Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجملیان گفت: روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند در بخش‌های خانگی، درمانی، اداری و صنوف یزد در حال تولید است که این مقدار متشکل از طیف وسیعی از چیز‌های مصرفی است که شهروندان در طول روز مورد استفاده قرار می‌دهند. در این خصوص شورای اسلامی شهر در چند دوره پیگیر بود که یک خط پردازشی برای پسماند‌های یزد راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: با پیگیری‌هایی که در یک سال گذشته به طور جدی توسط شورای ششم انجام شد در ابتدای سال ۱۴۰۱ (آزمون‌های سرد و گرم) خط پردازش ۳۵۰ تنی راه اندازی شد وطی چند ماه آینده شاهد افتتاح و بهره‌برداری رسمی آن هستیم. در این مورد از فرهنگیان، مدارس و عموم مردم دعوت می‌شود که با هماهنگی سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد برای آشنایی با فعالیت‌ها از خط پردازش پسماند بازدید داشته باشند.

رئیس کمیته پسماند و پساب شورای اسلامی شهر یزد گفت: در خط پردازش پسماند شهرداری جداسازی پسماند‌ها از قبیل انواع و اقسام پلاستیک و پاکت‌های نایلونی، ضایعات مواد غذایی، پسماند‌های آلوده، پسماند‌های حجیم و موارد دیگر با زحمت و هزینه‌های هنگفتی همراه است که عملاً مجبوریم از بودجه شهرداری که سهم شهروندان است آن را تأمین کنیم.

به گفته او در این دوره، شورا به طور جدی به دنبال این موضوع است که تفکیک از مبدأ، تبدیل به یک فرهنگ غالب در شهر یزد شود. چنانچه این پسماند‌ها در مبدأ که همان منازل و محل‌های کار مردم است تفکیک شود، شاهد کاهش میزان دفن، افزایش بازیافت و درنتیجه کمک به حفظ محیط زیست و حتی اقتصاد جامعه خواهیم بود.

مجید تجملیان گفت: پسماند‌های خشک بازیافت می‌شود و به اقتصاد کشور کمک می‌شود، پسماند‌های‌تر نیز می‌تواند به کود‌های باکیفیتی تبدیل شود.

او گفت: بازپس نرم افزاری است که به زودی رونمایی خواهد شد و شهروندان می‌توانند از آن در تلفن همراه یا رایانه خود استفاده کنند. با استفاده از این نرم‌افزار شهروندان عزیز یزدی می‌توانند بر روی نقشه، محل منزل خود را مشخص کرده و زمان بندی مورد نظرشان برای تحویل پسماند خشک به پیمانکاران شهرداری را تعیین نمایند.

 تجملیان گفت: در زمان تعیین شده مأمورین به درب محل تعیین شده مراجعه کرده و کل پسماند خشک را یکجا تحویل می‌گیرند. سپس با وزن کردن و درج آن در سامانه، مبلغ ارزش پسماند خشک مذکور فوراً به حساب شهروندی شخص در سامانه هوشمند یزد من (سهیم) واریز می‌شود. شهروندان با موجودی کیف پول شهروندی خود در سامانه هوشمند یزد من (سهیم) می‌توانند از انواع خدمات شهری بهره ببرند یا آن را به حساب بانکی خود واریز نمایند.

به گفته او نام نرم افزار بازپس مخفف «بازیافت پسماند» است و شهروندان در نشانی bazpas.yazd.ir و به زودی از طریق نشانی اصلی سامانه هوشمند یزد من my.yazd.ir می‌توانند با نرم‌افزار مذکور کار کرده و تا زمان رونمایی رسمی، در مرحله آزمایشی آن شرکت نمایند. البته بدیهی است که در این مرحله، چون هنوز سامانه آزمایشی است ممکن است مشکلاتی بروز کند که علاقمندان می‌توانند نظرات خود را از طریق سامانه ۱۳۷ با روابط عمومی شهرداری یزد در میان بگذارند.

رئیس کمیته پسماند و پساب شورای اسلامی شهر یزد گفت: این نکته حائز اهمیت است که با رونمایی از این نرم‌افزار، در کوتاه مدت فعالیت‌های عادی جمع آوری پسماند خشک تغییری نخواهد کرد و چند مرکزی که در سطح شهر تحت عنوان ایستگاه‌های دریافت پسماند خشک فعال هستند به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پسماند شهری شهرداری یزد پسماند خشک نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است

اولین جلسه هیئت نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان لرستان امروز با حضور مدیر ستاد اقامه نماز لرستان، نمایندگان دفتر نماینده ولی فقیه در استان، سازمان برنامه ریزی، استانداری، آموزش و پرورش، ارشاد اسلامی ،علوم پزشکی و شرکت گاز برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجواد چراغی، مدیر ستاد اقامه لرستان امروز در جلسه هیئت نظارت ارزیابی ستاد اقامه نماز استان اظهار داشت: این کارگروه با عنایت به مفاد بند ب ماده ۸ نظام نامه جامع ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور و با هدف نظارت بر میزان تحقق برنامه‌های مصوب دستگاه‌های اجرایی، نظارت بر وضعیت برگزاری نماز جماعت دستگاه و همچنین نگهداشت فضاهای اقامه نماز تشکیل شده است.

وی گفت: بسیاری از آسیب های اجتماعی ناشی از بی توجهی به امر نماز است و اگر جوانان بیشتر به سمت نماز گرایش یابند بسیاری از این آسیب ها مرتفع می شود.

مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان خاطرنشان کرد: همچنین نماز برای همگان فرصتی ارزشمند است و همه باید از این فرصت و ظرفیت مهم جهت برطرف کردن دغدغه ها و منویات رهبر معظم انقلاب که همان کاهش آسیب‌های اجتماعی است، استفاده کنند.

حجت الاسلام چراغی با بیان اینکه باید از خداوند متعال و ائمه اطهار(ع) بخواهیم تا آثار و برکات نماز را در وجود و نهاد افراد نمایان کنند، خاطرنشان کرد: نماز به فرد نمازگزار اطمینان قلبی و آرامش بی نظیری می دهد که این نیاز گمشده امروز بشریت است.

وی در پایان گفت: اقامه نماز اول وقت به جماعت و در دستگاه های اجرایی باید از اولویت برنامه‌های هر فرد مسلمان باشد تا با برنامه‌ریزی و حضور به موقع، نماز را اول وقت در ادارات استان و با جماعت اقامه کنند.

دیگر خبرها

  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • بازار طلای تهران در تعطیلی/ اعتصاب طلا فروشان در اعتراض به چیست؟