Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختراع "عبدالطیف حقیقت" و "مهدیه رزم‌پور" زوج شاغل در اداره مهندسی فناوری اطلاعات بندر شهید رجایی در جشنواره و نمایشگاه طراحی، ایده و اختراع 2022 ژاپن بعنوان اختراع برتر معرفی و مدال طلا را برای کشورمان به دست آوردند.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ، طرح اختراعی "عبدالطیف حقیقت" مدیر شبکه بندر شهید رجایی و "مهدیه رزم‌پور" از کارشناسان مهندسی فناوری اطلاعات در اداره فاوا بندر شهید رجایی با عنوان " ابزار هوشمند گفتار تعاملی" و آیین حقیقت فرزند به عنوانیک طرح مشترک در جشنواره و نمایشگاه طراحی، ایده و اختراع 2022 ژاپن پذیرفته وپس از احراز جایگاه برتر  مدال طلا این دوراز مسابقات را کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"عبدالطیف حقیقت"، مدیر شبکه فاوا بندر شهید رجایی در خصوص اختراع خود و ویژگی‌های این مسابقه اظهار داشت: این دوره از مسابقات عموما به صورت سالانه با هدف شناخت ایده‌ها و اختراعات برتر و افزایش سطح نوآوری در جامعه با نظارت و حمایت سازمان جهانی اختراعات برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه جشنواره از 10 تا 12 تیرماه امسال در کشور ژاپن به صورت غیرحضوری و آنلاین (به دلیل شرایط متاثر ازکرونا) برگزار و در پایان نتایج اعلام شد، بیان کرد: اختراع من به منظور افزایش سطح تعاملات اجتماعی در حین تماشای انیمیشن طراحی شده است.

حقیقت ادامه داد: این طرح به نحوی طراحی شده که  بیننده درحالی  تماشای محتوا ولذت برده از آن با ایجاد ارتباط دو طرفه و هوشمند مطالب آموزشی را دریافت و ازمطالب آموزشی انیمیشن  نیز بهرمند می شود .

به گفته این مخترع، جامعه هدف این اختراع وسیع و کاربردهای آموزشی و توانبخشی دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات بیش از 350 طرح با حضور  30 کشور از جمله آمریکا، چین، ژاپن، تایوان، کره، کانادا و غیره که عموما عضو سازمان جهانی اختراعات هستند، حضور داشتند. 

گفتنی است، "عبدالطیف حقیقت" دارای مدارک مهندسی فناوری اطلاعات و کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات می‌باشد و از سال 1386 به‌‌ عنوان مدیر شبکه بندر شهید رجایی در اداره فاوا مشغول فعالیت است.

همسر وی تیز "مهدیه رزم‌پور " فارغ‌التحصیل مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از دانشگاه خوارزمی و فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز است که از سال 1383 در اداره فاوا بندر شهید رجایی شاغل می باشد‌.

جامعه دریایی و بندری استان هرمزگان ضمن تبریک کسب این موفقیت به زوج مخترع  ؛حمایت خودرا درجهت تجاری سازی این دستاورد مهم اعلام می دارد .

انتهای پیام 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ژاپن کسب مدال طلای برنا هرمزگان بنادر و دریانوردی هرمزگان جشنواره اختراع 2022 مهندسی فناوری اطلاعات بندر شهید رجایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی

 

خبر بروز رسانی می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در دومین بازدید خود از این بندر گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است، اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک بین دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی در بازدید از بخش نگهداری بیش از ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی که ترخیص نشده است، افزود: اگر علت اصلی عدم ثبت سفارش و عدم ترخیص کالا‌ها و اقلامی که پنج سال از تولید آنها می‌گذرد، حمایت از تولید داخل است، بنابراین متروکه اعلام کردن آنها و سپس به فروش رساندنشان در بازار نیز، نقض غرض است و در نهایت با این روش هم اثر خود را در بازار می‌گذارد.
رئیس دستگاه قضا گفت: این ماشین آلات از طریق ورود مستقیم به بازار یا از طریق فروش در قالب اموال تملیکی در بازار عرضه می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: این ماشین‌آلات راهداری، طبق اعلام وزارت راه، در زمره نیاز راهسازی کشور است پس ضرورت دارد این مسئله را با هماهنگی بین‌دستگاهی رفع کنیم و چنانچه برداشت متفاوت از قانون وجود دارد، به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم و در صورت نقص قانون در این زمینه نیز، نسبت به اصلاح قانون اهتمام بورزیم.
وی گفت: با همکاری سایر قوا نسبت به اصلاح رویه‌ها اقداماتی را ترتیب دهیم تا شاهد معطل ماندن کالا‌هایی که نیاز کشور است و برای آنها ارز تخصیص داده شده، در گمرکات نباشیم.
رئیس قوه قضاییه افزود: بدون تردید با ایجاد سامانه واحد میان گمرکات، بنادر و سازمان اموال تملیکی و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالا‌ها می‌شود، جلوگیری به عمل می‌آید مسئولان امر، هر چه سریعتر نسبت به راه‌اندازی کامل و تکمیل چنین سامانه‌ای، تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اینکه بخش حقوقی گمرک در سال ۱۴۰۰ یک نوع بخشنامه ناظر بر ثبت سفارش و ترخیص کالا‌ها صادر می‌کند و در سال ۱۴۰۲ بخشنامه دیگری را در این خصوص ابلاغ می‌کند که با بخشنامه پیشین متفاوت است، خودش از عواملی است که سبب معطلی کالا‌ها و متروک اعلام شدن آنها می‌شود در این زمینه بخش حقوقی گمرک باید به یک وحدت و انسجام رویه دست یابد.
وی افزود: من فعلاً در این بازدید به دنبال آن نیستم که ببینم کدام فرد یا دستگاه کوتاهی کرده است.
رئیس قوه قضاییه همچنین از مخازن اِشغال شده توسط ۴۴ هزار تن روغنِ غیر قابل مصرف بازدید کرد.

 

بیشتر بخوانید:بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه در بندرعباس


رئیس دستگاه قضا خطاب به نماینده شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی، بعنوان وارد کننده محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی گفت: چرا باید چنین محموله‌ای که نیاز کشور است با تخصیص ارزِ قابل توجهی، وارد کشور شود و سه سال در کشاکش میان دستگاه‌های مسئول بماند و در آخر اعلام شود که این محموله روغن، قابلیت مصرف خوراکی را ندارد و حتی استفاده از آنها برای مصرف طیور نیز می‌تواند واجد آسیب باشد؟! آیا نمی‌شد دو وزارتخانه «جهاد کشاورزی» و «بهداشت» فرآیند آزمایش و نمونه‌برداری از این محموله را سریع‌تر انجام دهند که بالغ بر سه سال، انبار‌ها بواسطه این روغن‌ها که قابلیت مصرف ندارند، اِشغال نشوند؟
بازرسی که شما بعنوان واردکننده، در کشور مبدأ واردات این روغن‌ها تعیین کرده بودید، چرا در همان موعد بارگیری و فروش، غیر قابل مصرف بودن آنها را اعلام نکرد؟ / باید توجه شود که علاوه بر تخصیص ارز برای واردات و نگهداری چنین محموله‌هایی، حتی مرجوع کردن و امحای آنها نیز برای کشور و بیت‌المال هزینه‌زاست.
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز هدف اصلی‌ام از این بازدید، آن است که با همکاری سایر دستگاه‌ها به یک تدبیر برسیم تا دیگر شاهد چنین امری نباشیم که محموله‌ای مورد نیاز کشور با صرف ارز ترجیحیِ قابل‌توجه، وارد کشور شود و بعد از سه سال که انبار‌ها را اِشغال کرده، تازه به این نتیجه برسیم که چنین محموله‌ای اصلاً از همان ابتدا که وارد شد هم غیرقابل مصرف بود!
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: تصویر امروز انبار‌های اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است.
وی گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد در دیگر انبار‌ها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از بندر شهید رجایی
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک