Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، دولت کارخانه های لبنی را موظف کرده بود که نیمی از تولیدات کارخانه خود را به 4 قلم کالای لبنی مشمول قیمت گذاری تنظیم بازار که دو نوع شیر، پنیر و ماست است اختصاص دهند.

 دبیر انجمن صنایع فراوردهای لبنی ایران به تازگی در نامه ای به وزارت جهاد کشاورزی، درباره 4 قلم فراورده های لبنی مشمول قیمت گذاری تنظیم بازار اعلام کرد: چنانچه تناقضات ایجاد شده در مصوبه تعیین قیمت کالاهای تولیدی رفع نگردد اجرای این طرح دچار مشکلات جدی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه به برخی از تناقضات اینگونه اشاره شده است:

نخست اینکه حاشیه سود واحد تولیدی که طبق بخشنامه 14 درصد باید می‌شد کاملا نادیده گرفته شده است، دوم اینکه سهم توزیع و فروش که باید 28.8 درصد باشد رعایت نشده است.

در این نامه تاکید شده است که تامین چنین نقدینگی با توجه به این قیمت گذاری چگونه باید انجام شود؟ و آیا سرانجام چنین تصمیمات متناقض به بحران مالی شرکت های لبنی وگاودداری های نمی انجامد؟

اصل نامه به این شرح است:

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کالای لبنی تناقضات مصوبه تعیین قیمت انجمن صنایع لبنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

کد خبر 6090389 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم