Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمجید دراهکی روز شنبه در نشست با فرمانده پایگاه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در بوشهر افزود: اساس سیاست‌گذاری در حوزه یادگیری و آموزش به طور طبیعی باید بر مبنای گروه سنی جوانان صورت گیرد و تربیت نیروی کار ماهر برای ورود به بازار کار با تکیه بر جمعیت جوان دانشگاهی و یا سربازان می‌تواند نقش مهارت‌آموزی را در آینده اشتغال و تولید کشور و استان بوشهر بسیار نمایان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر توانمندسازی سربازان با آموزش‌های کارآمد مبتنی بر مشاغل نو افزود: در راستای توسعه آموزش‌های مهارتی بر اساس نیاز بازار کار در استان بوشهر بزرگترین مرکز آموزش غواصی و جوشکاری زیر آب در منطقه دوم دریایی بوشهر در هفته مهارت افتتاح می‌شود.

دراهکی اضافه کرد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته با فرماندهی پایگاه دریایی تا پایان سال پنج کارگاه مهارت آموزی دیگر نیز در مرکز آموزش سکان بوشهر راه اندازی خواهد شد.

وی با تاکید براینکه مهارت افراد می‌تواند بار اشتغال را پس از پایان خدمت سربازی کاهش دهد، گفت: ما امروز با ابر چالشی به نام اشتغال روبرو هستیم که بحث سربازان در آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چون اگر این قشر بعد از سربازی مهارتی آموخته باشند مساله شغل آنها به سادگی قابل حل است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده قرار است مرکز آموزش فنی و حرفه ای در جزیره خارگ با همکاری فرماندهی نیروی دریایی ارتش راه اندازی شود.

وی ادامه داد: آموزش‌های مهارتی کارآمد به سربازان وظیفه با هم‌افزایی تداوم می‌یابد که راه اندازی این مرکز در جزیره خارگ گواه این مشارکت خوب است.

دراهکی با بیان اینکه فرصت ۲ساله خدمت سربازی زمان مناسبی برای مهارت افزایی و ارتقای مهارت است، گفت: مهارت آموزی و مهار تفکر مدرک گرایی حلقه گمشده و مقدمه ایجاد کسب و کار در کشور است و تحقق این مهم نیازمند هم افزایی دستگاه‌های اجرایی با یکدیگر است.

فرمانده پایگاه دریایی ارتش در بوشهر گفت: فعال شدن قرارگاه مهارت آموزی نیروهای مسلح ضرورت نظام وظیفه عمومی و یک اتفاق مهم برای آینده کشور است.

امیر دریادار دوم احسان نصیری اضافه کرد: سیاست‌گذاری در حوزه آموزش نیروی جوان در قالب سربازان در طول دوره خدمت علاوه بر اثرگذاری در رونق تولید، شرایطی را فراهم می‌کند تا سربازان جوان در قالب افراد دانش‌آموخته دانشگاهی و حتی افرادی که بدون ورود به دانشگاه و گذراندن تحصیلات دانشگاهی به دوران سربازی ورود پیدا کرده‌اند، با کسب مهارت‌های کاربردی، پس از دوران خدمت بتوانند در پیدا کردن اشتغال مدنظر خود موفق‌تر از دیگران عمل کنند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین خلاء جامعه امروز، نداشتن مهارت است که با حرفه آموزی زمینه لازم برای اشتغال زایی سربازان فراهم و از سویی بواسطه داشتن مهارت زمان خدمت سربازی آنها کاهش می‌یابد.

نصیری با اشاره به آمادگی پایگاه دریایی ارتش در بوشهر برای راه اندازی مرکز آموزشی مناسب برای سربازان وظیفه و مردم عادی در جزیره خارگ گفت: ترویج و گسترش آموزش فنی و حرفه‌ای جزو تکالیف است و انتظار می‌رود همه نیروهای مسلح با مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای برای ترویج مهارت آموزی تعامل و همکاری داشته باشند تا با تربیت نیروی انسانی ماهر به جنگ بیکاری رفته و اشتغال جوانان فراهم شود.

فرمانده پایگاه دریایی ارتش در بوشهر افزود: مهمترین اولویت‌های این پایگاه زیر پوشش قرار دادن تمامی کارکنان وظیفه برای مهارت آموزی تا پایان سال ۱۴۰۲ است که این مهم با همکاری خوب آموزش فنی و حرفه ای محقق می‌شود.

قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه از نیمه دوم سال ۱۳۹۷ اجرا شد که تاکنون به بیش از ۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر از سربازان وظیفه در استان بوشهر در یگان‌های مختلف آموزش‌های مهارتی ارائه کرده است.

  

برچسب‌ها بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مهارت اموزی آموزش فنی و حرفه ای آموزش های مهارتی پایگاه دریایی استان بوشهر مهارت آموزی دریایی ارتش راه اندازی مرکز آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد

سردار موسی کمالی درباره جزییات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر و شرایط بهره‌مندی از آن‌ها گفت: همانطور که بارها اعلام شده است، هدف قرارگاه مهارت آموزی، ارتقای مهارت سربازان، تسهیل در اشتغالزایی برای آنان پس از پایان خدمت و خوشایندسازی دوران سربازی است. در همین راستا و همچنین به منظور ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد انگیزه وتشویق جوانان به مهارت آموزی، مشوق‌هایی نیز برای سربازان ماهر در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از این مشوق‌ها مربوط به سربازانی است که قبل از اعزام به خدمت مهارتی را فراگرفته و آن را در سامانه سرباز ماهر به ثبت برسانند، گفت:‌ اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر شش ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان ماهر است.

هر سرباز امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه هر سرباز وظیفه ماهر امکان بهره‌مندی از چند مشوق را دارد، گفت:‌ هر فرد می‌تواند حداکثر از یک مشوق استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت بندی، می‌توانند تا چهار مشوق را برای خود انتخاب کنند.

وی از رفع مشکلات فنی در خصوص اعمال مشوق‌ها خبر داد و گفت: اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت عملیاتی خواهد شد.

جزییات بهره‌مندی از مشوق‌های سرباز ماهر

کمالی با بیان اینکه مهارت آموزان به چهار گروه دوره‌های کوتاه مدت، فارغ التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها تقسیم می‌شوند، گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.

امتیازبندی سربازان ماهر چگونه است؟

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه امتیازها را به سه دسته تقسیم کرده‌ایم، گفت: برای ورود به مشوق و بهره‌مندی از آن کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است. امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد. در گروه دوم مشوق‌ها نیز لازم است که افراد ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره مند شوند. اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق‌ به صورت کامل بهره‌مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است.

وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است. برای دیگر فارغ التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد. دیگر فارغ التحصیلان هم از شش آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی  یک امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر سه ساعت آموزش، فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر پنج ساعت یک امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز  مربوط به کاراموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر پنج ساعت یک امتیاز دارد.

کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین‌تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر پنج ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز به این افراد تعلق می‌گیرد. دوره‌ عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی پنج امتیاز دارد.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت را خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت سنجی مدارک را انجام می‌دهد.

مشوق‌ها شامل سربازان در حین خدمت نمی‌شود

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح درباره اینکه چطور می‌توان از این مشوق‌ها بهره‌مند شد، گفت: افراد برای ثبت نام می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند. اعزامی‌های تیر به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود. متقاضیان حداقل دو ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت اعزامی‌های تیر به بعد می‌توانند اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • جزئیات مشوق‌های سربازی اعلام شد | هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟
  • جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر اعلام شد
  • جزییات مشوق‌های مهارت آموزی برای سربازان
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای