدی میقانی در گفتگو با خبرنگار ایسنا گفت: در استان گلستان پنج هزار کیلومتر انواع راه ها وجود دارد که ۷۰ درصد آن راه های فرعی و روستایی است و دغدغه اصلی ما شریان اصلی شرق به غرب از کهنه کلباد سمت نوکنده تا تونل جنگل گلستان به طول حدود ۲۳۰ کیلومتر است که بار اصلی شبکه های جاده ها بر دوش این محور شریانی قرار دارد و از مطالبات ما که نگهدارنده و بهره بردار این شبکه اصلی هستیم دغدغه هایی وجود دارد

وی پروژه محور مینودشت-گالیکش-تنگراه را از پروژه های بسیار مهم دانست و افزود: این پروژه جزو پروژه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل است و در سفر رئیس جمهور نیز استاندار گلستان توجه ویژه ای به مسئله راه ها و تکمیل این قبیل پروژه ها داشتند که اعتبارات خوبی نیز به حوزه شرکت ساخت اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با بیان اینکه نگهداری راه ها اقدامی پرهزینه و نیازمند تخصیص اعتبار است، بیان کرد: در حالت عادی باید به طور مستمر به حوزه راه ها توجه ویژه ای شود و به این حوزه بودجه هایی تخصیص داده شود، باید حدود پنج درصد ارزش ریالی راه ها اعتبار اختصاص یابد تا در راستای نگهداری از راه ها اعم از روکش و غیره استفاده شود که این میزان معادل سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان است اما تنها ۲۰ درصد این بودجه محقق می شود.

میقانی از تلاش و هم افزایی مسئولان ارشد استانی و نمایندگان مجلس برای جبران کاستی ها و مشکلات راه های گلستانی قدردانی کرد و یادآور شد: بنده تمامی مطالبات را به حق می دانم و به دلیل وجود کمبودها از مردم عذرخواهی می کنم اما برای رفع مشکلات این حوزه از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از موضوعاتی که در حوزه نگهداری راه ها وجود دارد بحث روکش آسفالت است، یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از محورهای کوهستانی به روکش نیاز دارد و گلستان در این بخش براساس شاخص های سازمان راهداری رتبه نخست را به خود اختصاص داده اما با این وجود ما از وضعیت فعلی راضی نیستیم و هنوز تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با بیان اینکه پروژه تقاطع غیرهمسطح غربی کمربندی علی آبادکتول قدمت ۱۰ ساله دارد که اخیراً به ما واگذار شده است، متذکر شد: با تلاش همکاران ما این پروژه یک روز هم غیرفعال نبوده اما دغدغه ما تخصیص منابع اعتباری است، تاکنون دو میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده اما در ادامه به ۳۰ میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.

میقانی اضافه کرد: ۵۰ درصد تلفات سوانح رانندگی در استان گلستان مربوط به موتورسیکلت سواران و عابران پیاده است و در سه ماه اخیر نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد کاهش داشتیم اما فوت حتی یک نفر هم زیاد است و در راستای حفظ جان مردم باید تخصیص اعتبارات این پروژه تکمیل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: راهداری سازمان راهداری گلستان مجلس شورای اسلامی نگهداری راه ها میلیارد تومان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجید نبی‌پور گفت: هنگام برداشت محصول گندم با جبهه بارندگی مواجه شدیم که با اطلاع‌رسانی هواشناسی، نشست‌های بحران با همکاری استانداری برگزار و تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شد.   وی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ درصد محصول گندم از مزارع خوزستان برداشت، ۸۶۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خوزستان خریداری و در ۳۱ سیلو، ۱۲ کارخانه و ۷۱ مرکز خرید روباز نگهداری می‌شوند، افزود: ۵۸ هزار تن گندم در فضای باز نگهداری می‌شد که در صورت بارندگی دچار مشکل می‌شدند و خسارت زیادی می‌دیدند.   نبی پور ادامه داد: گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.   رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به انتقال بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف، اضافه کرد: فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.   وی با بیان اینکه بیشترین میزان بارندگی روز‌های اخیر در دزفول، اندیمشک و شوش ثبت شده است، گفت: نگرانی‌هایی در خصوص خسارت به مزارع برداشت نشده شهر‌های دزفول، شوش، اندیمشک، مسجدسلیمان، ایذه و دزپارت وجود دارد که در حال رصد و پایش مزارع این شهر‌ها هستیم.   مجید نبی پور با بیان اینکه خسارت‌های وارده به مزارع گندم در نقاط مختلف پس از پایش و بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد، افزود: هر کشت با بیمه محصولات همراه است که خسارت‌ها به بانک کشاورزی اعلام خواهد شد تا حق کشاورزان ضایع نشود.   وی در خصوص بسته‌های حمایتی در صورت تداوم بارندگی، می‌گوید: امروز نشستی در این خصوص برگزار و تمهیدات لازم برای حمایت از بهره‌برداران اندیشیده خواهد شد.      

دیگر خبرها

  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است