Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان از افزایش سقف تعهدات بیمه خبر داد و گفت ۱۱۹قلم دارو OTC و ۳۶۶ قلم دارو دیگر زیر چتر بیمه قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عطاءالله حیدری در حاشیه بازدید از داروخانه های شهرستان بیجار به منظور ارزیابی نحوه اجراء طرح "دارویار" در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: افزایش قیمت چند روز اخیر با افزایش سقف تعهدات بیمه ایی همراه بوده است و تعداد داروهای بیشتر زیر چتر ببمه قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۱۱۹ قلم دارو OTC و ۳۶۶ قلم دارویی که قبلا بیمه نبوده اند مشمول بیمه شده است.   معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر اینکه با افزایش قیمت داروها سهم پرداختی بیمار ثابت و در برخی موارد کاهش داشته است گفت: با افزایش قیمت داروها ما به التفاوت افزایش قیمت توسط سازمانهای بیمه گر پرداخت می شود و تاثیری بر سهم پرداختی بیمار ندارد.   وی تصریح کرد: درج مابه التفاوت در فیش مکانیزه داروخانه الزامی است.   حیدری ادامه داد: در صورتی که بیمار با نسخه آزاد به داروخانه مراجعه کند متصدی داروخانه جهت اخذ بیمه سلامت و درج در سامانه نسخ الکترونیکی بیمار را  به دفاتر پیشخوان دولتی جهت اخذ بیمه سلامت  ارجاع دهد.   این مسئول با اشاره به مممنوع شدن کاهش عرضه وسایل یشگیری از بارداری بدون نسخه پزشک گفت: عرضه ملزومات پیشگیری از بارداری براساس قانون صیانت از خانواده و جوانی جمعیت بدون نسخه در داروخانه ها ممنوع است.   معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تاکید کرد: در پی این افزایش قیمت حق فنی دریافتی داروخانه ها هیچ افزایشی نداشته است.   حیدری با بیان اینکه وضعیت شهرستان از نظر ذخایر دارویی خوب است گفت: ممکن به دلیل بروز مشکلات و کمبود کشوری به صورت مقطعی برخی داروها کمیاب شود اما این مشکل طی هفته های آینده حل خواهد شد.     این مسئول با بیان اینکه عرضه شیرخشک های متابولیک و رژیمی  سامانه ای و بر اساس نوع و مقدار تجویز پزشک از سازمان بنام و مشخصات مصرف کننده نهایی مستقیما ارسال میگردد و داروخانه حق تحویل به هیچ فرد دیگری ندارد گفت:  مصرف  و مشکل کمبودی به این لحاظ وجود ندارد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد

‌به گزارش خبرنگار مهر، آیین نامه حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی که چندی پیش به امضای دو وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت رسید، سرانجام امروز و پس از چند ماه تاخیر ابلاغ شد. طبق این آیین نامه، پلتفرم‌ها فقط می‌توانند در حوزه نسخه الکترونیکی فعالیت کنند و حمل و تحویل دارو از طریق سکوها برای نسخه کاغذی ممنوع است.

این آیین نامه که در ۱۲ ماده به تصویب رسیده از زمان ابلاغ به مدت ۶ ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود.

وظایف سکوها در حمل و نقل دارو

براساس ماده ۲ آیین نامه سکوهایی مجاز هستند خدمات مربوط به سفارش گیری و تحویل دارو را از طریق داروخانه های دارای مجوز بهره برداری ارائه کنند که دارای مجوز از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بوده و یا دارنده پروانه خدمات حمل و نقل، فناوری اطلاعات، هوشمندسازی از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشند.

همچنین درج هر گونه تبلیغات و تشویق مستقیم و غیر مستقیم کاربران به مصرف فراورده های دارویی ممنوع است.

سکو موظف است اطلاعات مکانی برخط حمل کننده دارو را در اختیار کاربر و داروخانه قرار دهد.

این آیین نامه هرگونه دسترسی به واسطه ذخیره یا نگهداری کد رهگیری به محتوای نسخه الکترونیک توسط سکو را ممنوع کرده است.

ماده ۴ این آیین نامه نیز نحوه نسخه پیچی و بسته بندی دارو به منظور ارسال را مشخص کرده است. براین اساس نسخه پیچی دارو پس از دریافت کد رهگیری توسط داروخانه، در سامانه های تخصصی نسخه پیچی در داروخانه انجام می شود و دامنه خدمات حمل و نقل دارو از طریق سکوها صرفا در حوزه نسخه الکترونیکی بوده و پذیرش سفارش حمل و عرضه دارو از طریق سکوها برای نسخ کاغذی ممنوع است.

همچنین سکوها موظف هستند امکان ثبت شکایت و پیگیری برخط کاربران را تحت نظارت سازمان غذا و دارو در خصوص تخلفات داروخانه ها فراهم کنند.

شرایط تعطیلی دائم یا موقت سکوها

در صورتی که سکوی دارای مجوز، تصمیم به تعطیلی موقت یا دائم دارد، باید این موضوع را از یک ماه قبل از تعطیلی به اطلاع همه کاربران و مرجع صادرکننده مجوز خود برساند.

همچنین در این آیین نامه سازمان غذا و دارو موظف است سرویس به روز رسانی شده داروخانه ها، یا تایید به روز مجوز داروخانه های دارای درخواست را در اختیار سکوها قرار دهد.

کد خبر 6091130 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد