Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده سینما با بیان اینکه تولیدات شبکه نمایش خانگی، محصولات عجیب و غریبی نیستند، گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی مردم، محدود کردن پلتفرم‌ها تصمیمی نادرست است و موجب بیکاری هزاران نفر می‌شود.

اسماعیل عفیفه در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی ایران اکونومیست درباره پلتفرم‌های شبکه‌های نمایش خانگی گفت: به عنوان تولیدکننده به نظرم صحیح نیست که نظارت بر پلتفرم‌ها را به نهادی بسپارند که بنا بر قاعده تعارض منافع، قانونا نمی‌تواند به نمایش خانگی نظارت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عفیفه با اشاره به نقش تولیدات نمایش خانگی در امرار معاش تعداد زیاد از افراد شاغل در این حوزه گفت: در سال ۱۴۰۰ حدودا گردش مالی تولیدات این حوزه بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان بوده است. این مبلغ، هزینه زندگی افرادی است که به طور مستقیم و غیر مستقیم از تولید در نمایش خانگی، امورات معیشتی‌شان را می‌گذرانند.

وی تصریح کرد: از نظر امنیتی و با توجه به وضعیت اقتصادی مردم هم، محدود کردن پلتفرم‌ها تصمیمی نادرست است که موجب بیکاری هزاران نفر می‌شود و من فکر نمی‌کنم هیچ آدم عاقلی در چنین شرایطی چنین اقدام اشتباهی را مرتکب شود.

تهیه‌کننده سریال «میوه ممنوعه» افزود: تلویزیون تعداد زیادی شبکه‌ در اختیار دارد، بهتر است به امورات خود بپردازد، در شرایطی که مخاطبان تلویزیون روز به روز بیشتر کاهش پیدا می‌کند اگر به جای تمرکز بر نمایش خانگی، به مدیریت شبکه‌های خود بپردازد تا در کنترل افت مخاطب خود موفق‌تر خواهد بود.

عفیفه با اشاره به جلوگیری از رونق شبکه‌های ماهواره‌ای با محدود کردن فعالیت شبکه نمایش خانگی گفت: با تنگ کردن عرصه بر فضای تولیدات نمایش خانگی، به طرفداران و بینندگان شبکه‌های ماهواره‌ای و خارج از کشور اضافه می‌شود و این بی‌تدبیری است که افرادی را که در این حوزه در کشور فعالیت می‌کنند از کار بیکار شده و به رونق شبکه‌های خارج از کشور کمک شود.

وی تشریح کرد: تولیدات شبکه نمایش خانگی، محصولات عجیب و غریبی نیستند و چارچوبی را هم خدشه‌دار نمی‌کنند، بهتر است تلویزیون به برنامه‌ها و شبکه‌های خود بپردازد و تمرکز کند. اگر ابعاد فرهنگی و اقتصادی این حوزه را مد نظر قرار دهیم، جلوگیری از فعالیت نمایش خانگی اقدامی خطا است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ساترا ، شبکه نمایش خانگی ، سینما

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ساترا شبکه نمایش خانگی سینما شبکه نمایش خانگی محدود کردن پلتفرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۳۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود

یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.

به گزارش ایسنا، این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود