Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سیدعلی احمدزاده با حضور زینب اختری مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت کشور در جلسه کارگروه بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تبریک دهه ولایت گفت: افزون بر ۸۰ درصد بانوان استان محجبه و عفیف هستند و بانوی بی‌حجاب نداریم.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: قانون حجاب و عفاف در دستگاه‌های دولتی به نحو مطلوب رعایت می شود و متولی کار هم خود مدیران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، محیط شرافتمندانه برای فعالیت بانوان در فضای اداری ایجاد شود تا بدون دغدغه به کار و فعالیت بپردازند گفت: ممکن است عده‌ای در هر زمینه‌ای هنجارشکنی کنند که طبق قانون با این افراد برخورد می شود.

وی با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان و زنان تشکیل می‌دهند، گفت: زنان در دوران انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نقش مهمی بر عهده داشتند و امروزه آنان در عرصه مهم تعلیم و تربیت و سلامت جامعه نقش ایفا می‌کنند لذا نباید اجازه دهیم این مسائل مهم مربوط به بانوان دچار حاشیه شود.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه، زنان در برهه‌های مختلف انقلاب اسلامی بیشتر از مردان در میدان بودند، گفت: از ظرفیت بانوان برای سازندگی و پیشرفت استان استقبال می‌کنیم و هر طرح و پروژه‌ای که در آن بانوان متولی هستند مورد حمایت قرار می‌گیرند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خطاب به بانوان متقاضی دریافت تسهیلات جهت ایجاد طرح های تولیدی، اشتغال و کار آفرینی، گفت: بانوان متقاضی تولید و اشتغال در حوزه های مختلف در استان مورد حمایت قرار می‌گیرند.

استاندار با تاکید بر اینکه، خدمت به جامعه بانوان به خصوص بانوان مناطق محروم و دور افتاده سرلوحه کار باشد، گفت: دیشموک دچار محرومیت‌های فراوانی است که باید مورد توجه قرار گیرد اما بحران انسانی و اجتماعی ندارد و نباید با طرح این موارد به این منطقه ظلم کنیم.

وی با بیان اینکه، مردم این منطقه زندگی خوب و البته آرامی دارند، عنوان کرد: نه تنها دیشموک بلکه چاروسا، لوداب و سایر مناطق استان محروم و نیازمند توجه ویژه است.

احمدزاده در این نشست که مراسم تکریم و معارفه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هم بود ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیرکل سابق امور بانوان و خانواده استانداری گفت: از مدیرکل جدید می‌خواهم جهادی پای کار باشد و با ارتباط با نهادهای مردمی مربوط به بانوان زمینه رشد و پیشرفت این قشر را رقم بزند.

احمدزاده تصریح کرد: دولت طرح نهضت ملی مسکن را در دست اجرا دارد از طرفی بنیاد مستضعفان متعهد شده که در این استان ۲ هزار واحد مسکن احداث کند.

به گفته استاندار، مجلس از طرح ساخت مسکن ویژه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام(ره) حمایت می‌کند که از مدیرکل جدید امور بانوان می‌خواهم لیست زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست را در اختیار ما قرار دهد تا برای ایجاد اشتغال و همچنین مسکن آنها برنامه‌ریزی شود.

گفتنی است در این مراسم از زحمات نادیا صداقت تجلیل و سیده عاطفه مدبرنژاد به عنوان سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری منصوب شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس استاندار کهگیلویه و بویراحمد تودیع و معارفه بانوان بانوان و خانواده استانداری استاندار کهگیلویه امور بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۳۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده

به گزارشگروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ  مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۲۱): حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت» آورده است که گزارش پیش‌رو به بررسی جداول تفضیلی اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت در بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، مقایسه رشد اعتبارات دستگاه‌های اصلی، سنجش میزان انطباق جداول با احکام بودجه‌ای سال ۱۴۰۳، ارزیابی سنجه‌های عملکردی و ارائه پیشنهاد‌هایی در این زمینه خواهد پرداخت. 

این گزارش بیان می‌کند که از جمله نکات مثبت و متمایز بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سنوات گذشته پررنگ‌تر دیده شدن و همچنین شفاف شدن موضوعات و دستگاه‌های مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در قالب جدول (۲۳) است. این امر نقش قابل‌توجهی در روشن‌تر شدن نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات و به‌ویژه نظارت عملیاتی‌تر در فرایند بودجه اعمال می‌کند. 

این گزارش مطرح می‌کند که علاوه‌بر این روشن شدن سهم هر یک از دستگاه‌ها و هم چنین میزان اعتبار اختصاص یافته به آنها از منابع بند «ب» تبصره «۱۳» را باید از جمله نکات مثبت دیگر لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در حوزه خانواده، زنان و جوانی جمعیت دانست.

 

* سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان

این گزارش ادامه می‌دهد که نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده در لایحه بودجه نشان‌می‌دهد این سنجه‌ها از یک‌سو جامع و مبتنی‌بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده و از سوی دیگر مبنای پیش‌بینی مقدار ۱۴۰۳ در آنها روشن نیست. علاوه‌بر این عملیاتی نبودن برخی شاخص‌ها جهت سنجش و عدم تطابق با برنامه هفتم پیشرفت از دیگر ایرادات این سنجه‌هاست. 

* نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد 

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش پیشنهاد می‌دهد که می‌شود با هدف نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت این موارد در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ اعمال شود؛ انتقال اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای دبیرخانه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جدول (۹) ردیف‌های متفرقه به جدول (۷)، انتقال ردیف دبیرخانه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از ذیل سازمان برنامه و بودجه به ذیل نهاد ریاست‌جمهوری، پیش‌بینی بخشی از اعتبار جدول (۱۲) برای موضوع ساماندهی روش‌های جایگزین نوین در حوزه ناباروری و پوشش بیمه پایه آنها (حکم بند «ب» ماده (۸۱) مصوبه برنامه هفتم پیشرفت) از محل بخشی از اعتبارات بند «ترویج فرهنگ فرزندآوری و اقدامات مؤثر در راستای جوانی جمعیت».

* سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت

این مرکز همچنین پیشنهاد می‌کند که سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت در جدول (۷-۲) مبتنی‌بر مصوبه برنامه هفتم پیشرفت وظایف تخصصی دستگاه اصلاح و تکمیل شود. موضوع اختصاص زمین رایگان برای خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر بیست سال و خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها پس از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دنیا آمده مورد توجه قرار گیرد. همچنین سامانه برخط برای صدور شناسه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و بیشتر (ماده (۲۵) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، راه‌اندازی مراکز تسهیلات زایمانی در مناطقی که دسترسی یک ساعته به پزشک ندارند (ماده (۴۹) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، کاهش در سن بازنشستگی برای مادرانی که صاحب فرزند می‌شوند (بند «ت» ماده (۱۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، مهدکودک سازمانی (ماده (۲۲) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، بیمه درمان ناباروری (ماده (۴۳) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، توسعه فرهنگ واسطه‌گری در امر انتخاب همسر (ماده (۳۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) در جدول (۲۳) و اختصاص بخشی از اعتبار این جدول برای اجرایی شدن موارد یاد شده از محل بند‌های «افزایش مشارکت و مردمی‌سازی و انجام فعالیت فرهنگی و ردیف اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» ایجاد شود. همچنین مصادیق عبارت «اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» در جدول (۲۳) لایحه بودجه روشن شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • حمایت همه‌جانبه از استان‌ها برای توسعه فعالیت‌های ورزشی
  • دانشجویان دانشگاه‌های اکسفورد و کمبریج به جنبش حامیان فلسطین پیوستند
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • صهیونیست‌ها در مخمصه!
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار