Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: قصد داریم که در راستای تقویت نقش پژوهشگاه، به عنوان دیده بان و پیشران صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور، قدم های موثرتری برداریم.

 نشست تخصصی «دولت هوشمند؛ ابعاد و چالش ها» با حضور متخصصین و پژوهشگران حوزه فاوا، همزمان به دو صورت حضوری و برخط در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید محمد رضوی زاده در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری نشست‌های علمی - تخصصی، اظهار داشت: در راستای ارتقاء جایگاه پژوهشگاه به عنوان دیده‌بان در حوزه فاوا و بازوی مشاور وزارت ارتباطات، برنامه‌های متعددی را در دست اجرا داریم و یکی از این برنامه‌ها، برگزاری نشست‌های عملی تخصصی است که از این پس به طور منظم و مداوم برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: موضوعات این نشست‌ها، با توجه به اولویت های وزارت ارتباطات، نیازهای بخش فاوای کشور و پیشرفت های جهانی در این حوزه تعیین خواهد شد که موضوعاتی نظیر شبکه ملی اطلاعات و دولت هوشمند در صدر این اولویت ها قرار دارند.

رضوی زاده گفت: در این سری از نشست‌های تخصصی تلاش می شود که از تمام ظرفیت ها و دانش موجود در بین پژوهشگران پژوهشگاه، نخبگان، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها، پژوهشگران مراکز علمی و تحقیقاتی، متخصصان بخش خصوصی و همچنین مدیران و کارشناسان دستگاه های زیرمجموعه وزارت ارتباطات، استفاده شود.

بر اساس این گزارش در اولین جلسه از این سری نشست ها که به مبحث دولت هوشمند اختصاص یافت، در ابتدا نسرین دسترنج، استادیار و مدیر گروه خدمات و محتوای الکترونیکی پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه، با ارائه نتایج مطالعات پژوهشی انجام شده در پژوهشگاه، ضرورت تغییر پارادایم از دولت الکترونیک به دولت دیجیتال و اثرگذاری آن بر مفاهیمی مانند: بازآفرینی روابط بین دولت‌ها و مردم، گسترش میزان مشارکت ذینفعان، شهروندان توانمندتر، افزایش مسئولیت پذیری در بخش دولتی و راه‌های جدید برای ایجاد هوشمندی جمعی را بیان کرد.

سپس در بخش دوم نشست، احسان کشتکاری، عضو هیأت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران و حامد منکرسی، معاون سیاست‌گذاری و اعتباربخشی سازمان مذکور، درخصوص چالش‌ها، اقدامات و برنامه‌های اجرایی با توجه به مأموریت‌های سازمان فناوری اطلاعات به سخنرانی پرداختند. همچنین در بخش پایانی، سخنرانان نشست به پرسش‌های مطروحه از سوی شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

در کنار برگزاری این نشست به صورت حضوری، بیش از ۵۰ نفر از متخصصان، پژوهشگران و علاقمندان بخش نیز به صورت برخط در جلسه حضور داشتند.

سلسله نشست‌های علمی - تخصصی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از این پس به صورت مستمر و منظم برگزار و اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در حاشیه نشست پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه که با حضور معاون فناوری و نوآوری و مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل هلدینگ صنایع مادیران، معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمع دیگری از مدیران وزارت ارتباطات و استان برگزار شد؛ گفت : عرصه اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه‌های بسیار خوب برای رونق اشتغال و تولید در استان کرمانشاه است.

وی گفت: خوشبختانه با رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که طی ماه‌های اخیر با وزیر ارتباطات و معاونانش صورت گرفته، به توافقات تحول آفرینی برای اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه رسیده ایم که در نشست امروز چگونگی اجرای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای در مجموعه پارک علم و فناوری استان بزودی شروع به فعالیت می‌کند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: این مرکز با ۲۰ تیم فعالیت خود را برای تولید آثار آغاز می‌کند و در آینده تا ۵۰ تیم گسترش خواهد یافت.

وی ادامه داد: طرح ایجاد سرزمین اقتصاد دیجیتال یکی دیگر از طرح‌های تحول آفرینی که می‌تواند بستر بسیار خوبی برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان حوزه‌های فناوری اطلاعات فراهم کند.

صحرایی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و همراهی وزارت ارتباطات، امیدوارم بتوانیم در زمان کوتاهی بتوانیم این عرصه بسیار مهم را هم برای اشتغال جوانان و رونق کسب و کار استان فراهم کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه