Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، بعد از انتشار اخباری مبنی بر ضرب و شتم یک معلول در یکی از مراکز نگهداری معلولین در استان کهگیلویه و بویراحمد شاهد واکنش های مختلفی بودیم.

در همین خصوص محمد کریم آریا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به اینکه نیاز است رسانه ها قبل از انتشار اخبار و گزارش ها با مسئولان مرتبط گفت‌وگو کرده و چند و چون قضیه را به خوبی مورد بررسی قرار داده و آن گاه خبر منتشر کنند اظهار کرد: متاسفانه در برخی از رسانه‌ها از شکنجه سخن به میان آمده بود در حالی که هنوز در این خصوص پی‌گیری‌های مستمر به قطعیت لازم نرسیده و پیگیری‌ها برای رسیدن به اصل مطلب همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خودم به مدت سه شبانه روز در شهرستان گچساران مستقر شدم و پیگیر این موضوع بودم و همچنین یکی از معاونین خود را به مدت چهار روز به همراه رئیس شهرستان در خود محل نگهداری معلولین مستقر و یا به عبارتی محصور کرده بودم گفت: در طول این چهار شبانه روز نیز به وسیله تماس تصویری و به صورت مستمر و دائم پیگیر موضوع بودم.

وی گفت: در همین خصوص این مرکز نگهداری معلولان ذهنی را در شهرستان گچساران تعطیل موقت کرده و معلولین آن مرکز را در استان جانمایی کردیم و از طریق مراجع قضایی همچنان پیگیر هستیم افزود: دوربین ها در حال چک شدن بوده و با افراد برای رسیدن به نتیجه در حال گفت‌وگو هستیم.

آریا به دغدغه‌های خود در بهزیستی استان برای جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی در همه زمینه‌ها اشاره کرد و گفت: از روزی که مدیریت بهزیستی استان را پذیرفتیم بازرسی‌ها و نظارت‌ها را بیش از پیش کردیم اولین انتصاب ما مربوط به بازرسی بهزیستی بود همچنین سه نفر نیروی دیگر را در بازرسی اضافه کردیم تا اینکه بتوانیم نظارت کاملی بر روند فعالیت های این سازمان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه همین مرکز در اردیبهشت ماه توسط ما مورد نظارت و بازرسی قرار گرفت و اخطار اول را در ۲۷ اردیبهشت ماه امسال به این مرکز دادیم و در آستانه تعطیلی هم بود گفت: وقتی بسیاری از فعالیتهای بهزیستی به بخش خصوصی واگذار شده لذا به عنوان مامور دولت جمهوری اسلامی وظیفه نظارت و اشراف کامل بر فعالیت های بخش خصوصی را داریم و مهمتر از همه اینکه بخش خصوصی ما با افراد معلول و خاص سر و کار دارد.

آریا در ادامه با بیان اینکه در همین پرونده و بعد از شنیدن این موضوع فورا کمیسیون اضطرار را تشکیل دادیم گفت: مراکز ما بدانند که تخلفات این چنین قابل بخشش نیست و در مقابل هر مرکزی که عملکرد خوبی داشته باشد و مردم و خانواده ها از آن رضایت داشته باشند ارتقا داده خواهد شد چرا که این مراکز نشان اصلی سازمان بهزیستی هستند و مردم به آن‌ها اعتماد کرده‌اند و دلیل اینکه سه شبانه روز خودم و به مدت چهار شبانه روز معاون توانبخشی در گچساران بیتوته کرده در راستای جلب اعتماد مردم است لذا در کارها باید علاوه بر مدیریت صداقت هم داشته باشیم.

وی افزود: قطعاً در به فکر ترمیم مشکلات گذشته خواهیم بود و روند ناقص و نامطلوب گذشته را ترمیم می‌کنیم و در این پرونده نیز صفر تا صد موضوع پیگیری خواهد شد.

آریا به دغدغه مسئولان بهزیستی کشور در این پرونده اشاره کرد و گفت: دکتر قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور شخصا پیگیر این موضوع است و تاکنون چندین و چند بار حوزه ریاست بهزیستی و همچنین معاون رئیس سازمان بهزیستی کشور تلفنی با ما پیگیر این موضوع بوده تا در ادامه و در آینده در استان شاهد چنین برخوردهایی نباشیم.

وی با بیان اینکه از طرف دیگر نباید زحمات و خدمات کادر مراکز رسیدگی به امور معلولان را کوچک جلوه داده و اجحاف در حق آن‌ها شود گفت: وقتی یک نفر باید ۱۵ معلول را در چنین مراکزی مدیریت کند به سختی و مشقت کار پی خواهیم برد که حتی مدیریت ۱۵ فرد سالم هم کار سختی است و اتفاقات ممکن است رخ دهد و باید سختی کار این افراد را نیز در نظر گرفت هر چند که قصور و خطاهای این چنینی هرگز نافی برخورد با افراد خاطی نخواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معلول سوقی گچساران دوربین ضرب و شتم خبرگزاری فارس شبانه روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۹۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است